Tuesday 19 March 2013

PKR IKTIRAF ANWAR IBRAHIM ADALAH GAY.....???Jika selama ini puak-puak PR melenting-lenting apabila kami mengatakan bahawa ketua mereka adalah seorang GAY..... kini puak-puak mereka sendiri telah mengakui dan mengesahkannya secara terbuka melalui akaun twitter mereka.... dan marilah kita ikuti artikel berikut :


Cukuplah Kota Sodom dan Gomorroh menjadi saksi bahawa LGBT dilaknat ALLAH Selamanya !. Semoga M’sia tidak menjadi seperti Sodom dan Gomorroh. Tolak Anwar, Selamatlah M’sia !. Ya ALLAH Peliharalah M’sia daripada Anwar Ibrahim Al Masih Dajjal.

KEPENTINGAN PERIBADI MERUPAKAN MOTIF UTAMA SERANGAN KE ATAS SABAH - BENIGNO AQUINO III


Ini adalah kenyataan dari media Filipina, GMA News..Bukan dari Utusan Meloya!!

Ketua pengganas Filipina, Bahalol Tiram III dan pengganas2 tajaannya mendapat bantuan kewangan yang sangat "hefty" (besar) untuk projek menyerang Sabah baru2 ini, demikian didedahkan oleh Presiden Filipina, Benigno Aquino III.

http://www.gmanetwork.com/news/story/299720/news/nation/aquino-kiram-s-followers-received-hefty-funding-to-go-to-sabah

Presiden Filipina, Benigno Aquino III, mendedahkan Bahalol Tiram III dan pengganas2nya mendapat bantuan kewangan yang sangat besar untuk menyerang Sabah baru2 ini.

ORANG PAS TERIMA BR1M LEBIH HINA DARI AYAM DAN LEMBU - NIK AZIZ....!!!


nik aziz br1m

MENGUCAP panjang kita mendengar ucapan Nik Aziz setibanya di Kota Bharu setelah menunaikan umrah di Mekah. Ucapan Nik Aziz bukannya mengajak kepada perpaduan atau ke arah perdamaian tetapi berunsur celaan, sehingga tergamak menyamakan penerima BR1M dengan haiwan.

Kata Nik Aziz, di hadapan penyokong yang menyambutnya pulang di perkarangan Stadium Sultan Muhammad IV, “Orang yang menawarkan wang kepada orang, sama seperti kalau kita panggil ayam nak suruh ayam datang dekat, kita tabur hampas kelapa, tabur padi.

PENJELASAN : ISLAM MENGHARAMKAN ORANG ISLAM MENJADI PEMBANGKANG DI DALAM NEGARA ISLAM


KAMI MEMPERSILAKAN mana-mana pihak dari kalangan orang yang beragama Islam yang begitu taksub dengan parti politik pembangkang seperti PAS, PKR di negara Islam seperti MALAYSIA sekarang ini yang mampu menangkis segala apa yang yang telah dibuktikan melalui Al-Quran, Hadis-hadis Sahih, Ijma’ para ulama’ terdahulu dan sejarah para khalifah Islam darihal adab dan ketaatan terhadap Ulil amri (Pemerintah).


Firman Allah s.w.t. dalam Surah Al-Baqarah: 111, “…Katakanlah (wahai Muhammad): Bawalah kemari keterangan-keterangan yang (membuktikan kebenaran) apa yang kamu katakan itu, jika betul kamu orang-orang yang benar.”

SEBELUM INI terdapat balasan sebuah blog penyokong pembangkang, Al-Bakistani, di mana diperturunkan hujah seperti berikut:

Kebencian itu ditambahi lagi, dengan dinyatakan oleh Allah, bahawa orang zalim tidak layak menjadi pemimpin dikalangan orang beriman.

Firman Allah yang maksudnya, “Dan (ingatlah), ketika Ibrahim diuji Tuhannya dengan beberapa kalimat (perintah dan larangan), lalu Ibrahim menunaikannya. Allah berfirman: “Sesungguhnya Aku akan menjadikanmu imam bagi seluruh manusia”. Ibrahim berkata: “(Dan saya mohon juga) dari keturunanku”. Allah berfirman: “Janji-Ku (ini) tidak mengenai orang yang zalim.”"

TERKINI : 100 BLOG PRO-BN PALING POPULAR

( VIDEO ) : APABILA ANWAR DITANYA, ADAKAH ANDA SEORANG HOMOSEKSUAL ATAU BISEKSUAL.............


Apa yang menarik tentang video ini ialah satu soalan dari penemuramah tentang seksualiti Anwar mulai minit ke-6..(RUJUK MINIT KE-6 VIDEO DI BAWAH)

Soalan dia ialah "Are you a homosexual or a bisexual"... 

Yang peliknya ialah...Anwar tidak terus menjawab yang dia adalah seorang normal dan bukan seorang homoseksual mahupun biseksual.. 

Sebaliknya Anwar menceritakan tentang kes dia di mahkamah dan menyalahkan UMNO.. Anwar juga bercerita tentang dia ada isteri dan 6 orang anak..Helo...