Monday 9 February 2015

APA KATA BEKAS PEGUAM ANWAR MENGENAI ANAK GUAMNYA....


Yuktes Vijay adalah peguam yang terbabit secara langsung dalam Liwat II bagi pihak Anwar Ibrahim.

Yuktes berkerja dengan salah seorang peguam Anwar dan beliau melakukan semua kerja-kerja penyelidikan dan mencari bahan untuk mempertahankan Anwar.

ANWAR BERJAYA MENG'ANJING'KAN PENGIKUT !!!


Maka... inilah sebabnya PAS Kelantan enggan berdemo untuk sokong Anuar esok.... 

PEMAIN TRW TANDATANGAN DI PAYUDARA WANITATAK tau lah sama ada peminat ke.. teman wanita ke... ataupun isteri.. Namun, bila dah viral di media sosial, ianya nampak jelek sekali.

LOGO HOTEL VIRGO DI BANDUNG HINA NAMA ALLAH ???


Ini ialah Hotel Zodiak yang terletak di Bandung. Minggu lalu sebuah demo dilakukan oleh penduduk beragama Islam setempat kerana mereka mendakwa logo hotel ini menghina kalimah Allah.

HANYA KERANA SUAMI 'LIKE' GAMBAR INSTAGRAM PELAJAR PEREMPUAN IPT NAIK BASIKAL, ISTERI 'NAIK MINYAK' DIRUANG KOMEN !!!


AKIBAT perbuatan suaminya menekan butang “like” di Instagram kepada satu gambar penuntut Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) wanita, seorang wanita mengamuk sakan di ruangan komen IPTS itu.

MALAYSIA JUARA SEPAK TAKRAW ISTAF 2015 DAN HARIMAU MUDA JUARA PIALA EMAS BANGABANDHU 2015


KUALA LUMPUR : Skuad sepak takraw negara hari ini melakar sejarah selepas berjaya membenam musuh tradisi Thailand 21-7, 21-19 pada aksi Final Siri Super ISTAF 2015 yang berlangsung di MITC Melaka.

SYAIFUL ZERO AKAN AKHIRI ZAMAN BUJANG, CUKUPLAH HANYA SEORANG 'PEMINAT WANITA'


Salah seorang ahli kumpulan Zero yang sering menjadi perhatian ramai setiap kali muncul dalam program Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM 2014), Syaiful mengumumkan yang beliau bakal berkahwin selepas tamatnya persaingan peringkat akhir program itu.