Tuesday 20 October 2015

PAS AKAN DITENDANG OLEH KERAJAAN PAKATAN HARAPAN SELANGOR ???


Presiden Persatuan Ummah Sejahtera Malaysia (PasMa) , Datuk Phahrolrazi Zawawi menggesa kerajaan PKR Selangor agar segera membentuk sebuah kerajaan Pakatan Harapan (PH) seperti yang dilakukan oleh kerajaan DAP Pulau Pinang.

DATO' TERLAJAK LARIS BERANG RAKAN RAPAT KEBAS DUIT DAN KAD ATMDato Terlajak Laris BERANG ! Duit Untuk Bayar Kereta Ferrari Miliknya 
DIBAWA LARI !

GAMBAR-GAMBAR MENARIK PEMENANG PERTANDINGAN FOTOGRAFI NATIONAL GEOGRAPHIC 2015


Pertandingan Fotografi untuk Ulangtahun National Geographic Traveler 2015 telah berlangsung beberapa bulan lalu. Jurugambar dari seluruh dunia samada amatur dan professional beradu kepakaran mereka dalam bidang fotografi. Gambar-gambar yang dihimpunkan dari seluruh dunia telah dipertandingkan dalam pertandingan tersebut yang dianjurkan sendiri oleh National Geographic.

AKHIRNYA TOKPA DEDAH TPPA BUKANLAH BAIK SANGAT UNTUK MALAYSIA.....


KUALA LUMPUR: Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri mengakui Perjanjian Perkongsian Trans-Pasifik (TPPA) turut mempunyai keburukan berbanding kebaikan.

GADIS BERTUDUNG FANATIK K-POP INSAF BILA DUDUK DI KOREA !!!

gadis%2Bcun.png

REMAJA sekarang dah jadi trend jika tidak minat dunia hiburan Korea samada drama, artis, penyanyi. lagu-lagu dan segalanya, mungkin akan dianggap ketinggalan dunia ! Tidak dinafikan sekali pandang sahaja kecantikan dan keindahan luaran artis-artis Korea ni memang nampak sangat sempurna....

GAYA RAMBUT BLONDE TMJ URUSAN SENDIRI DAN ORANG LAIN JANGAN SIBUK !!!Tengku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim atau lebih dikenali sebagai TMJ, bolehlah diklasifikasikan sebagai antara individu paling menarik perhatian di laman sosial. Apa sahaja yang diluahkannya sentiasa menerima reaksi yang pelbagai dari segenap lapisan masyarakat.