Wednesday 14 December 2011

NIZAR YANG GILA POLITIK.....!!!???

Apa pandangan anda tentang twitter Nizar ini?Selepas habis urus jenazah boleh terus cerita politik.
Sepatutnya kematian menginsafkan kita dari asyik pikir hal dunia.
Musibat betul PAS sekarang ni. Tak habis-habis dengan hal dunia.

*Kalau tak gila politik bukan Nizar namanya. Masa urusan jenazah arwah Dr. Lo' Lo' pun dia pakai baju BERSIH.
SUMBER GAMBAR :  LIHAT DI SINI

FROM : MyMassa


TERESA KOK AKUI LKS DAN LGE... ATHIEST!!!???LIHAT ARTIKEL MENGENAI 'KETUANAN KRISTIAN' dalam DAP, MyMassa pernah postkan artikel dari Helen Ang. (http://mymassa.blogspot.com/2011/12/gempar-rahsia-parti-kristian-dap.html).


Walaupun Kristian adalah minoriti tetapi mereka inilah yang menguasai DAP. Itulah hakikatnya.


CREDIT TO MY MASSA...........

KOMEN DATO SERI DR. ZAMBRY ABD KADIR MENGENAI HINAAN DAN FITNAH TERHADAPNYA...!!!


Baru seminggu profil Dr.Zambry menjulang macam roket apabila perwakilan di Perhimpunan Agong UMNO  serta tokoh-tokoh parti tampil membidas keceluparan ADUN DAP yang menggelar beliau “hitam metalik” serta juga memanggilnya “haram jadah.”


Selain dari tokoh-tokoh luar Perak, Naib Presiden UMNO Datuk Seri Dr.Ahmad Zahid Hamidi anak jati Perak yang juga ahli parlimen Bagan Datoh, ketika menggulung perbahasan di perhimpunan itu membaca sebuah sajak  mempertahankan Menteri Besar Perak itu.


Beliau mengakui, ramai yang simpati dan tampil mempertahankannya ekoran penghinaan yang dibuat oleh DAP itu.


DAP lebih berminat untuk menyerang peribadi dan memfitnah beliau kerana yang sebenarnya mereka tiada modal isu untuk menentang beliau memandangkan mereka tahu bahawa dari segi pendekatan pembangunan yang di lakukan dan kerja-kerja serta program yang pihak kerajaan negeri aturkan kepada semua rakyat tanpa mengira kaum telah membuahkan hasil yang positif.


Selain dihina dengan menyifatkan beliau sebagai 'HITAM METALIK' dan 'HARAM JADAH', beliau juga di fitnah kononnya mempunyai sebuah rumah bernilai RM3 juta di Pangkor dan telah berkahwin lagi...


IKUTI JAWAPAN BALAS DARI MENTERI BESAR BERJIWA RAKYAT ITU TERHADAP SEGALA FITNAH, TOHMAHAN DAN TUDUHAN TIDAK BERASAS TERHADAP BELIAU......  KLIK DI SINI.....

MOHD YUSOF DITAKUTI ANWAR...???!!!

