Tuesday 25 February 2014

FAKTA SAINS MENGENAI PLANET MUSYTARI PERISAI KEPADA BUMI DICERITAKAN DALAM AL-QURAN


Salah satu planet yang paling besar di dalam sistem suria kita adalah planet Musytari, atau di dalam bahasa Mat salehnya, Jupiter. Planet ini bukan sahaja jauh lebih besar daripada bumi, malah ia 320 kali ganda lebih berat daripada bumi. Selain itu ia memiliki daya graviti yang sangat kuat untuk menarik pelbagai objek di angkasa ke arahnya.

'PROGRAM BERSAMA RAKYAT' ...MENGECEWAKAN RAKYAT..???

Gambar sekadar hiasan

ARTIKEL yang ingin aku paparkan ini bukan bertujuan untuk mengaibkan mana-mana pemimpin BN.....samada yang masih hidup atau yang telah kembali ke rahmatullah. Setelah membacanya berulang kali, aku akui ada kebenarannya....

PEJABAT MALAYSIAKINI PULA DISIMBAH CAT MERAH


Simbahan cat merah ditemui di luar pejabat portal berita bebas Malaysiakini di Bangsar Utama, Kuala Lumpur pagi ini.

GURU TERBEBAN DENGAN SISTEM PBS ???LIHAT KOMEN-KOMEN DI ATAS.... jika diteliti, ianya pasti secebis luahan perasaan segelintir guru-guru terhadap PBS (Penilaian Berasaskan Sekolah).

GILER 18SX !!! GAGAL BERJIMAK DENGAN MAYAT REMAJA PEREMPUAN, LELAKI TERTIDUR DALAM KERANDA...!


Phnom Penh : Seorang lelaki yang cuba berasmara dengan mayat selepas menggali kuburnya ditahan apabila tertidur dalam keranda bersama mayat itu.

'HINA SULTAN PERAK' - PAS AKAN JULANG KARPAL SINGH ???


Keadaan poltik Karpal Singh kini di ibaratkan "Teloq Di Hujung Tanduk" apabila Jumaat lalu Mahkamah Tinggi telah mendapati Karpal Singh bersalah mengeluarkan perkataan berbaur hasutan terhadap Sultan Perak berhubung isu pengguguran Nizar Jamaluddin sebagai MB Perak pada tahun 2009.

ZURAIDA MAK LAMPIR NAK TUKAR JANTINA...???


Ketua Wanita PKR, Zuraida Kamarudin memulakan serangan peribadi ke atas calon BN, Datin Paduka Chew Mei Fun apabila tanpa segan silu menyifatkan calon BN itu sebagai calon 'kambing hitam' BN dalam PRK Kajang.