Friday 9 January 2015

KENYATAAN MENGEJUTKAN DARI IBU PEJABAT PAS !!!


Berita mengejutkan dari Ibu Pejabat PAS. Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali digesa berundur daripada kedudukannya sebagai ‎Pengerusi Harakah kerana memecat tiga pengarangnya, kata Ishak Surin.

SELEPAS MUSIBAH BANJIR LUARBIASA, MALAYSIA AKAN ALAMI SUHU SEJUK LUARBIASA PULA....


KUALA LUMPUR : Pertembungan suhu ketara antara tanah tinggi Siberia-Mongolia dan Laut China Selatan, punca utama kepada perubahan cuaca melampau, sekali gus menyebabkan negara bakal berdepan fenomena musim sejuk pada hujung bulan ini.

DADAH ORGANIK DAUN KHAT KINI DI SELUDUP KE MALAYSIA SECARA BESAR-BESARAN

Polis Kesan Daun Khat Kini Diseludup Ke Malaysia

Polis mengesan dadah organik sejenis daun dinamakan Khat, yang digunakan masyarakat Timur Tengah dengan cara mengunyahnya kini mula diseludup ke negara ini secara besar-besaran.

INDONESIA GUNAKAN DINAMIT LETUPKAN KAPAL NELAYAN MALAYSIA


BELAWAN - INDONESIA. Pihak berkuasa Polda Sumut dilaporkan telah meletupkan sebuah kapal nelayan milik Malaysia, baru-baru ini.

DS GOPAL SRI RAM 'DIHALAU' DARI FIRMA GUAMANNYA..???


KUALA LUMPUR 9 Jan - Datuk Seri Gopal Sri Ram yang menjadi Ketua PAsukan peguam mewakili Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dan kes liwat II diarah meninggalkan firma guamannya Soo Thien Ming & Nasrah semasa pendengaran kes tersebut berlangsung.

TUN M BERGADAI NYAWA LETAK MALAYSIA DI PERSADA DUNIA


Ramai yang tidak tahu “Dendam Amerika dan Britain” Pada Tun Mahathir sepanjang usaha beliau meletakkan Malaysia di persada dunia. Kita bersyukur beliau masih selamat dan sihat untuk boleh berbicara dan hidup bersama dengan kita seadanya hingga ke saat ini.

MENYAYAT HATI : KANAK-KANAK LELAKI LIHAT SENDIRI BAPA MERAUNG DISAMBAR BUAYA

DITEMUI: Penduduk kampung mengangkat mayat mangsa ke dalam perahu selepas ditemui kira-kira satu kilometer dari tempat kejadian.

Anak pasrah melihat ayahnya diserang buaya ketika memasang pukat di Kampung Soh.

SERIAN: Sungguh menyedihkan bagi seorang anak apabila hanya mampu melihat saat terakhir ayahnya terkapai-kapai dan meraung kesakitan akibat dibaham seekor buaya dalam satu insiden di Batang Samarahan, kelmarin.

HISHAMUDDIN RAIS BERSALAH MENGHASUT


Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur hari ini mendapati aktivis politik dan bekas wartawan, Hishamuddin Rais bersalah atas tuduhan menghasut.