Hujah penggulungan Peguam Cara Negara II, Datuk Mohd. Yusof Zainal Abiden selama hampir tiga jam di Mahkamah Tinggi semalam benar-benar menakutkan Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Portal pro-Anwar, Malaysiakini, melabelkan hujah penggulungan Mohd Yusof itu sebagai ‘serangan ke atas keterangan Anwar dari Kandang Tertuduh‘.
Beberapa hari sebelum itu, portal yang sama meniupkan satu spekulasi berkenaan Mohd Yusof akan meletakkan jawatan sebagai Ketua Pendakwaan dalam kes liwat II.
Tajuk ditulis “Peguamcara 2 letak jawatan” seolah-olah menggambarkan Mohd Yusof sudah ‘bosan’ dalam mengetuai pendakwaan ke atas Ketua Umum PKR itu.
Tiada sumber sahih yang dirujuk untuk mengesahkan ‘berita’ itu kecuali bersandarkan ‘sumber tersebut’ yang dipercayai berdasarkan maklumat daripada salah seorang daripada barisan peguam bela Anwar.
Portal itu turut meniupkan spekulasi dengan mengatakan, “difahamkan beliau (Mohd Yusof) telah mengemukakan permohonan untuk bersara secara pilihan sebanyak dua kali: Pada tahun 2007 ketika beliau mencapai umur 52 tahun dan sekali lagi pada 2009.
“Kedua-dua permohonannya itu ditolak, dipercayai ekoran campurtangan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak, yang mahu Yusof mengetuai pasukan pendakwaan dalam perbicaraan kes liwat tersebut”.
Corak pemberitaaan seperti ini mempunyai unsur niat jahat, menghasut pemikiran rakyat dengan spekulasi tanpa bukti dan berusaha merosakkan reputasi penjawat awam, seolah-olah mahu menggambarkan Najib selaku Perdana Menteri terlibat sebagai ‘ketua konspirator’, pertuduhan liwat II.
Hakikat sebenarnya adalah berkaitan dengan kontrak bagi setiap penjawat awam.
Jawatan Peguam Cara II yang disandang oleh Mohd Yusof adalah jawatan kontrak sebagai pejawat kakitangan kerajaan yang dilaporkan portal itu bakal tamat 1 Januari atau 1 Februari 2012.
Menurut prosedur biasa mana-mana penjawat awam, setiap kontrak yang bakal tamat boleh disambung semula dalam tempoh tertentu bergantung kepada budi bicara Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) dan persetujuan penjawat awam tersebut.
Bijaknya portal itu, persoalan kontrak dikesampingkan, tetapi persoalan letak jawatan yang menjadi fokus untuk meniupkan sentimen-sentimen tersembunyi.
Bayangkan betapa lamanya kes ini berlangsung, hinggakan Mohd Yusof hampir tamat kontrak sebagai Peguamcara II, namun kes ini masih belum selesai.
Saksi utama, Mohd Saiful Bukhari, dari dikenali seorang yang tidak tamat belajar di UNITEN, ketika kes ini dituduh di mahkamah pada 7 Ogos 2008, kini pengadu itu telah berjaya menamatkan pengajian di Universiti Utara Malaysia (UUM) dengan Anugerah Sijil Dekan.
Karisma Mohd Yusof
Dari sudut lain, spekulasi berita seperti ini adalah satu ‘pengiktirafan’ kepada karisma Mohd Yusof sebagai Peguam Cara II yang berjaya membuktikan kes pertuduhan ke atas Anwar dan kehebatannya mematahkan setiap hujah dari barisan peguam Anwar.
Anwar sendiri, seperti dilaporkan Malaysian Insider mengakui kehebatan Mohd Yusof itu yang disifatkannya telah berjaya memusnahkan kredibiliti saksi-saksinya terutamanya pakar-pakar dari luar negara.
“Saya mengambil kedudukan menerusi saksi-saksi yang kompeten. Satu-satunya usaha mereka (pihak pendakwa) ialah memusnahkan doktor-doktor yang ternama di dunia”, kata Anwar.Konspirasi
Sedaya upaya, Anwar cuba mengaitkan pertuduhan liwat ke atasnya adalah ‘konspirasi politik’ dan ada kaitan dengan Pilihan Raya Umum ke-13 seperti mana yang dilaporkan dalam pemberitaan portal itu.
“Anda bercakap mengenai konspirasi. konspirasi apa ? Tiada siapa pun berkonspirasi. Tidak Saiful atau (Perdana Menteri) Najib (Tun Razak) boleh memaksa Anwar untuk melakukannya. Jika ada konspirasi, bermakna Anwar telah bersedia menjadi pelaku yang sukarela (menjayakan konspirasi itu),” kata Mohd Yusof ketika menggulung pendakwaan semalam.
Mohd. Yusof berhujah, Anwar sendiri, dalam afidavit yang difailkan kepada Perdana Menteri, Najib Tun Razak dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor untuk membalas permohonan mengetepikan sapina, menyatakan bahawa tujuan beliau memanggil pasangan itu bukanlah untuk menuduh mereka terlibat dalam konspirasi.
Kenyataan Mohd Yusof disokong dengan bukti kenyataan Anwar yang dilaporkanMalaysian Insider, 28 September yang mengatakan tujuan memanggil Najib dan Rosmah sebagai saksi ‘bukan untuk membuktikan konspirasi’, sebaliknya mahu mengetahui secara lebih terperinci apa yang berlaku dalam pertemuan pengadu dengan pasangan itu, pada 24 Jun 2008.
“Tindakan Ketua Pembangkang mensapina pasangan itu dipercayai tidak dibuat dengan suci hati dan merupakan penyalahgunaan proses mahkamah serta sebagai saksi pembelaan merupakan satu ekspedisi memancing maklumat.
“Najib dan Rosmah bukan saksi penting dan bukan alibi Anwar
“Terdapat bukti transkrip dalam nota prosiding perbicaraan terdahulu bahawa peguam bela Anwar sendiri pernah memohon kepada mahkamah untuk mengetepikan sebarang keterangan atau bukti yang menunjukkan sebarang kejadian liwat yang dikatakan berlaku sebelum tarikh kejadian iaitu pada 26 Jun 2008″, hujah peguam Najib dan Rosmah yang berjaya mengenepikan sapina tersebut di mahkamah.


