Sunday 23 November 2014

STRUKTUR LRT DI LEBUHRAYA PERSEKUTUAN SELAMAT ???


KUALA LUMPUR : Syarikat Prasarana Negara Bhd (Prasarana) menafikan struktur Projek Lanjutan Laluan Aliran Transit Ringan (LRT) di Lebuhraya Persekutuan berhampiran Subang Parade yang didakwa tidak selamat dan condong seperti tersebar di media sosial.

BUKTI RAFIZI BUTA MATEMATIK DAN SPIN FAKTA !!!


Apabila kerajaan menggunakan Automatic Pricing Mechanisme (APM) terhadap harga RON95 & diesel menjelang 1 Disember 2014 nanti, secara tidak langsung harga RON 95 pada ketika ini RM 2.30 akan mengikut pasaran harga dunia pada ketika itu.

BUDAK LELAKI HILANG DITEMUI MATI DIPERCAYAI DIBUNUH

Mohd Shariqal Sidek, 3 tahun

BEAUFORT: Kanak-kanak lelaki berusia tiga tahun yang hilang ketika bermain di kawasan kebun getah di Kampung Selagon di sini, pagi kelmarin, ditemui mati dipercayai dibunuh.

MEMALUKAN ... INSPEKTOR POLIS TERLAMPAU BUAT REPORT WANG DICURI PELACUR SELEPAS JIMAK


ADMIN harap salinan report polis ni bukan lah hasil edit atau saje-saje direka.... Ternyata isinya sangat memalukan. Rasanya gambar perihal laporan polis bermacam-macam versi di laman sosial sememangnya amat popular hingga sering kali menjadi modal orang ramai untuk terkekeh-kekeh ketawa membaca laporan yang adakala mempunyai unsur-unsur humor.

AKIBAT DENDAM PEMANDU LORI MAUT 4 RAKAN PARAH DITETAK PEDANG SAMURAI 30 SAMSENG


TEMERLOH : Akibat dendam, seorang pemandu lori dibunuh dengan kejam manakala empat rakannya parah selepas diserang sekumpulan 30 samseng bersenjatakan parang dan pedang samurai, di Taman Bukit Bendera, Mentakab, dekat sini, semalam.