Friday 18 November 2016

DEMO BERSIH KEJAYAAN DAP PECAH BELAHKAN MELAYU ???

 

Daripada tinjauan yang dibuat, kebanyakan Kuning atau Merah yang sedang menyusup masuk ke tengah-tengah Bandaraya Kuala Lumpur atau berkumpul di beberapa point penting sebelum perarakan esok, hampir kesemuanya berwajah dan berkulit Melayu. Cakapnya pun Melayu.

TERIMA DANA LUAR NEGARA UNTUK RBA FITNAH KERAJAAN


Aktivis Sosial, Tunku Abdul Aziz mendedahkan bahawa jentera media maya DAP yang dikenali sebagai Red Bean Army (RBA) telah menerima dana dari luar negara untuk beroperasi.

SSM SERBU PEJABAT BERSIH, STAFF DITAHAN

Menjelang Bersih 5, Maria Chin dan kakitangan BERSIH ditahan polis, komputer dirampas 

| Polis dan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) hari ini menyerbu pejabat BERSIH di Petaling Jaya petang ini, sehari sebelum perhimpunan besar mereka esok.

AWAS !! TUMPAHAN SUSU GETAH BERCAMPUR CECAIR AMMONIA


PADANG BESAR : Sebuah kontena diangkut kren di tapak penyimpanan kontena di Padang Besar di sini, terjatuh 9.30 malam semalam, mengakibatkan 22 tan metrik susu getah bercampur cecair ammonia tumpah sebelum mengalir ke parit berhampiran lokasi.

ARAB SAUDI NAFI HAPUSKAN CAJ BAYARAN UMRAH KALI KEDUA


JEDDAH: Kementerian Haji dan Umrah Arab Saudi menafikan khabar angin yang mengatakan kerajaan menghapuskan caj bayaran bagi umat Islam yang menunaikan Umrah buat kali kedua dan seterusnya.

LEMBU PECAH PERUT DI LEBUHRAYA - HARAP LEMBU ITU DISEMBELIH....


SEREMBAN: Pengguna Lebuhraya Utara-Selatan dikejutkan dengan penemuan lembu dalam keadaan terduduk dengan usus terkeluar daripada perutnya di tengah lebuh raya berkenaan selepas disyaki terjatuh daripada lori, berdekatan Rehat dan Rawat (R&R) Seremban, di sini, kelmarin.