Saturday 7 September 2013

POLIS KELUARKAN NAMA KETUA GENGSTER 08


Nama di atas adala nama-nama ketua Gengster 08 yang telah dikeluarkan oleh PDRM...

AL-FATIHAH _ PELAKON MAIMON MUTALIB KEMBALI KE RAHMATULLAH..... INNALILLAH.....KUALA LUMPUR : Pelakon veteran Maimon Mutalib meninggal dunia pukul 2.20 petang tadi di kediamannya di Seksyen 17, Shah Alam.

MENANG TANPA BERTANDING : PELAKON ANNE NGASRI DIPILIH KETUA PUTERI UMNO DATARAN MERDEKA


KUALA LUMPUR : Pelakon terkenal, Naszriah Ngasri atau lebih dikenali Anne dipilih sebulat suara sebagai Ketua Puteri UMNO cawangan Dataran Merdeka dalam mesyuarat cawangan itu di sini, sebentar tadi.

Cawangan berkenaan turut menyaksikan perubahan pucuk pimpinan apabila Naib Ketua Cawangan, Nor Adnan Zainal Abidin dipilih sebagai Ketua Cawangan berikutan kekosongan kerusi itu.

Difahamkan, penyandangnya, Datuk Ab Rauf Yusof melepaskan jawatannya bagi cawangan Dataran Merdeka serta Bahagian Bukit Bintang dan bertanding di Masjid Tanah, Melaka. 

9 AHLI GENGSTER 04 DAN 08 DITAHAN DI SEMPADAN MALAYSIA/THAILANDPolis menahan sembilan lelaki yang dipercayai ahli kumpulan kongsi gelap 04 dan 08 di Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin, CIQ Bukit Kayu Hitam, ketika cuba melarikan diri ke negara jiran untuk bersembunyi, malam tadi.

KUMPULAN PERTAMA 450 JEMAAH HAJI SELAMAT BERLEPASPenerbangan haji pertama berlepas awal pagi tadi dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur KLIA ke Madinah, Arab Saudi.

SALLEH YAAKOB MAUT, ISTERI CEDERA, DISAMBAR PETIR

Salleh Yaakob, 51, maut di tempat kejadian manakala isterinya, Norehan Hassan, 49. cedera dan kini dirawat di Hospital Sultan Haji Ahmad Shah di Temerloh kerana disambar petir ketika baharu selesai memancing dan mahu pulang dengan motosikalnya.

DATUK SERI NYARIS MAUT DILANGGAR BENTLY MILIK SENDIRI


IPOH –  Seorang lelaki berpangkat Datuk Seri nyaris maut dirempuh kereta mewah jenis Bentley miliknya ketika cuba menghalang penjenayah daripada melarikan keretanya itu dalam kejadian samun di sebuah banglo mewah di Jalan Watson berhampiran Taman Rekreasi Sultan Abdul Aziz (Padang Polo) di sini, awal pagi semalam.

DENDA RM10 JUTA KEPADA MAS DAN AIRASIA


KUALA LUMPUR : Suruhanjaya Persaingan Malaysia (MYCC) mendapati perjanjian kerjasama di antara Malaysian Airline (MAS) dan AirAsia pada 2011 telah melanggar Akta Persaingan 2010.

( FOTO ) : ADEGAN SEKS DALAM TEKSI KETIKA TRAFIC JEM.....


Beberapa foto aksi seks pasangan di dalam sebua teksi yang sedang bergerak di Shanghai, China tersebar di internet.  Menurut saksi, insiden tersebut berlaku pada waktu pagi, 1 September, minggu lepas.