Saturday 8 November 2014

HAKIM BERAGAMA ISLAM MAHKAMAH RAYUAN BENARKAN LELAKI BERPERWATAKAN WANITA (PONDAN)

Pakatan Sambut Baik Keputusan Mahkamah Benarkan Pondan Berpakaian Seperti Wanita.

SEMALAM.... kita dikejutkan dengan satu berita yang sama sekali diluar jangkaan. Hak LGBT terpasak kuat dengan keputusan mahkamah rayuan yang sekaligus menolak keputusan mahkamah tinggi .. Paling sukar dipercayai adalah kerana hakim yang membuat keputusan adalah BERAGAMA ISLAM..!!!

TS SHAFEE ABDULLAH MAHU LETAKKAN PAKU TERAKHIR DI KERANDA ANWAR IBRAHIM ?????


PUTRAJAYA 7 Nov  :  Hari terakhir rayuan kes liwat yang memasuki hari ke-8 (semalam) menyaksikan Ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim meluahkan kemarahan yang tidak terhingga terhadap Ketua Pendakwa Raya, Tan Sri Muhammad Shafee Abdullah.

IMEJ POCONG DI LALUAN BILIK MAYAT HOSPITAL


KULIM – Lain yang dirakam, lain yang dapat! Seorang kakitangan awam terkejut apabila kamera telefon bimbitnya merakam objek aneh berupa pocong berhampiran bilik mayat di sebuah hospital, malam kelmarin.

BOMOH BENGGALI ANWAR DAN ANAK PATUNG BERBALUT KAIN KUNING


Cerita ni dah dua minggu berlalu.. iaitu sejak hari pertama rayuan Kes Liwat II Anwar Ibrahim dijalankan. Mungkin ramai yang tak ambil kisah mengenai siapa sebenarnya lelaki singh yang sentiasa hadir sebaik saje perbicaraan akan bermula... 

CUAI JUAL KERETA CURI DI LELONGAN AWAM, PENIAGA MENANG SAMAN RM76,835 KE ATAS JPJ

JPJ bayar ganti rugi RM76,835 kepada peniaga

SHAH ALAM – Seorang peniaga hari ini menang dalam samannya terhadap Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) berhubung pembelian sebuah kereta curi dalam lelongan awam jabatan itu, enam tahun lepas.