Thursday 13 February 2014

( FOTO ) SERAM ! IMEJ PONTIANAK BERJAYA DIRAKAM PELANCONG ???Bila bercakap tentang gambar entiti, ramai pihak sering mempertikaikan gambar yang selalunya samar atau kabur. Tetapi bagaimana jika ada yang dapat menangkap gambar entiti yang jelas?

KERAJAAN SELANGOR SALAH GUNAKAN DANA PKNS FC ???


SHAH ALAM: Penulis blog kontroversi Raja Petra Kamaruddin hari ini mendakwa Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) telah membelanjakan sebanyak RM40 juta bagi pasukan bola sepak Football Club PKNS (PKNS FC) itu sejak 2008.

AKAUN FACEBOOK CARI JODOH PERGUNAKAN GAMBAR GADIS CANTIK DAN MONTOK MAHUKAN HANTARAN RATUS RIBU


BAGAIMANA jika anda melihat foto seorang gadis cantik di laman sosial yang dikatakan sedang mencari pasangan hidup termasuk penjelasan berkenaan nilai hantaran yang jumlahnya tinggi dan tak masuk akal?

BODOHNYA TERESA KOK.... ENGGAN MINTA MAAF !!!KUALA LUMPUR 13 Feb. - Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok berkeras tidak akan memohon maaf kepada rakyat Malaysia mahupun pihak yang mungkin tersinggung dengan penerbitan klip video ONEderfull Malaysia CNY 2014.
"Buat apa saya nak minta maaf? Saya nak minta maaf pada siapa? Video saya telah diputar belit oleh pihak tertentu, jadi mereka yang patut minta maaf pada saya.

Saya rasa tiada apa-apa masalah dengan klip video itu," katanya di Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Kuala Lumpur di sini hari ini.- UTUSAN ONLINE.

PAKEJ KAWIN LARI HANYA RM 1,700 DAPAT SAMBUTAN HANGAT TERMASUK ARTIS ...???


BERITA baik buat para suami yang ingin berpoligami! Jika permohonan anda untuk berkahwin lagi ditolak bulat-bulat oleh si isteri anda tidak perlu risau.

Dengan kemajuan teknologi maklumat, para suami kini boleh membuat carian di Internet untuk mendapatkan khidmat syarikat tempatan dalam membantu mereka menguruskan perkahwinan di selatan Thailand.

( FOTO ) - JOM TENGOK KOLEKSI KERETA MEWAH SULTAN JOHOR


DIPAPARKAN beberapa koleksi kereta mewah milik Sultan Johor. 

CCTV RAKAM KELIBAT HANTU DI TEMPAT PARKING DI JEPUN


Klip video CCTV ini menunjukkan susuk wanita berambut panjang muncul di sebuah parking  persimpangan ketika sebuah MPV melepasi kawasan tersebut.