Wednesday 19 March 2014

WAN AZIZAH TIPU HIDUP-HIDUP PENGUNDI #PRKKAJANG !!! MASIH NAK PILIH BELIAU ?????


Masuk yang ini sudah kali KETIGA Wan Azizah kantoi menipu didalam PRK Kajang.

1. Pada 14 Mac 2014, ketika berkempen di Taman Maju 1, Kajang.. Wan Azizah mendakwa Kerajaan Malaysia menggunakan bomoh untuk mencari pesawat MH370.. Sebaliknya Kerajaan Malaysia tidak pernah menggunakan perkhidmatan Bomoh. Kerajaan Malaysia merupakanKoordinator Utama dan menggunakan paling banyak aset dalam operasi Mencari dan Menyelamat.

MAKLUMAT PENTING DALAM SIMULATOR DIPADAM OLEH KAPTEN ZAHARIE SEBELUM MENERBANGAKAN #MH370Pihak polis mendapati kebanyakan maklumat di dalam simulator pesawat milik Kapten Zaharie Ahmad Shah yang kini dalam proses siasatan telah dipadamkan sebelum beliau menerbangkan pesawat MH370 ke Beijing 8 Mac lalu.

KECOH DI PUSAT MEDIA #MH370, ADA PIHAK AMBIL KESEMPATAN HINA KERAJAAN !!!


Pusat Media menjadi panas apabila ada pihak cuba mengambil kesempatan situasi tegang pencarian pesawat MH370 apabila membawa keluarga mangsa dari China serta membekalkan banner yang menuduh kerajaan sembunyikan sesuatu kepada keluarga mangsa.

PAKAR IT INDIA TEMUI IMEJ SATELIT #MH370 YANG HILANG ???


NEW DELHI: Seorang penganalisis IT India menemui imej satelit menunjukkan sebuah pesawat besar terbang rendah di Kepulauan Andaman pada 8 Mac, pada hari pesawat Malaysia Airlines hilang semasa dalam penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa KL ke Beijing, menurut akhbar The Hindu.

5 TAHUN USIA PERKAHWINAN, 2 CAHAYAMATA.... SARI YANTI FAILKAN PERMOHONAN CERAI.....

5 Tahun Layari Bahtera Perkahwinan, Sari Yanti Fail Permohonan Cerai

Desas-desus mengenai penceraian pelakon jelita Sari Yanti telah pun disahkan melalui Harian Metro hari ini. Telah berkahwin dengan Mohd Eddy Casmady pada 16 Januari 2009, Sari Yanti dikatakan telah memfailkan permohonan penceraian pada 25 Februari lalu.

LAPORAN AKHBAR MALDIVES JANGAN DIPANDANG SEPI MEMANDANGKAN LAPANGAN TERBANG MALE, MALDIVES ADA DALAM SIMULATOR PENERBANGAN DI RUMAH ZAHARIE !!!


Sebuah akhbar Minivan News mendakwa penduduk di pulau Kudahuvadhoo telah nampak sebuah kapal terbang berwarna putih berjalur merah, telah terbang rendah disekitar jam 6.30 pagi. Banyak laporan yang hampir sama pada 9 mac tetapi pihak berkuasa Maldis berasa sangsi dengan laporan tersebut. Malah penduduk mendakwa terdengar bunyi bising pada waktu tersebut.