Monday 3 February 2014

KERENDAHAN HATI SULTAN BRUNEI TERHADAP RAKYATNYA


Bukan niat untuk memperkecilkan pemimpin di negara sendiri tapi inilah realiti sebenar.

Sultan Brunei walau kita tahu mempunyai jet mewah sendiri, dan merupakan antara Sultan yang terkaya di dunia tetapi hanya menaiki bot cabuk je untuk melawat mangsa banjir. Tiada payung yang memayunginya.

APEX (KHAIRUL FAHMI CHE MAT) TIMANG CAHAYAMATA PEREMPUAN

Khairul Fahmi Che Mat Apex dan Leuniey Timang Anak Perempuan

Khairul Fahmi Che Mat Apex dan Leuniey Timang Anak Perempuan
Berbanyak ucapan tahniah diucapkan buat Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apex di atas kelahiran bayi perempuan hasil perkongsian hidup dengan isteri, Leuniey Natasha. Alhamdulillah Leuniey selamat melahirkan bayi perempuan yang sangat comel.

APA KATA MB TERENGGANU SELEPAS PULANG DARI ANTARTIKA .....


Menteri Besar Terengganu, Dato’ Seri Haji Ahmad Said yang dalam perjalanan pulang dari Antartika memberi pandangan bahawa sudah sampain masanya saintis Islam dan negara-negara Islam mengadakan penyelidikan secara serius di kutub selatan itu, malah sepatutnya telah lama.

PORTAL PRO-PEMBANGKANG DEDAH KEBODOHAN JENTERA KEMPEN ANWAR IBRAHIM DI #PRK DUN KAJANG


Sungguh memalukan apabila portal pembangkang telah memperbodoh-bodohkan pembacanya dengan laporan bertajuk Mais dan Jais yang pertama halang kempen Anwar.

CARA 'GILER' FAHRIN AHMAD CARI CALON ISTERI

1

Dalam ramai-ramai selebriti lelaki, Fahrin Ahmad merupakan salah seorang yang sering mendapat perhatian peminat wanita kerana wajahnya yang kacak.

AWAS ! KAMERA TERSEMBUNYI DI DALAM TANDAS WANITA HOSPITAL BENTUNG


KUANTAN – Tindakan tidak bertanggungjawab pihak yang meletakkan tiga kamera tersembunyi berbentuk penyangkut baju dan kotak hitam berukuran kira-kira 10 sentimeter di tandas kakitangan wanita Hospital Bentong, baru-baru ini, berkemungkinan didalangi orang dalam.

PELAJAR MAAHAD TAHFIZ KOK LANAS GANTUNG DIRI KERANA DIRASUK ???


Pengasas Pusat Perubatan At-Tobibi, Datuk Shamsuri Shafie tidak menolak kemungkinan pelajar yang mati tergantung di sebuah sekolah di Kok Lanas, Disember lalu berpunca daripada kerasukan. BACA DI SINI....

MALANG PENSYARAH IPTA, BAKAL SUAMI LESAP BERSAMA RM25K DIHARI PERNIKAHAN


KOTA BHARU - Majlis perkahwinan yang sepatutnya menjadi kenangan manis seumur hidup bertukar menjadi pengalaman pahit buat seorang pensyarah institut pengajian tinggi awam (IPTA).

DATUK YAP PIAN HON MAHU KOMUNITI CINA NEGARA INI KUTUK PERBUATAN TERESA KOK

Rakyat News

KUALA LUMPUR 2 Feb - Kesemua komuniti dan organisasi cina digesa mengutuk kelakuan dan sikap Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok yang menyiarkan video sambutan tahun baharu cina yang menghina pemimpin negara.