Tuesday 13 November 2012

CANTIKNYA MISS KOREA 2012.....

Ramai peminat drama tv beralih ke drama Korea hanya kerana ingin melihat kecantikan para pelakon drama itu beraksi di kaca tv....

BETAPA BENCINYA INDONESIA DENGAN MALAYSIA.... AKTIVIS BAKAR BENDERA, POLITIKUS GESA STOP DIPLOMATIK..!!!!!

ARTIKEL 1 :JAKARTA - Isu tiga anggota polis Malaysia yang didakwa merogol seorang wanita rakyat Indonesia di Pulau Pinang baru-baru ini menyebabkan sekumpulan penunjuk perasaan berdemonstrasi berhampiran kediaman Duta Besar Malaysia ke Indonesia, di Jalan Patra Kuningan Utara di sini pada Selasa.

BUKTI PERJANJIAN PR TOLAK HUDUD...!!! SEMUA SALAH UMNO...???!!!


PAS bersungguh-sungguh memperjuangkan hudud.... Bila mereka sendiri tidak mengotakan apa yang mereka kata, mereka salahkan kerajaan persekutuan...!!! Penyokong-penyokong PAS..... gamaknya masih ingat lagi ke dengan seseorang yang bernama Cikgu Non. Teman memang tak kenal.... walaupun pernah beberapa kali membaca namanya terpampang di laman-laman blog kengkawan. So, jom kita ikuti entry dari RBF Online untuk mengetahui siapa Cikgu Non ni....?

Cikgu Non adalah antara pejuang Pas yang jenis sanggup syahid dalam perjuangan. Orang seperti ini sanggup berhabis atau berkorban apa sahaja demi parti. Dia juga adalah pejuang Pas sejak zaman Ibrahim Libya lagi.

APASAL ABBY NI BOLOH SANGAT....!!!


Siapa Abby Abadi bila mengatakan Malaysia bukan Negara Islam sedangkan Ulama-Ulama terkenal dunia mengiktiraf Malaysia merupakan antara salah sebuah Negara Islam yang berjaya.

Sejauh mana Ilmu agama Abby Abadi bila menyatakan Malaysia bukan Negara Islam ?

BALASAN LCW UNTUK ROSMAH....!!!

Kehadiran Rosmah Mansur di tengah-tengah mempelai mendapat cemuhan hebat dari ramai pihak. 


Namun, anda harus tahu, ada sebab sebenar kenapa beliau duduk situ........

NGEH KOO HAM SOKONG IZZAH


YB Dato' Ngeh Koo Ham, Pengerusi DAP Perak mempertahankan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah dan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkaitan dengan isu kebebasan beragama.

AWAS..!!! JERAT PERCINTAAN INTERNET...!!!

AWAS! Bukit Aman Dedahkan Ratusan Wanita Malaysia Mangsa Penipuan 'Asmara Dalam Internet'

Apakah itu Internet Romance Scam?

Internet Romance Scam merupakan sejenis penipuan atas talian yang melibatkan situasi di mana penipu mengenal pasti mangsa mereka menerusi laman sosial atau laman web suai kenal dan seterusnya cuba mendekati dan menjalin hubungan cinta.

GAJAH NAIK MINYAK SERANG BOB LOKMAN....???

Grik - Bob Lokman, seorang selebriti yang kini bergiat berdakwah melalui Parti Islam Semalaysia PAS diberitakan bertembung dengan seekor gajah yang sedang melintas di Lebuh raya timur Barat.Beliau dalam perjalanan ke Kota Bharu untuk menyertai muktamar tahunan PAS bersama beberapa buah kereta lain.