Friday 17 October 2014

GEMPAR ! IKAN PAUS 'MENGAMUK' DI TAWAU BERJAYA DITEWASKAN !!!


TAWAU, 17 OKTOBER: Kampung Tanjung Batu, Tawau gempar hari ini dengan penemuan ikan paus jerung atau dikenali sebagai whale shark. Ikan paus yang dijumpai itu adalah jenis Rhicondon Typus yang mana telah ditemui awal pagi Jumaat.

PROFESSOR UNIVERSITI MONASH SAHKAN HADI AWANG PUNCA PR TIDAK ADA KEMAJUAN ???

Professor James Chin

Kecoh dalam kepimpinan Pas semalam bila seorang profesor dari Universiti swasta yang terkemuka yang mempunyai cawangannya di Subang Jaya menempelak Presiden Pas, Datuk Seri Hadi Awang agar berundur bagi mengelakkan perpecahan lebih teruk dalam pakatan rakyat.

ANAK MUDA PENYOKONG PKR MAHU ANWAR IBRAHIM BERSARA


Kumpulan belia yang cenderung pada Pakatan Rakyat, Lensa Anak Muda Malaysia (LENSA) menimbulkan gesaan agar ketua pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim bersara dari politik.
Gesaan itu bagi menghadapi perhimpunan untuk menyokong Anwar, yang dipromosi dengan nama himpunan ‘Rakyat Hakim Negara’ yang akan diadakan pada akhir bulan ini.

FELDA MENANG SAMAN KE ATAS WAN AZIZAH DAN 2 YANG LAIN


KUALA LUMPUR – Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) dan anak syarikatnya Felda Global Ventures Holdings Sdn Bhd, petang ini telah menang dalam tuntutan saman fitnah terhadap Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah dan 2 yang lain berhubung dua artikel didalam akhbar Suara Keadilan yang memfitnah Felda.

4 WANITA BERJEMUR SEPARUH BOGEL DI PANTAI PORT DICKSON


PORT DICKSON 17 Okt - Empat wanita dipercayai pelancong asing selamba berjemur separuh bogel di Pantai Saujana, Batu 4, di sini, petang kelmarin.

KOREA UTARA LARANG WANITA BERSELUAR KETAT SENDAT ???


Pyongyang : Korea Utara melarang kaum wanita daripada memakai jean skinny atau seluar lain yang dianggap bergaya selain memperketatkan lagi kod pakaian negara itu.

APEK TUA TIDAK BERBAJU SEDANG BUAT FUCUK KENA SERBU


Georgetown : Tindakan beberapa pekerja tidak memakai baju ketika memproses tauhu kering atau fucuk di sebuah kilang di Mount Eskrine mengejutkan kakitangan agensi penguatkuasaan yang melakukan pemeriksaan dalam Ops Premis Makanan Bersih Kali 17/2014 di seluruh negeri, kelmarin.

PENANGAN GAMBAR IKLAN PAYUDARA BESAR : 517 KEMALANGAN DALAM SEHARI

Gambar google - sekadar hiasan
Gara-gara gambar payudara besar yang digunakan untuk satu kempen iklan, lebih 500 kemalangan jalan raya berlaku hanya dalam satu hari. Lihat gambar di bawah....

BUMBUNG SURAU DI SEKSYEN 20 RUNTUH SELEPAS 3 MINGGU SIAP DIPASANG

Post Pic

SHAH ALAM: Bumbung di bahagian sambungan Surau An-Nuur, Seksyen 20 di sini runtuh setelah kira-kira hampir tiga minggu siap dipasang.