Monday 20 May 2013

AMBIGA GERTAK POLIS, NAK SELAMATKAN ADAM ADLI...???


Semua gara-gara Adam Adli .....

Pelopor murtad tajaan Yahudi merangkap pengasas Bershit, Ambabiga pun ada datang nak kacau kerja polis di Balai Polis Jinjang. Apa nak kalut sangat, biarlah polis buat kerja mereka, jangan kacau kerja polis.

SELANJUTNYA.....DI SINI

IBU DAN ANAK....


“Kau tunggu balasan Allah! Maka Jahanamlah Kau! Mati lah kau!” Itulah antara ayat yang ada di dalam SMS yang menerjah masuk ke dalam handphone Afiq Muiz.

Sebelum ini heboh satu Malaysia apabila isu Afiq Muiz dipaparkan di Melodi dan telah menimbulkan kekeliruan orang ramai tentang mana satu pihak yang lebih betul samaada Afiq Muiz atau ibunya.

SAHABAT KARIB MAHU ANWAR BERDAMAI DENGAN BARISAN NASIONAL


AIDCNews – Bekas Naib Presiden Indonesia, Jusuf Kalla kecewa dengan tindakan sahabat karibnya, Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mungkir janji dan enggan menerima kekalahan dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13) lalu.

DS ZAMBRY PENGERUSIKAN MESYUARAT PERTAMA BERSAMA EXCO DAN KETUA-KETUA JABATAN


Menteri Besar, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir hari ini mempengerusikan mesyuarat pertamanya bersama barisan Ahli Mesyuarat Kerajaan Negeri (Exco) dan ketua-ketua jabatan di Bangunan Perak Darul Ridzuan, dekat Ipoh kira-kira jam 8.30 pagi tadi.

CALVIN THOO MEMELUK ISLAM...???


KUALA LUMPUR : Pereka fesyen tanah air bertaraf antarabangsa, Calvin Thoo diberitakan telah memeluk agam Islam. Sejak semalam, nama jejaka ini menjadi bualan di laman sosial Twitter dan ramai memperkatakan tentang Calvin telah bergelar saudara baru (mualaf).

(VIDEO) : ADA BERANI..!!! GUNA PLAYAR CABUT PELURU MELEKAT DI DAHI....!!!Moscow : Seorang tentera mendapat gelaran Terminator Russia selepas imejnya memaparkan peluru di dahinya dibuang dengan playar, merebak di Internet, semalam.
Klip video mengejutkan itu bermula dengan paparan jarak dekat kepala tentera terbabit dan menampakkan peluru secara jelas terlekat di dahinya. Seorang tentera lain kemudian membersihkan kawasan sekitar peluru itu dengan kain sebelum cuba menariknya dengan playar.


MOHON SUAKA DI BRITAIN SELEPAS INGIN DIJADIKAN ISTERI KE - 14 RAJA SWAZILAND...


London : Seorang gadis kini memohon suaka di Britain selepas dia ingin dijadikan isteri ke-14 pemerintah Swaziland, Raja Mswati III.
Tintswalo Ngobeni, 22, melarikan diri dari negara di selatan Afrika itu ke England ketika masih berusia belasan tahun selepas menarik perhatian raja berkenaan yang terkenal dengan gaya hidup mewahnya. Sebagai sebahagian daripada adat Swaziland, Mswati III, 45, dibenarkan memilih isteri baru pada setiap tahun. Tintswalo berkata, dia meninggalkan negara kelahirannya ketika berusia 15 tahun dan kini menetap di Birmingham.

NAKHAEI SERU ANWAR JADI MUSLIM YANG BAIK......KUALA LUMPUR, 20 Mei – Bekas Naib Presiden Parti Islam SeMalaysia (Pas), Datuk Nakhaei Ahmad menasihati Datuk Seri Anwar Ibrahim agar menjadi seorang Muslim yang baik dan berguna untuk masyarakat  Islam di negara ini dan berhenti daripada menjadi seorang pengkhianat yang melampaui batas.

RAHA MOHARRAK, WANITA ARAB SAUDI PERTAMA TAKHLUK PUNCAK EVEREST


KATHMANDU - Seorang graduan universiti berusia 25 tahun menjadi wanita Arab Saudi pertama yang menakluki Gunung Everest, kata pihak berkuasa Nepal kelmarin.
Raha Moharrak tiba di puncak Everest sekitar pukul 8 pagi kelmarin, kata pegawai Jabatan Pendakian Gunung Nepal, Tilak Pandey.