Monday 8 September 2014

ANAK KETUA PRAMUGARA #MH370 MIMPI AYAH PULANG DALAM KEADAAN KURUS KERING DAN TIADA RAMBUT


KUALA LUMPUR : Setengah tahun berlalu sejak kehilangan misteri pesawat Malaysia Airlines (MAS) MH370 dengan 239 penumpang di dalamnya.

Seramai 239 orang tersebut merupakan ayah, ibu, abang, kakak, suami, isteri, kawan dan kepada seseorang dan hanya menyebut nama mereka sahaja boleh membawa memori yang indah kepada mereka.

SULTAN SELANGOR MURKA, PKR DAN DAP BIADAP DAN TIDAK HORMAT INSTITUSI DIRAJA


Dalam Kenyataan Akhbar yang dikeluarkan menerusi Setiausaha Sulit Tuanku Sultan Selangor iaitu Dato' Haji Mohamad Munir Bani menyatakan Sultan Selangor Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah bertitah hanya PAS yang akur menghantar tiga nama calon Menteri Besar (MB) Selangor seperti yang baginda titahkan.

DIPAKSA BERLAKON FILEM LUCAH UNTUK LUNASKAN HUTANG ........ PELAKON FILEM TAMIL NEKAD BUNUH SUAMI


SEORANG aktres naik berang sehingga membunuh suaminya yang memaksa dia untuk berlakon dalam filem lucah bagi menjelaskan hutang perniagaan, lapor Makkal Osai. Aktres Shruti Chandralekha,22, dari Bangalore ditahan kerana membunuh suaminya, Peter Prinzo,35.

MENTERI BESAR KEDAH MAHU PM KAJI SEMULA HASRAT MANSUHKAN AKTA HASUTAN


Dalam kenyataan terbaru YAB Dato' Seri Hj Mukhriz Tun Mahathir berkenaan isu MANSUH AKTA HASUTAN 1948' dan digantikan dengan akta baru (AKTA KEHARMONIAN NASIONAL), YAB Dato' Seri bimbang KEBERKESANAN akta baru agak lemah berbanding AKTA HASUTAN 1948 dan ianya tidak dapat meyakini rakyat bahawa akta baru lebih baik dari Akta Hasutan 1948.

SIAPA ANCAM ROGOL NORA DANISH ???


PETALING JAYA : Pelakon Nora Danish telah menerima komen-komen berbau Iucah oleh seorang pengikutnya iaitu @muhd_akmal95 di laman sosial Instagram miliknya.

BAHLOLNYA PKR LANGSUNG TAK FAHAM KUASA SULTAN DALAM PERLEMBAGAAN !!!


Datuk Seri Najib Tun Razak berkata PKR gagal memahami Undang-undang Tubuh Kerajaan Negeri Selangor apabila mempertikai kuasa Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah dalam soal pelantikan Menteri Besar.

USUNG TILAM : PROTES MAHASISWI SELEPAS DIROGOL DI UNIVERSITI


Seorang siswi jurusan seni visual membawa tilamnya ke mana saja di universiti tempat dia belajar sebagai protes selepas dirogol sebaik diterima belajar tahun lalu. Emma Sulkowicz, 21, berkata, dia akan terus berbuat begitu sehingga perogolnya ditangkap dan disingkir dari universiti berkenaan.

(FOTO 18 SG) : DIPUKUL, DIBUNUH DAN DIBAKAR KERANA MEROGOL KANAK-KANAK


Lelaki ini telah dijatuhkan hukum sendiri oleh orang ramai.  Ditangkap.... dipukul, dibunuh kemudian dibakar  di tengah khalayak. Hukuman tanpa mahkamah yang sangat dahsyat dan trajis. Mereka berkata lelaki ini ditangkap selepas merogol seorang kanak-kanak kecil. Penduduk yang marah atas perbuatannya itu mendapati tiada cara yang lebih baik untuk "menghukum" orang seperti ini.