Sunday 6 April 2014

INDAHNYA.... BUNGA-BUNGA MEKAR BERGUGURAN DI NEGERI KEDAH


ALOR SETAR :

 Selepas dilanda musim kemarau, Kedah kini dilanda musim bunga. Suasana indah ini bagaikan berada di Korea dilimpahi guguran bunga Sakura, berwarna putih dan merah jambu.

PRAMUGARI ROYAL BRUNEI AIRLINES BERHIJAB


TETAP manis dan cantik menawan malah tampak lebih santun dan anggun walaupun berhijab.

Proses transformasi secara berfasa Royal Brunei Airlines untuk mencapai 100% pramugari mereka menutup aurat telah berjaya dilaksanakan baru-baru ini berikutan penguatkuasaan penuh hukuman hudud Brunei pada 1 April 2014. Jom lihat keanggunan mereka....

PEMILIK AKAUN FACEBOOK HINA ISTERI PERDANA MENTERI DIBERKAS POLIS

Syabas kepada pihak polis kerana berjaya memberkas suspek yang bernama Syed Saifullah.
BERITA 1  :

Pemilik akaun Facebook yang menggunakan nama Syed Saifullah berjaya ditahan polis rumahnya di Seri Iskandar, Perak pada pukul 12.10 malam tadi.

ANAK DURJANA - TIKAM LEHER IBU HINGGA MATI KERANA GAGAL BELI TELEFON PINTAR !!!

SUSPEK ..... baru berusia 18 tahun tergamak tikam ibu sendiri....

MIRI 5 April :

Gara-gara tidak menunaikan permintaannya untuk membeli sebuah telefon pintar, seorang anak sanggup menikam dan mengelar leher ibunya sendiri hingga mati.

PROF. IZZI HJ. ALI (SELAMAT BERAMAL) RAMAS BUAH DADA PELAJAR UITM ???


Semalam Harian Metro mengeluarkan berita mengenai kelakuan tidak senonoh seorang pensyarah IPT Awam. Namun, baru hari ini kecoh media sosial apabila tersebarnya satu salinan Laporan Polis yang dibuat oleh pelajar wanita di UiTM Arau, Perlis itu yang mendakwa dirinya dir*ba oleh pensyarah yang juga seorang pakar motivasi terkenal.

KUMPULAN ABU SAYYAF TUNTUT TEBUSAN RM11.5 JUTA BEBASKAN WARGA CHINA ???!!!


PETALING JAYA : 

Kumpulan Abu Sayyaf yang dipercayai bertanggungjawab menculik seorang warga china dan seorang pekerja resort warga Filipina di Semporna Sabah akan meminta wang tebusan sehingga AS$3.5 juta (RM11.5 juta) untuk membebaskan mangsa bukan warganegara Filipina, kata seorang penganalisis keselamatan.