SUMBER : AIDC

KETUA PKR BAHAGIAN BUKIT GELUGOR, KELUAR PKR..!!!
Krisis Kepimpinan DAP Penang bukan sahaja memberi kesan kepada parti tersebut, malah turut 'berjangkit' ke rakan parti PKR. Salah seorang Ahli Majlis Perbandaran Pulau Pinang Lim Boo Chang hari ini memberi kejutan meletakkan kesemua jawatan yang dipegang di dalam Kerajaan Negeri.Ketua PKR Bahagian Bukit Gelugor, Lim Boo Chang telah mengumumkan untuk meletakkan semua jawatannya dari parti itu setelah hilang keyakinan terhadap parti itu yang gagal menepati janjinya untuk mereformasikan rakyat, persaingan sesama sendiri yang melampau dan tindakan parti yang sering mengenepikan ahlinya.
Dalam sidang media sebentar tadi, Boo Chang memaklumkan surat perletakan jawatan dan keluar partinya itu diserahkan kepada presiden PKR, Datin Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dan beliau juga mengumumkan peletakan jawatan sebagai Ahli majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP), satu jawatan yang pernah disandangnya sejak Mac 2009.
Pada 15 Jun 2008, Datuk Seri Anwar Ibrahim membuat pengumuman rasmi penyertaan Boo Chang ke dalam PKR dan dua bulan kemudian dilantik sebagai Timbalan Pengerusi PKR Bukit Gelugor.
Pada tahun 2009, beliau juga turut dilantik sebagai Penolong Setiausaha Jawatankuasa Perhubungan Negeri PKR Pulau Pinang dan Timbalan Pengarah Biro Perkhidmatan Undang-Undang PKR.
Seterusnya pada Oktober 2010, beliau mengalahkan YB S. Raveentharan, ADUN Batu Uban untuk merebut jawatan Ketua PKR Bahagian Bukit Gelugor.
Menurutnya, salah satu sebab utama menyertai PKR kerana tertarik dengan agenda pembaharuan PKR tetapi selepas tiga tahun menyertai parti itu, beliau mula menyedari bahawa tarikan agenda pembaharuan itu hanya slogan kosong semata-mata.
“Konflik antara anggota berterusan, jadi dengan hati yang berat, saya letak jawatan,” katanya.

ANWAR DAN YAHUDI...

