Friday 16 May 2014

DYANA SOFYA PERNAH TINGGAL SERUMAH DENGAN TEMAN LELAKI ???


Menjadi calon politik bukanlah sesuatu yang mudah. Banyak halangan dan rintangan yang perlu dihadapi apatah lagi jika seseorang calon itu tidak selari dengan lawannya secara nyata dan jelas.

FESYEN APA NI, YUNA...???


KUALA LUMPUR 

Baru-baru ini nama penyanyi berbakat besar, Yunalis Zarai atau Yuna yang sedang rancak melebarkan di sayap seninya di Los Angeles, Amerika Syarikat telah menjadi bualan hangat.

( FOTO ) : JEMURAN UDANG KERING YANG MENJIJIKKAN !!!


Meskipun tiada lokasi yang dinyatakan, namun sumber mendakwa gambar kejadian ini berlaku di dalam negara kita sendiri. Persoalannya, dimanakah lokasi tempatnya?

MENDIANG SEAH LEONG PENG TERIMA UGUTAN DARI KONCO-KONCO NGA KOR MING KETIKA SEDANG SAKIT !!!


DAP menerusi Ngah Kor Ming telah melakukan penipuan apabila meuar-uarkan kononnya mereka telah memberikan bantuan kepada keluarga Seah Leong Peng, bekas Ahli Parlimen Teluk Intan yang meninggal dunia baru-baru ini. Kononnya, DAP telah bermurah hati mendermakan RM3000 kepada keluarga Ahli Parlimen tersebut.

LELAKI BERKOPIAH PUTIH MEMANAH ANJING... ???PETALING JAYA - Lelaki yang mencederakan anjing dengan dua anak panah di Taman Sinaran, Taming Jaya telah disoal siasat di rumahnya oleh polis, petang Rabu.

MENANTU HADI AWANG KATA NIZAR (MANTAN MB PERAK) SANGAT BODOH !!!


Umno di Terengganu mungkin sudah selesai, bagaimanapun kini giliran PAS pula terjebak selepas kritikan "very stupid" menantu Presiden PAS, Zaharudin Muhammad (gambar) kepada bekas Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin.

KERAJAAN ZALIM - HARGA PETROL DI MALAYSIA TERLALU MAHAL ???!!!


Kenapa harga minyak Malaysia mahal berbanding Brunei?

Benarkah harga minyak di Malaysia itu mahal? Jadi, mahal atau tidak harga minyak di Malaysia itu, mari kita buat perbandingan antara Malaysia dan negara-negara lain.

MB TERENGGANU YANG BARU TIDAK PERNAH ISYTHARKAN 17 MEI 2014 SEBAGAI CUTI UMUM SEMPENA MAJLIS PERKAHWINAN ANAK AHMAD SAID


PETALING JAYA : 

Beberapa laman sosial dan blog menyebarkan berita palsu mendakwa Datuk Ahmad Razif Abdul Rahman mengisytiharkan cuti umum pada Sabtu ini bagi meraikan pelantikannya sebagai Menteri Besar yang baharu dan sempena majlis perkahwinan anak Datuk Seri Ahmad Said pada 17 Mei ini.

DS ALI RUSTAM BAKAL DILANTIK SETIAUSAHA AGUNG UMNO YANG BARU ???


PETALING JAYA  :

Bekas Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Ali Rustam dijangka dilantik sebagai Setiausaha Agung Umno yang baru menggantikan Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor. Menurut sumber, Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak dijangka membuat pengumuman tidak lama lagi.