Monday 5 November 2012

ABUYA TERUS MEMIMPIN BADRULAMIN SECARA GHAIB..???!!!!


Jabatan Agama Islam Selangor (Jais) mengesahkan bahawa ahli Majlis Pimpinan Pusat PKR, Dr Badrulamin Baharon ada hubungan dengan Al-Arqam, yang diharamkan pada 1994, dengan menghadiri Majlis Ulang Tahun ke-12 Global Ikhwan Sdn Bhd sempena ulang tahun kelahiran ke-75 bekas pengasasnya, Ashaari Muhammad.
Pengarah Jais, Datuk Marzuki Hussin berkata, Badrulamin ditahan, pada Khamis lalu, kerana beliau disyaki menyokong dan membantu kumpulan ajaran sesat al-Arqam dengan memunculkan diri pada majlis tersebut.

LYNAS - KENYATAAN YANG BOLEH BUAT LUBANG HIDUNG FAUZIAH TORON TERPERONGOR..!!!!

KUANTAN  –  Seorang doktor terkemuka di Pahang menolak “pembohongan” berterusan disebarkan Pembangkang di kalangan penduduk tempatan tentang kebimbangan pelepasan radioaktif dari loji nadir bumi Lynas bernilai RM2.5 bilion yang siap dibina di sini baru-baru ini.


Gambar hiasan

Beliau berkata, kempen anti-Lynas itu semata-mata bermotif politik untuk meraih undi dalam pilihan raya umum akan datang.

TERGEMPAR !!! AKSI SEKS PENGETUA SEKOLAH CINA BERSAMA ANAK PEREMPUAN PEMIMPIN PEMBANGKANG....???!!!Pasti anda terkejut...!
Pengetua dari sekolah mana? Adakah dari sekolah anak anda? Adakah sekolah itu berhampiran dengan tempat anda dan anda sering melihat pengetua ini berulang-alik ke sekolahnya setiap hari..? 
Siapa pula, pelajar tersebut? 
Jika anda seorang guru..... adakah begini perlakuan 'boss' anda....?


NEGARA APAKAH SUMBER PENYEBAR MALWARE TERBESAR DI DUNIA...!!!


Banyak orang yang sepakat mengatakan tidak ada tempat aman di internet, namun dibandingkan semua tempat, Rusia adalah tempat yang paling berbahaya di dunia maya.

Pernyataan ini lahir setelah Kaspersky Lab melakukan serangkaian analisa dan mendapati bahwa Rusia adalah tempat yang paling berbahaya di internet. Dari serangkaian penelitian yang dilakukan, Kaspersky Lab mengatakan bahwa ada 10 negara di dunia yang menjadi sumber penyebaran malware.


TULISAN TANGAN PRESIDEN OBAMA YANG KLASIK


Presiden Amerika Syarikat Barrack Obama ternyata memiliki tulisan yang boleh dikira sangat klasik. Dengan goresan-goresan tinta pena yang sangat cair sekalipun, Obama boleh membuatnya tanpa comot dan tetap boleh dibaca. Dan yang pasti... klasik seperti tulisan di komputer! Ye ker....

Jom tengok....

1

GEMPAR !!! AHLI PARLIMEN MENGAKU DILIWAT OLEH BAPANYA SENDIRI....???!!!


Bagaimana acuan, begitulah kuihnya.....Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Nurul Izzah Anwar mahu orang Melayu diberi kebebasan penuh untuk memilih agama mereka, sekali gus membayangkan mereka harus diberi kelonggaran memilih agama selain Islam.

BRABUS MERCEDES A-CLASS...... memang kelas!!!
Beefing up its looks is a high-grade polyurethane bodykit that comprises front and rear spoilers designed to reduce aerodynamic lift on the front and rear axles, while the rear bumper gets a diffuser-like insert that houses the sport exhaust system’s four stainless-steel tailpipes.

FOTO-FOTO ANEH DUNIA GLOBAL....

Alien Yang sedang bersembunyi di dashboard


Seekor Aligator sedang menikmati makan siangnya

ANAK BEKAS AHLI PARLIMEN PARAH DITETAK....

Mangsa parah dibelasah penjenayah ketika jamu selera di restoran

Lokasi mangsa dibelasah dan ditetak di sebuah restoran di Seksyen 6, Wangsa Maju, semalam.

Kuala Lumpur  : Anak lelaki bekas seorang ahli politik parah selepas dibelasah dan ditetak sekumpulan individu tidak dikenali di Wangsa Maju, di sini semalam. 

FILEM OSAMA LADEN ADA AGENDA POLITIK PEMBANGKANG...???

.

Sempena pemilihan presiden Amerika Syarikat (AS), rancangan National Geographic mengumumkan mereka akan menayangkan tayangan perdana filem mengenai kejayaan tentera dalam serbuan yang membunuh Osama bin Laden.
Lantas tindakan itu mencetuskan kontroversi kerana ramai yang berfikir bahawa filem berjudul SEAL Team Six The Raid on Osama bin Laden itu ada agenda politik.

LUNA MAYA DAH KAWIN...???

Luna Maya dan Reza dikatakan telah berkahwin di Austria.

Personaliti TV popular Indonesia, Luna Maya khabarnya telah melangsungkan pernikahan dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Reza Prawiro di Austria, baru-baru ini.
Menurut laporan pihak media Indonesia, Luna Maya telah pulang ke kampung halamannya di Austria. Kebetulan Reza Prawiro juga dikatakan bertolak ke Salzburg, Austria.