Saturday 21 December 2013

2 KES 2 GURU PENOLONG KANANKUALA LUMPUR - Gara-gara mempercayai rakan laman sosial Facebook yang tidak pernah ditemuinya, seorang guru penolong kanan di sebuah sekolah menengah di sini, menjadi mangsa culik empat lelaki warga Pakistan.

SUKAN SEA 2013 MYANMAR - MALAYSIA CAPAI SASARAN 40 PINGAT EMAS, HOKI TEPATI RAMALAN, BOLASEPAK MENGHAMPAKAN

Malaysia berjaya mencapai sasaran 40 pingat emas pada Sukan SEA 2013 Myanmar apabila gandingan Ooi Tze Liang-Muhammad Nazreen Abdullah muncul juara acara 10 meter platform seirama lelaki di Pusat Akuatik Wunna Theikdi hari ini.

KAKITANGAN RUMAH BUDAK LAKI-LAKI TUN ABDUL AZIZ AKTIF MELIWAT ...!!!


Seorang bekas penghuni Rumah Budak Laki-Laki Tun Abdul Aziz, Durian Daun di sini mendakwa pernah diliwat sekurang-kurangnya 40 kali setahun sejak berusia 12 tahun sepanjang tiga tahun ditempatkan di institusi perlindungan itu mulai tahun 2005.

SAYA CERAIKAN DIA SETELAH 10 TAHUN HIDUP BERSAMA KERANA.....................


Ahli perniagaan, Amiruddin Osman semalam membuat kejutan apabila memberitahu sudah menceraikan isterinya, Nooraida Abd Mutalib yang sebelum ini didakwa saling menghantar gambar kurang sopan dengan pelakon, Adi Putra.

ISU WANITA MACAM HARTANAH - TENGKU ADNAN MOHON MAAF

alt

Menteri Wilayah Persekutuan Tengku Adnan Tengku Mansor, sebelum ini, dilaporkan menghina wanita Malaysia apabila menyatakan bahawa 'hartanah seperti wanita, harganya meningkat apabila memakai alat solek dan jika tidak memakai alat solek harganya menurun' ketika menjelaskan mengenai kadar cukai taksiran hartanah di Kuala Lumpur.

NURUL AF2 MENANG SAMAN TV3 BERJUMLAH RM250K

Nurul AF2

KUALA LUMPUR - Mahkamah Tinggi di sini memerintahkan TV3 dan empat yang lain membayar ganti rugi RM250,000 kepada bekas Bintang Akademi Fantasia Musim ke-2, Nurullah Zawawi dan suaminya dalam kes saman fitnah berhubung status perkahwinan mereka yang disiarkan dalam program hiburan 'Melodi' dua tahun lepas.

TIDAK ABAI SOLAT 5 WAKTU WALAU SIBUK BERMUZIK

Tak tinggal solat walaupun sibuk dengan kerja

MENJADI adat! Di Bollywood, apabila seseorang itu berjaya menempa nama di persada dunia sehingga menikmati hidup dalam kemewahan, mereka berpusu-pusu menukar nama Islam menjadi Hindu, sebaliknya saya selesa dengan nama Allah Rakha Rahman atau AR Rahman,” itulah kata-kata pemuzik terkenal India yang nama asalnya Dileep Kumar.