BUKTI ANWAR DITAJA YAHUDI


Cubaan hebat sedang dilakukan didalam negara ini melalui kepelbagaian cara. Jika dahulu masyarakat Malaysia yang berbilang kaum hidup dalam keadaan aman dan damai tanpa rasa curiga diantara satu dengan yang lain, MIND CONTROL telah dilakukan dengan hebat oleh sesaorang yang telah berguru dengan barua melalui Jesuit yang sedang cuba menjajah pemikiran rakyat negara ini. Banya perkara yang dilakukan oleh Anwar melalui beberapa Organisasi yang bertopengkan Demokrasi dan juga NED. Saksikanlah video ini.
Perhatikan pula gambar di bawah terlebih dahulu dan artikel penuh akan menyusul seketika nanti..diharap bersabar.. Telah berlaku banyak kemusnahan didunia ini akibat agenda jahat yahudi untuk menakluk negara-negara islam sama ada yang kecil mahu yang besar. Di Malaysia ini Anwar Ibrahim adalah menjadi dalang utama untuk menghancur negara kita yang berdaulat ini.

Saya pasti ramai yang tidak menyedari akan prihal ini, termasuklah pemimpin HamPAS yang kunu dan buta huruf yang mereka tahu hanya gila kuasa. Lalu puak-puak HamPAS tatang Anwar Ibrahim bagai minyak yang penuh dan ini termasuklah pencacai Pakatan Haram yang dungu telah termakan hasul bayangan dajjal ini. Akan DAP mereka tahu agenda Anwar, tapi tahukan anda apa disebalik agenda DAP?

Mereka tidak hairan (pemimpin tertinggi DAP) jika Malaysia ini tergadai, kerana mereka ada negara mereka sendiri. Jadi dalam masa mereka berkuasa mereka akan kaut semua khazanah negara untuk dipindahkan ke dunia ketiga. Masa itu yang tinggal hanya merasakan sengsara..cukup buat masa ini artikel penuh akan menyusul buat seketika nanti.

24/5/2011 bertempat di Hotel Sunway, Seberang Jaya satu latihan dianjurkan oleh The International Republican Institute atau lebih dikenali sebagai IRI. Ramai kalangan ahli PKR yang hadir kononnya berasa teruja mendapat latihan mengenai pilihanraya daripada Amerika. Namun kita percaya mereka tidak sedar bahawa mereka menjadi pekakas dan alat bersama CIA dan Yahudi.

KLIK DI SINI

IRI berperanan memberi bantuan dana, pemantauan pillihanraya, kajian sikap, strategi kempen pilihanraya, latihan kepada ahli-ahli parti dan pelbagai bantuan lain termasuk manipulasi isu piliharaya.

KLIK DI SINI

Di bawah ini juga di serta pdf mengenai kaitan Anwar dengan NED. Sememangnya sudah terbukti secara jelas agenda NED yang berkait rapat dengan Illuminati sedang menjalar kedalam negara ini dengan berpaksikan kepada demokrasi yang dilaungkan barat sebagaimana yang telah dilaungkan di Tunisia, Libya, Iraq, Syria, Labonan dan kini sedang dilaungkan di Malaysia. Perkara ini selari dan jelas bahawa satu Revolusi akan diadakan di Malaysia berdasarkan apa yang telah dinyatakan oleh mereka ini.

KLIK DI SINI

ANWAR & NED

KLIK DI SINI
KETERANGAN GAMBAR : Panelists current and former members of NED's Board of Directors, as well as representatives of NED's core institutes ang the library of Congress pose for an official picture marking the donation of its papers by NED to the Library. L to R: Panelist ANWAR IBRAHIM former NED Vice Chairman TOM DONAHUE. NED board member JUDY SHELTON, former NED Chairman and US Sanator BILL BROCK, IRI President LORNE CRANER, panelist ZAINAB BANGURA, NED Treasurer ROBERT MILLER, NED Secretary and panelist JEAN BETHKE ELSTAIN, Solidarity Centre Exercutive Director ELLIE LARSON, JOHN EARL HAYNES, of the Library of congress Manuscript Division, NED President CARL GERSHMAN, NED board member HOWARD WOLPE, Former Senate Majority Leader and NDI board member TOM DASCHLE, US Representative and NED board member GREGORY MEEKS, NDI President KEN WOLLACK, CIPE Executive Director JOHN SULLIVAN, US Representative and former NED board member DONALD PAYNE.

