Friday 4 September 2015

TEKSI FERRARI DI MALAYSIA ??? BIAR BETUL ...!


Hari ini, mungkinkah di Malaysia sudah ada teksi dari jenama Ferrari ?  

DEMONSTRASI BERSIH 4 KERJA BODOH !!!


Himpunan haram jalanan Bersih4 benar-benar merosakkan keamanan negara. Dalam keadaan kemelesetan ekonomi dunia, kita sepatutnya sehati sejiwa mengharunginya demi memastikan negara sentiasa aman dan makmur.

JUSTO AKUI DIRI SENDIRI BODOH DIBAYAR RM8.5 JUTA UNTUK DOKUMEN JATUHKAN PM


Bekas Eksekutif Kanan PetroSaudi International (PetroSaudi), Xavier Andre Justo mengaku telah diperdaya dan tidak mengetahui maklumat yang diubahsuai mahu digunakan untuk menjatuhkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

BERSIH 4 - APAKAH BILA NAJIB TURUN KORANG RASA BERSIH ???!!!


SOALAN  :  Kau akan sertai Bersih 4.0 pada 29 Ogos 2015 nanti?

Aku tak nampak ada faedahnya kali ini. Bersih dulu relevan kerana mereka ingin memperbaiki sistem pilihanraya dan mereka berjaya.

KELAYAKAN PIALA DUNIA - NEGARA-NEGARA ASIA TENGGARA JADI PASUKAN BELASAHAN


HONG KONG : Selain skuad Harimau Malaya, turut menerima nasib hampir sama di kalangan negara Asia Tenggara pada saingan kelayakan Piala Dunia 2018/Piala Asia 2019 malam tadi adalah Myanmar, Laos dan Timor Leste. 

ADIK SULTAN JOHOR 'BAHALOL'KAN MUFTI PERAK ???Adik Sultan Johor menganggap Mufti Perak 'bahlol' ???

Demikianlah antara kenyataan berbaur penghinaan yang dilemparkan kepada Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria oleh Tunku Aris Bendahara Johor, Tunku Abdul Majid Sultan Iskandar.

MUFTI PERAK SEPENDAPAT DENGAN MURSYIDUL AM PAS


SHAH ALAM: Tindakan bekas wakil rakyat PAS yang mahu membayar kafarah ekoran melanggari baiah parti adalah tidak sah, demikian ditegaskan oleh Mufti Perak, Tan Sri Harussani Zakaria.

MURSYIDUL AM PAS NAFI BAI'AH BOLEH DITEBUS DENGAN BAYAR KAFARAH


SHAH ALAM: Mursyidul Am PAS, Datuk Dr. Haron Din hari ini menolak pendapat bahawa baiah dibuat oleh wakil rakyat PAS boleh ditebus dengan membayar kafarah seperti disebut oleh Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad semalam.