Sunday 18 May 2014

GEMPAR !! SEJADAH 'DUDUK TAHIYYAT AKHIR' !!!


Sehelai sejadah berdiri tegak seolah-olah sedang bersolat duduk Tahiyat Akhir.

Aku yang baru pulang dari Telok Intan, Perak malam tadi dikejutkan dengan panggilan telefon yang memberitahu di rumahnya ada sejadah duduk Solat Tahiyat Akhir. Terkejut dengan maklumat tersebut, aku dan seorang rakan terus pergi ke rumah beliau.

TOLAK UNDI HUDUD.... PAS AKAN KAFIRKAN DYANA SOFYA.... ?

PENGARAH FILEM LUCAH AKAN FILEMKAN TRAJEDI #MH370 ???


CANNES, PERANCIS : 

Walaupun kisah kehilangan pesawat MH370 belum mencapai penghujungnya, namun pengarah filem India, Rupesh Paul yang seleblum ini menghasilkan karya lucah "Kamasutra 3D' dilaporkan sedang giat menyiapkan filem berasaskan tragedi yang berlaku pada 8 Mac itu.

DAP GUNAKAN MELAYU UNTUK TUMBANGKAN MELAYU.... !!!


Pemimpin melayu terutama Umno jangan cemburu, apabila ada orang melayu seperti Dyana Sofya Daud calon DAP bagi PRK Teluk Intan, akhirnya menentang Umno dan BN.

ALASAN WANITA SOLAT DAN BACA YASSIN DI TEPI JALAN


Wanita yang ditemui di atas jejantas berhampiran Bangunan Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) kerana menunaikan solat dan membaca al-Quran memberi alasan berbuat demikian selepas mendapat alamat melalui mimpi.

INILAH GAYA HIDUP JUTAWAN DUBAI.......Sometimes when someone has a lot of money or buy starts doing things that are completely ridiculous, unfortunately I could not see for myself, because I need a bank account with millions of dollars in it.