PENGLIBATAN ANWAR BERSAMA NED BERMULA 2005

Kita baru saja dikejutkan dengan serbuan oleh MAIS ke sebuah gereja di Petaling Jaya, kerana terdapat ramai dikalangan orang melayu yang telah murtad. Selain dari mereka ini kurang pengetahuan dalam agama islam, mereka juga terdesak kerana kesempitan hidup. Jadi mahu atau tidak mereka terpaksa memilih jalan singkat menukar kepada agama kristian yang konon nya mereka mendapat imbuhan yang agak lumayan serta bantuan bulanan.

Ada sesuatu yang mencurigakan disebalik kejadian ini..!! kemungkinan mereka juga adalah terdiri dari ahli PKR, kerana ada asas yang samar-samar walaupun tidak tepat. Dalam penglibatan Anwar dengan NED, sewaktu ditemu ramah oleh seseorang pelajar, berhubungan dengan negara demokrasi adakah boleh seseorang itu murtad? kerana erti demokrasi itu kebebasan hak individu. Lalu Anwar menjawab boleh dan kerajaan tiada hak untuk menghukum.

Gambar dibawah ini, Anwar Ibrahim menerima gelaran "Muslim Moderat Of The Year 2005" daripada CSID, di Amerika Syarikat. CSID di sponsoroleh NED. Turut hadir menyaksikan anugerah Anwar adalah Andrew S. Netsios (USAID), Lome Craner (R) dan Carl Gerhman (NED) dibawah ini ada saya sertakan link video temuramah antara Anwar dan pelajar tersebut pada masa itu
http://www.youtube.com/match?v=6wvU4SvAaSk

BAGAIMANA IRI BANTU ANWAR IBRAHIM JADI PM 16 SEPTEMBER..!!

Patutlah semasa mengistiharkan tarikh 16 September si ANUwar dengan penuh yakin, Putra Jaya dalam genggaman nya, rupanya ada campur tangan kuasa besar dibelakangnya hampehhh...!! tapi niat yang buruk kerana hanya kepentingan diri bukan untuk negara agama dan rakyat, Allah tidak kabulkan hajatnya...huhuhu..siankan..kan..!!!

Dibawah ini gambar saat-saat akhir President Iraq Saddam Hussien: yang tidak disukai oleh Amerika telah dihukum gantung. Paul Wolfowitz (kawan karib Anwar) yang ketika itu menjawat Timbalan Setiausaha Pertahanan Amerika banyak menghabiskan wang kerajaan Amerika Syarikat semata-matauntuk membunuh Saddam.

KLIK LINK INI UNTUK MENGETAHUI BAGAIMANA IRI BANTU ANWAR JADI PM 16 SEMTEMBER.
http://mindaaids.wordpress.com/2009/20/bagaimana-iri-bantu-anwar-ibrahim-jadi-pm-16-semtember/

KEPALA SURAT KERAJAAN ISRAEL, SATU LAGI PENIPUAN ANWAR?

Cubaan Anwar Ibrahim untuk mengaitkan kerajaan dengan Israel melalui surat perjanjian syarikat perunding antarabangsa, Apco Worldwide (Apco) mendedahkan satu lagi penipuan besar ketua pembangkang itu. Ini kerana, adalah sesuatu yang pelik apabila surat Apco (GDI International) yang didakwa Anwar dihantar oleh syarikat itu kepada kerajaan Israel bertarikh 23 Disember 1991 menggunakan kepala surat kerajaan Israel.

Lazimnya, kepala surat sesebuah kerajaan hanya boleh digunakan jika surat itu dihantar oleh kerajaan tersebut kepada pehak lain dan bukannya daripada sebuah syarikat swasta kepada sesebuah kerajaan. Artikel penuh sila klik link ini.http://anwaraidc.com/?p=1227


ANWAR IBRAHIM YANG BOCORKAN RAHSIA NEGARA:

Ini satu lagi karakter Anwar Ibrahim, yang beliau sendiri dedahkan di dalam ucapan beliau di dalam Parlimen tempoh hari; "TIDAK KAH, TINDAKAN PERDANA MENTERI MELANTIK APCO, YANG UMUMNYA DI KETAHUI RAPAT DENGAN TOKOH-TOKOH REJIM ZIONIS, MERUPAKAN SIKAP KEPURA-PURAAN"

Kita tentu tersenyum sinis apabila mendengar kenyataan tersebut. Mungkin Anwar Ibrahim perlu diperingatkan kepada peribahasa Melayu: KATA DULANG PAKU SERPIH.

