Friday 17 February 2012

RAFIZI, ZURAIDAH.... JAWAB JANGAN TAK JAWAB..!!!!

Mahkamah perintah Rafizi, Zuraidah jawab saman RM100 juta ShahrizatPengarah Strategi PKR Mohd Rafizi Ramli dan Ketua Wanita parti itu, Zuraida Kamaruddin diarah menjawab tuduhan dalam kes saman fitnah dibawa oleh Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.
Shahrizat memfailkan saman fitnah RM100 juta terhadap kedua-dua mereka bulan lalu berhubung isu kontroversi Pusat Fidlot Kebangsaan (NFC).
Hakim Mahkamah Tinggi Vazeer Alam Mydin Meera mengeluarkan perintah itu pagi ini.
Shahrizat pada 19 Januari lalu menfailkan saman di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur mendakwa, Zuraida dan Rafizi telah memfitnah dan memburuk-burukkan beliau.
Beliau yang diwakili peguam Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah menuntut RM50 juta untuk ganti rugi am dan RM50 juta untuk ganti rugi teruk dan teladan.
Menurutnya, saman itu dikemukakan dengan asas bahawa siasatan terhadap NFC yang sedang berjalan diyakini akan membuktikan Shahrizat tidak bersalah.
UNTUK BERITA SETERUSNYA..... BACA DI SINI

HASAD DENGKI PEMBANGKANG BILA GAMBAR ANWAR DI KINTA VALLEY ESTATE TERSEBAR..!!!

ANDA PERHATIKAN BETUL2... 2 GAMBAR2 BERIKUT... YANG MANAKAH ORIGINAL?BANDINGKAN


Gambar DS Najib seperti yang di atas mula tersebar dengan rancaknya di blog2 pembangkang!!!

Di sebalik sekeping gambar (superimpose) DS Najib itu, ianya dipercayai disebarkan atas arahan pemimpin pembangkang yang dikeluarkan untuk jentera cybertroopers meraka... KLIK DI SINI

Namun anda semua jangan mudah terpedaya.... bukankah gambar PM boleh didapati dengan mudahnya apabila anda klik google image... dan gambar2 berikut akan terpapar di skrin PC anda...Malah di laman web berikut, jika anda semua rajin melayarinya....
GOTCHAAA!!! MARI KITA LIHAT YG BERIKUT PULA.......DAN BANDINGKAN DGN GAMBAR ORI DARI.....  http://www.tamilnet.com/pic.html?path=/img/publish/2007/02/priest_rajapakse_vaharai_01.jpg&width=800&height=522&caption=


CREDIT TO :  MR.KAMALUDDIN   and    GWM