Sunday 9 June 2013

RED BEAN ARMY GUDANG PENYEBARAN FITNAH....!!!


Penipuan

Salah satu teknik serangan Red Bean Army dalam alam siber adalah mengaplikasi penyebaran penipuan demi mencapai matlamat mereka. Sebelum ini kita telah melihat bagaimana penyebaran peningkatan harga minyak dan Roti Gardenia telah berleluasa di laman Facebook. Kita juga melihat penyebaran isu gambar blackout di Bentong , Gelang Patah dan Lembah Pantai. Realitinya , kotak ballot box yang disebarkan memiliki logo PAS dan ketiga – tiga tempat yang didakwa memiliki blackout merupakan kawasan yang tidak ditandingi oleh PAS. Paling penting sekali adalah Pakatan Rakyat memenangi 2 daripada 3 kerusi yang dikatakan memiliki isu blackout di Facebook oleh Red Bean Army.

PALANIVEL SERTAI PEMBANGKANG....???


Tindakan Datuk G Palanivel mengeluarkan kenyataan berbaur ugutan terhadap Menteri Besar Perak, Datuk Seri Dr Zambry Abd Kadir berkaitan perlantikan jawatan Speaker Dewan Undangan Negeri Perak telah meletakkan dirinya pada taraf bukan seorang presiden parti.

TOLONG! TOLONG!.....HAIRIE OTHMAN MINTAK NYAWA LA WEYYY....!!!!

Selaku aktivis yang turut membantu kemenangan Pakatan Rakyat (PR), pelakon Hairie Othman betul-betul rasa kecewa apabila dirinya tidak dipedulikan lagi apabila selesai Pilihan Raya Umum Ke-13 5 Mei lalu.
Beliau mengakui sudah sebulan tidak menerima apa-apa panggilan atau jemputan ceramah dari mana-mana pihak dalam PR. Ujarnya dengan nada kesal:
Tidak ada jemputan bermakna saya tidak ada pendapatan.

AL-FATIHAH : SENIWATI LATIFAH OMAR KEMBALI KE RAHMATULLAHBeberapa hari lepas, Pak Sudin telah meninggalkan kita. Kira-kira 6.30 petang tadi, seniwati Latifah Omar juga disahkan telah meninggal dunia. Beliau yang berusia 74 tahun meninggal dunia di Pusat Rawatan Rapi, Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia setelah dimasukkan ke HUKM seminggu lalu akibat kanser usus.

FACEBOOKER PALING KEJI CALVIN GANI - HINA NABI MUHAMMAD SAW

Catatan menghina Nabi Muhammad yang dibuat oleh Programmer Calvin Gani di Facebook. Mingguan Malaysia tidak menyiarkan catatan penuh berkenaan kerana ia amat keji.

KUALA LUMPUR 8 Jun - Seorang lagi pengguna laman sosial Facebook dikesan menghina Islam selain membuat penghinaan melampau terhadap junjungan besar, Nabi Muhammad SAW.

MANHAJ AKIDAH IMAM AL-SYAFI'I

Artikel ini disiarkan di akhbar pada Sabtu, 8 Jun 2013
 Imam Muhammad bin Idris Al-Syafi’i rahimahullah merupakan seorang tokoh Islam yang agung dan cukup dikenali oleh rata-rata umat Islam di Timur dan Barat sehingga tidak ada majlis-majlis ilmu melainkan disebutkan di dalamnya nama beliau.

AWAS!!! WANITA (TIDAK KIRA PERINGKAT USIA).... JIKA ANDA KE BATU FERRINGHI...!!!


Georgetown : Kejinya seorang kasanova budak pantai apabila tergamak menggunakan kepetahan berbicara untuk mencairkan hati tiga generasi sekeluarga (nenek, anak dan cucu) yang berkunjung ke pantai Batu Ferringhi, di sini, sebelum diperangkap hingga ke ranjang.

PENDETA YAHUDI PELUK ISLAM MELALUI INTERNET....???

Joseph-Chohien

Seorang pendeta yahudi bernama Joseph Chohien telah menggemparkan masyarakat yahudi Israel bila beliau mengisytiharkan diri memeluk Islam…Kini nama barunya ialah Yusof Muhammad Khattab..