Saturday 18 January 2014

FAKTA UNTUK PERDANA MENTERI


MASIH belum terlambat untuk PM Najib berbuat sesuatu bagi menyelamatkan Negara serta kedudukannya sebagai Perdana menteri sebelum berdepan dengan krisis keyakinan rakyat serta ahli UMNO yang lebih besar terhadap kepimpinan beliau apatah lagi di ketika ini wibawanya sebagai pemimpin untuk membawa parti dan kerajaan mendepani pelbagai kekusutan yang timbul makin tidak terurai.....

UMNO LULUSKAN BINA GEREJA TANJUNG KARANG... !!!???


Kerajaan PR memerintah selangor 2 penggal bersama 10 tahun...masih menuduh kerajaan terdahulu lagi kah? YB kepala otak ini semuanya nak salahkan UMNO lagi...kan bodoh namanya tu.

HINA ULAMA - ANTARA HARUSSANI DAN NIK AZIZ

muzakarah

Setinggi-tinggi penghargaan saya berikan pada Majlis Fatwa Kebangsaan yang bermuzakarah baru-baru ini. Kenyataan dari Majlis Fatwa Kebangsaan itu sewajarnya menjadi garis panduan terhadap umat Islam di negara kita bagi menangani maslahat ummah di era yang semakin “kurang ajar” ini…

ISTERI MENTERI DITEMUI MATI DALAM BILIK HOTEL MEWAH DIPERCAYAI BUNUH DIRI


NEW DELHI  - Dua hari selepas beliau membuat pendedahan tentang kemungkinan suaminya menjalin hubungan sulit dengan seorang wartawan Pakistan, isteri Menteri Pembangunan Sumber Manusia India Shashi Tharoor, ditemukan meninggal dunia di sebuah bilik hotel mewah di sini pada Jumaat malam. 

FOTO MENYAYAT HATI YANG PALSU !!!

Gambar Budak Tidur Di Pusara Sebenarnya PALSU

Gambar seorang budak lelaki tidur antara pusara ibu bapanya yang dikatakan berlaku di Syria, telah menjadi sensasi di media sosial sejak kelmarin.

DEMONSTRASI AMAN BANTAH ADUN PKR HINA PERDANA MENTERI


Sebentar tadi telah berlangsung satu demonstrasi aman membantah tindakan biadap yang telah dilakukan Adun PKR Machang Bubuk Lee Khai Loon dan beberapa pengikut dari kalangan masyarakat Cina yang secara sinis menghina Perdana Menteri dengan menyumbat kangkung ke dalam mulut replika karikatur Datuk Seri Najib.

GAGAL PIKAT TEMAN WANITA SEPERTI DALAM IKLAN, LELAKI SAMAN PENGELUAR UBAT GIGI


Bila sedang leka menonton rancangan tv, tiba-tiba iklan, sebahagian dari kita akan merasa jengkel, geram dan sakit hati. Sebenarnya iklan adalah satu satu strategi paling berkesan untuk memperkenalkan produk baru kepada orang ramai. Biasanya yang menjadi tumpuan adalah iklan barangan kecantikan diri. Model iklan pula, sudah PASTI wanita-wanita jelita yang kelihatan sangat sempurna kecantikan luarannya. Dipaparkan bagaimana iklan boleh mengecewakan seorang lelaki untuk memikat wanita yang diminatinya....

AWAL ASHAARI DAN SCHA AL YAHYA BAKAL TIMANG CAHAYAMATA


Setelah hampir setahun lebih mendirikan rumahtangga, pasangan romantik Awal Ashaari dan isterinya Scha Al Yahya sering diajukan soalan mengenai cahayamata.

ISU KANGKUNG : BUNG MOKTAR JADI MANGSA FITNAH !!!


Dua hari ni heboh disebarkan oleh bloggers pembangkang mesej Tweeter dari Bung Moktar konon yang dia tak makan kangkung tapi makan broccoli sebagai respon isu Fenomena Kangkung.