Friday 27 February 2015

ANJALI KUCH KUCH HOTA HAI SELEPAS 20 TAHUN....


Anda pasti pasti masih ingat akan filem hindi Kuch-Kuch Hota Hai (KKHH), walau sudah 17 tahun lamanya filem tersebut tayang di pawagam ianya begitu menyentuh perasaan. Yang pastinya anda tentunya masih ingat watak Anjali kecil, putri Shahrukh Khan dan Rani Mukherjee.

KENAPA CINA PENANG BAKUL SAMPAHKAN GAMBAR GUAN ENG ???


Sesuatu telah berlaku di Pulau Pinang semalam melibatkan kaum cina yang kita tahu banyak spin waktu PRU13 lalu apabila pakat-pakat sokong DAP !

ABBY ABADI MENGAKU ULAMA DAN PROFESIONAL PAS TIDAK SEHALUAN, RETAK MENANTI BELAH !!!


UNTUK berundur kembali dan mengaku silap memilih PAS bukanlah langkah bijak bagi seorang aktivis yang juga bekas pelakun, apatah lagi kini sudah bergelar 'Ustazah' segera. 

JEP SEPAHTU SAMAN AKHBAR FITNAH DIRINYA MENGAMUK KALAH KEPADA ZERO DALAM MAHARAJALAWAK MEGA 2015


Mengakui tertekan dengan kontroversi yang melanda dirinya sejak baru-baru ini, Jep Sepahtuingin mengambil tindakan untuk menyaman akhbar yang didakwa memfitnah dirinya berkaitan isi mengamuk selepas kalah kepada kumpulan Zero pada MLM 2014. 

ZAHIDA RAFIK KALAH SAMAN FITNAH BEKAS PEMANDU


Bekas pemandu dianugerahkan RM150,000 sebagai ganti rugi selepas Mahkamah Tinggi mendapati pelakon Zahida Mohamed Rafik (Zahida Rafik) bertanggungjawab memfitnah bekas pekerjanya itu.

PENARI IRINGAN MALUKAN MADONNA DI PENTAS BRIT AWARDS 2015Malu bukan kepalang bagi Madonna, satu peristiwa yang tidak mungkin dapat dilupakannya akan tercatat dalam pemikirannya dan sejarah kariernya setelah dia terlentang di atas pentas Brit Awards 2015 yang berlangsung di O2 Arena, London.

FITNAH 1MDB : DS NAJIB SAMAN HARAKAH


KUALA LUMPUR 26 Feb. – Datuk Seri Najib Tun Razak mengambil tindakan undang-undang terhadap portal lidah rasmi Pas, Harakah Daily kerana didakwa memfitnah beliau dalam laporan bertajuk, ‘Da­na 1MDB biayai syarikat filem Riza Aziz?’.