Saturday 7 February 2015

PILOT MALINDO AIR 'BERGADUH' DI KOKPIT, 7 PENUMPANG ENGGAN TERUSKAN PERJALANAN


Tujuh penumpang pesawat Malindo Air enggan menaiki pesawat berkenaan selepas mereka terdengar pertengkaran yang serius daripada kokpit beberapa minit sebelum pesawat itu berlepas.

KISAH KEHIDUPAN SEBAGAI NELAYAN KUMPULAN ZERO SEBELUM MENJADI 'HERO'


Kumpulan Zero yang dianggotai oleh Sharif Kadir Doli Sahrif, Mohammad Syaiful Doli Sahrif dan Sharif Kunal Doli Sahrif diumumkan sebagai juara Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014) yang disiarkan secara langsung di Stadium Putra Bukit Jalil, pada Jumaat, 6/2/2015. Kemenangan tersebut melayakkan mereka membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM500,000 dan trofi sumbangan Astro.

PEMILIK RESTORAN ME'NATE STEAK HUB DEDAHKAN HARGA STEAK TERLALU MAHAL


Mesti ramai baru-baru ini mempertikaikan tentang satu gambar viral yang bermain di dada-dada Facebook di mana tersebar satu resit yang menunjukkan harga steak sekali makan untuk 4 orang barnilai RM 9388,50.

ISU BOIKOT HARGA BARANG : DSIS SEDIA BERI KETERANGAN KEPADA POLIS MINGGU DEPANKUALA LUMPUR 7 Feb - Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menyatakan kesediaan memberi keterangan kepada polis minggu depan berhubung isu kenyataannya mahukan pengguna memboikot peniaga yang enggan menurunkan harga barangan.

60 MAYAT KANAK-KANAK REPUT DITEMUI POLIS MEXICO


ACAPULCO, 7 Feb - Polis negara ini menemui 60 mayat termasuk kanak-kanak yang dibiarkan reput di krematorium terbiar yang ditutup berbulan lalu dekat pusat peranginan Acapulco, kata pihak berkuasa.

AUSTRALIA BENARKAN SIRUL DIBAWA PULANG SEKIRANYA HUKUMAN MATI TIDAK DIJALANKAN

Hiasan

Australia tidak akan memenuhi permohonan kerajaan Malaysia untuk mendapatkan perintah ekstradisi bagi membawa pulang bekas anggota elit polis, Sirul Azhar Umar. 

ALFATIHAH : IBU TUNGGAL MAUT DITANDUK KERBAU KETIKA SEDANG MENOREH...


SUMBER  menyatakan bahawa, kejadian berlaku lebih kurang jam 10 lebih pagi semalam.  Mangsa seorang ibu tunggal sedang menoreh ditanduk seekor kerbau dan disahkan meninggal dunia ditempat kejadian. Lokasi di Kg Batu 10 Cawangan Kg Mensudut Pindah...

MAHASISWA MELAYU YANG BODOH BANGANG !!!


Wah !  Ramainya.... Perhimpunan Anak Melayudi hadapan Pejabat Perdana Menteri, desak Datuk Seri Ismail Sabri agar meletak jawatan..

SITI NURHALIZA 'MIMPI NGERI' UNTUK STAFF SNP ???


Umum mengetahui yang Dato Siti Nurhaliza mempunyai syarikat yang di beri nama Siti Nurhaliza Production, SNP juga menguruskan aktiviti seni Siti Nurhaliza, menerbitkan beberapa rancangan televisyen tempatan, menganjurkan konsert Siti Nurhaliza, dan sebagainya.