Monday 24 June 2013

HIMPUNAN GAMBAR ANWAR BERI LAYANAN VIP KEPADA PARA PENGIKUTNYA...!!!

Kesian tengok geng-geng baju hitam yang sanggup berdemo dijalanan, berkhemah, baring atas jalan dan sanggup merempuh polis semata-mata memperjuangkan tuntutan yang palsu.

Bila mana pemimpin-pemimpin pembangkang mengangkat sumpah, maka secara automatik semua tuntutan yang mereka war-warkan selama ini tidak laku! atau dengan kata lain sia-sia!

Golongan ini memang sesuai digelar geng Kuda 505 kerana mereka tidak akan sedar sampai bila-bila walaupun diperkudakan oleh Anwar dan pemimpin pembangkang yang lain...!!!

ANALISIS TERBAIK PRU 13

Teman bukan nak bodek sesiapa.... juga bukan nak mengagong-agongkan sesiapa... tetapi teman tau menilai mana yang terbaik di antara yang terbaik... Baru berkesempatan menjenguk blog-blog hasil tangan mereka yang hebat, teman amat tertarik dengan satu artikel yang sangat hebat .... Teman paparkan di sini untuk dikongsi bersama para pengunjung setia BLOG INI....

PRU 13: Sepuluh Kegagalan Najib Punca BN Gagal Menang Selesa

Walaupun sudah sebulan lebih pilihan raya berlalu namun suara-suara menyalahkan Umno dan kepimpinan Umno masih belum berhenti. Pot...pet...pot...pet masih berbunyi dikalangan orang-orang Umno sendiri. Ada yang kata orang tu salah....ada yang kata orang ini salah....

MASJID YANG LUASNYA 5 KALI PADANG BOLA


Masjid Agung Sheikh Zayed adalah  masjid terbesar di United Arab Emirates (UAE) dan merupakan masjid kelapan terbesar  di dunia. Ukurannya setara dengan lima kali padang bolasepak. Setiap kali sambutan Hari Raya Aidil Fitri, ruang solatnya mampu menampung lebih daripada 40,000 jemaah.

ADAKAH HARGA PETROL DI MALAYSIA MAHAL...???

1. Adakah Harga Petrol di Malaysia Mahal?

Jawapannya : TIDAK !!!
Secara perbandingan, harga petrol (lebih dikenali sebagai ‘gasolin’ di Amerika Syarikat) di Malaysia ialah yang kedua termurah di antara 7 buah negara-negara jirannya di Asia Tenggara (sila klik untuk besarkan imej):

CAI2 BERDEMO BARING-BARING, ANWAR SELAMBER ANGKAT SUMPAH....
Perhimpunan baring-baring 'binatang-binatang Melayu' di hadapan Parlimen membantah majlis angkat sumpah..... Adakah Ahli Parlimen puak haramjadah, terus boikot majlis angkat sumpah...??? 

GIRLFRIEND KU LELAKI......AUWWW !!!

Sekadar Hiasan
MELAKA : Perkenalan selama enam bulan seorang remaja lelaki dengan pasangannya membongkar rahsia berikutan selama ini dia tidak mengetahui temannya itu rupa-rupanya bukan perempuan sejati selepas mereka ditahan dalam satu sekatan jalan di Jalan Tun Ali di sini, awal pagi semalam.

APA PENTINGNYA JUSUF KALLA DALAM POLITIK MALAYSIA....???

Bapak Jusuf Kalla, Mantan Naib Presiden Indonesia

IKUTI WAWANCARA PENUH JUSUF KALLA BERSAMA MERDEKA ONLINE

Nama bapak Jusuf Kalla (JK), mantan Naib Presiden Indonesia menjadi penting di Malaysia kerana peranan persahabatannya dalam PRU13 baru-baru ini. Ramai rakyat Malaysia terkejut bagaimana beliau tiba-tiba muncul dalam kancah politik Malaysia. Ikuti perbualan eksklusif saya dengan bapak Jusuf Kalla di Jakarta baru-baru ini yang turut memperkatakan pelbagai isu sampingan.

GAMBER BOGEL GURU WANITA DISEBARLUASKAN OLEH MURID-MURIDNYA SENDIRI......

Seorang guru wanita yang juga merupakan bekas Ratu Cantik Ireland Utara, pernah menjadi host sebuah rancangan di televisyen dan bintang untuk iklan kereta mewah Peugeot 106, seharusnya menanggung malu yang amat besar apabila gambar-gambar bogelnya tersebar luas di internet gara-gara kenakalan murid-muridnya.


PUAK HARAMJADAH GEMBIRA JIKA UTUSAN SEBARKAN GAMBAR/BERITA PALSU


Itu satu peringatan yang diberikan kepada Utusan, TV3 dan semua media - media arus perdana yang Pro kepada Kerajaan oleh puak - puak Pakatan Haramjadah tu.

Kehadiran di Himpunan Black 505 semalam memang cukup ramai dari apa yang dinyatakan oleh media arus perdana. Sampai tak ada ruang untuk orang bergerak.