Friday 5 October 2012

TENGKORAK KEPALA DI SIMPAN DALAM PERUT.....

Agak aneh cara perubatan ini di mana tengkorak ratu cantik disimpan di dalam perut. Bekas ratu cantik menjalani pembedahan luar biasa apabila suku daripada tengkoraknya dipotong dan disimpan dalam perut sementara menanti kecederaan parah di kepalanya sembuh.

'ANJING' NIZAR KUAT MENYALAK KONON MB PERAK JUAL RUMAH PERAK..!!!!


Sejak awal minggu ini, blog-blog puak berhaluan kiri yang berwarna hijau (PAS) dan juga tabloid 'ubatkuatharam' HaramkahDaily bukan main berlagak membesar-besarkan isu kononnya Menteri Besar Perak Dato' Seri DiRaja Dr. Zambry (kena sebut nama sebab puak-puak hijau berhaluan kiri tetap sebut Nizar sebagai MB Perak depa),   telah menjual aset negeri kepada kroni beliau.

FITNAH TERBARU PAS....!!!


Dlm akhbar rasmi PAS, edisi 5-7 Okt, ms. 20, Harakah menulis bhw Ketua Menteri Melaka, DS Ali Rustam membelanjakan RM13 juta utk majlis perkahwinan tersebut. Harakah menulis FITNAH ini dgn mengambil kenyataan Wanita DAP, Betty Chew (ADUN K.Laksamana yg juga bini Lim Guang Eng) dan Lim Kit Siang (bapa mertuanya) yang mengatakan bhw seramai 130,000 org telah menghadiri majlis tersebut dan kos kenduri bg seorg adlh RM100. 


Isunya ialah :

1-Betty Chew dan Kit Siang tidak hadir dan hanya memberikan fakta sesedap mulut. Harga makanan yg dihidangkan RM100? Sejak bila Tok Ali melantik si Komunis ini menjadi penanggah dan juru acara majlis? 


2-Harakah memang mengetahui FITNAH ini tetapi sengaja menulis supaya isu ini akan diperbesarkan kerana Pakatan Rakyat semakin ketandusan isu selepas Konvoi Royalti dr Kelantan-Putrajaya yg dianjurkan PAS gagal dan tidak mendpt sambutan.

RM 100 JUTA DANA ASING UNTUK SUARAM..???

Azwanddin Hamzah menunjukkan sebuah dokumen mengenai Suaram pada sidang akhbar di Kota Damansara dekat Kuala Lumpur, semalam.

Presiden Jaringan Melayu Malaysia (JMM), Azwanddin Hamzah hari ini mendakwa, sejumlah RM100 juta dana asing dipercayai telah dibawa masuk sepanjang operasi Suara Rakyat Malaysia (Suaram) di negara ini.

AWAS !!! VAN PUTIH..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hiasan
KUALA LUMPUR  : Tindakan seorang remaja perempuan berpura-pura pengsan selepas dipukul tiga lelaki yang menculiknya dalam sebuah van menyelamatkannya daripada menjadi mangsa rogol, bunuh dan bakar dalam kejadian di Bandar Sri Permaisuri, di sini, kelmarin.

SEUMUR HIDUP TIDAK PERNAH JEJAK KAKI KE LANGKAWI, TIDAK KENAL JULIA HANA ~ SAFEE SALI

Foto oleh Cipotredz

Penyerang Kebangsaan, Safee Sali, terkejut mendengar gosip kononnya dia menjalinkan hubungan cinta dengan aktres popular Julia Hana, sekali gus menafikan khabar angin tersebut.

NGERI.... GUMPALAN RAMBUT DALAM PERUT


             GUMPALAN rambut yang menyelaputi kapur tulis dikeluarkan dari perut seorang remaja.

GUMPALAN rambut yang menyelaputi kapur tulis dikeluarkan dari perut seorang remaja.
NEW DELHI: Apabila seorang remaja mengadu tidak boleh makan atau minum selama beberapa hari, sekumpulan doktor memutuskan untuk mencari puncanya.