Sunday 7 December 2014

ANWAR IBRAHIM MEMBANTU PIHAK GEREJA UNTUK MEMALUKAN ISLAM !!!


HARI INI, Sekeping gambar di dalam sebuah gereja, Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim bersama-sama Paderi yang sedang memberi sumbangan kepada seorang perempuan Melayu (Islam)  diiringi anak-anaknya sedang tersebar luas di dalam laman sosial dan juga aplikasi whatsapp.

POLIS SUKAR AMBIL TINDAKAN LELAKI SEBAR FOTO BOGEL BEKAS TEMAN WANITA KERANA ANAK ORANG BERPENGARUH ???


Sebenarnya undang-undang tidak mengenal siapa. Kegiatan jenayah semestinya tetap dikenakan tindakan walau siapapun perlakunya.... tidakkah begitu ?? Tetapi berlainan dengan kes yang akan dipaparkan ini.  Difahamkan, pihak polis sendiri telah memberitahu ibu mangsa bahawa penyebar gambar bogel anaknya adalah dari keluarga berpengaruh dan sukar diambil tindakan.... apa punya polis ni..???  Berapa dapat dari keluarga berpengaruh tu ??? Tanya je tau... bkn tuduh....

PASANGAN KEKASIH AKAN BERNIKAH BULAN DEPAN DITEMUI MATI BERPELUKAN DI SABAK BERNAM


KELMARIN, Mayat sepasang kekasih ditemui terapung dalam keadaan berpelukan di dalam tali air  di hadapan Sekolah Kebangsaan Seri Bahagia Parit 9 Timur, Sungai Besar.

PASPORT BLOGGER PORNO HARAMJADAH ALVIN TAN AKAN DIBATALKAN


Paspot Alvin Tan, penulis blog yang menghina Islam dan mencaci Sultan Selangor, akan dibatalkan berikutan tindakannya boleh menjejaskan hubungan antara kaum di negara ini.

CEO AER LINGUS AKAN PULIHKAN MAS


KUALA LUMPUR, 5 Dis (Bernama) — Rekod prestasi Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) syarikat penerbangan nasional Ireland, Aer Lingus, Christoph R. Mueller yang cemerlang, menjadikannya tokoh paling tepat untuk memulihkan Malaysia Airlines Bhd (MAS).

IBU MAKAN BAYI YANG BARU DILAHIRKAN DISERGAH JURURAWAT


Guangdong: Seorang bayi yang baru dilahirkan dilapor cuba dimakan oleh ibunya di sebuah hospital di sini, kelmarin.

Tindakan pantas jururawat, Liu Tianlun, yang melihat perbuatan wanita itu berjaya menyelamatkan bayi berkenaan.