Wednesday 20 August 2014

KEDAULATAN NEGARA VS SIHIR DAN TANGKAL AZIMAT

Hanya Waris Tanah Melayu yang akan mendapatkan emas-emas ini, tangan lain pasti gagal kerana emasnya akan bertukar menjadi tembaga atau akan berlaku kemalangan jika diambil secara paksa
Hanya Waris Tanah Melayu yang akan mendapatkan emas-emas ini, tangan lain pasti gagal kerana emasnya akan bertukar menjadi tembaga atau akan berlaku kemalangan jika diambil secara paksa
1. Maaf kerana sudah lama tidak update, saya menulis kali ini kerana mahu menjawab pertanyaan beberapa pembaca yang bertanya mengenai sihir mason, sihir illuminati, sihir kabalah serta apa sumpahan yang dikatakan menyelubungi Tanah Melayu ini yang telah mencecah ratusan tahun sehingga gagal dipulihkan.

'SIANG MENCUCI..... MALAM MENGGOSOK' !!!


IKLAN PEMBANTU RUMAH ATAU CALON ISTERI ???!!!

PERBICARAAN INSIDEN LAHAD DATU 2013 : PENGGANAS PENGGAL DAN CACATKAN ANGGOTA POLIS !!!


KOTA KINABALU - Enam anggota polis yang terbunuh dalam serangan hendap di Semporna pada 2 Mac tahun lepas ditemui dalam keadaan mengerikan, Mahkamah Tinggi di sini diberitahu hari ini.

GAMBAR WANITA SEKSI PADA BANNER 'KEJOHANAN MUAY THAI PIALA MENTERI BESAR' DI KEDAH


ALOR SETAR - Beberapa jalan utama di bandaraya ini dihiasi gegantung ‘Kejohanan Muay Thai Piala Menteri Besar’ yang akan berlangsung September depan, di Stadium Sultan Abdul Halim, namun kewujudan gegantung peserta wanita berpakaian seksi mencuri tumpuan apabila ia menjadi bualan di laman sosial.

ANAK SAUDARA KARPAL SINGH MAKI SULTAN DAN MELAYU !!!


Dalwinder Singh Gill secara terbuka menghamun Sultan Selangor yang disifatkannya sebagai PENGACAU dan pengganggu untuk perubahan dilakukan ke atas Malaysia. Justeru, dia memberi amaran keras kepada DYMM Sultan Selangor agar tidak campurtangan sekaligus menimbulkan maksud, membiarkan DAP terus memerintah Selangor selain merampas takhta dan Istana Selangor daripada baginda tuanku.

DOKUMEN RAHSIA LANGKAH KAJANG SELANGKAH KE PUTRAJAYA TERBONGKAR !!!

SURAH AL-IMRAN DALAM QURAN ANDROID DIPALSUKAN ???


Teknologi siber memberi kemudahan kepada seluruh dunia, malangnya penyelewengan berlaku dengan menyaksikan penyebaran maklumat palsu tentang Islam.

Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata kerajaan bimbang pihak tertentu mengeksploitasi teknologi itu mengakibatkan ramai umat Islam tertipu.

AL-FATIHAH : ADUN PENGKALAN KUBOR KEMBALI KE RAHMATULLAH


Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Pengkalan Kubor, Datuk Noor Zahidi Omar, meninggal dunia pagi ini kerana kanser.

LAGI 2 TENTERA MAUT KERETA PERISAI TERBALIK DI SANDAKAN


Sandakan: Dua anggota tentera maut manakala empat lagi cedera ringan selepas kereta perisai Adnan yang dinaiki mereka terbabit dalam kemalangan dan terbalik di Labuk Bay, Jalan Sungai Tiram, Batu 19, di sini, hari ini.

KEMALANGAN NGERI : 3 TENTERA MAUT, KERETA PUTUS 2


Kejadian kemalangan jalanraya di Bt 3, Jalan Kuantan - Gambang berhampiran Stesen Minyak BHP. Jenis kenderaan Honda Civic Ferio no daftar BDP 2881. Kereta tersebut tidak dapat dikawal kerana hujan lebat dan jalan yang licin lalu terbabas dan melanggar pokok di tepi jalan. rosak teruk dan terputus dua.