Dakwaan Anwar Ibrahim diatas jelas menunjukkan beliaulah yang sebenarnya yang bersikap kepura-puraan selama ini. Beliau bukan sahaja mempunyai hubungan politik tetapi beliau merupakan rakan karib kepada pemimpin-pemimpin zionis. Contoh terbaik ialah PAUL WOLFOWITZ bekas setiausaha Pertahanan negara Amerika Syarikat. Paul Wolfowitz adalah pendatang Yahudi dari keturunan pandatang Yahudi Polish. Paul Wolfowitz merupakan "arkitek terpenting untuk polisi Iraq bekas President Bush" yang menyebabkan negara Iraq dicabuli dan jutaan rakyat yang tidak bersalah mati dinegara tersebut. Klik disini artikel penuh:

 http://anwaraidc.com/?p=1226

KENAPA ANWAR RAMAL TEORI DOMINO TUNISIA SAMPAI KE MALAYSIA ?

Untuk membenarkan ramalan itu, Anwar meminta kuasa besar dunia khususnya Amerika Syarikat tidak menyekat kemaraan Teori Domino itu sampai kerantau Asia Tenggara. "Pengajaran fundamental adalah jelas: Amerika Syarikat mesti berhenti menyokong pemerintahan kuku besi (tyrant) dan autokrat tidak kira di Timur Tengah, Pakistan,mahu pun Asia Tenggara. Biar ini menjadi sinar harapan baru (a new dawn for democracy) buat demokrasi di negara arab dan dunia Islam", kata Anwar dalam tulisannya di The Wall Street Journal, 26 January lalu.

Dua persoalan yang menarik dari kata-kata Anwar: Pertama: kenapa Anwar menghantar artikelnya ke The Wall Street Journal dan kenapa pula media itu menyiarkan tulisan Anwar? Jadi untuk info yang lebih lengkap dan panjang lebar anda klik disini--> http://www.anwaraidc.com/?p=5516


SEBENAR NYA RAMAI YANG TIDAK TAHU MENILAI JASA TUN M

Tiada tujuan saya untuk memuji Tun M, akan tetapi saya bercakap atas dasar mengenang budi, budi yang diberi kan oleh nya selama beliau menjawat jawatan dalam kerajaan UMNO-BN amat besar nilainya buat kita semua sehingga kehari ini. Apa yang saya sentuhkan disini hanya satu perkara, iaitu beliau telah menyelamat kan negara dan kita semua tanpa berkecuali seorang pun...subhanallah..Allah yang maha suci. Tentu ada juga anda yang lansung tiada nampak atau tahu atau juga buat-buat tak tahu akan perkara dan jasa Tun M ini. baiklah kita teruskan lagi membaca seterusnya.

Sebut sahaja Anwar Ibrahim semua orang kenal sehingga kepada anak yang dalam persekolahan rendah sudah mengenal siapa Anwar ibrahim ini..sehingga ada kalangan diantara kita be
rasa malu dengan jawapan dari pertanyaan kita kepada anak-anak yang dalam sekolah rendah ini. Kita tanya saja: "adik kenal Anwar Ibrahim tak? lalu dijawab nya tahu, kita tanya lagi: siapa dia? jawapan yang diberi..Anwar penjubor dan dia dan kawan-kawan terus beredar dan berlari..kikikiki...bayangkan popularnya Anwar Ibrahim ini.

Baiklah ini yang saya maksudkan jasa Tun M, bahawa beliau telah menyelamatkan kita dari menanggung bebanan hutang terhadap Bank Dunia dan IMF. Dalang yang sentiasa mendesak supaya Malaysia meminjam wang dari IMF adalah Anwar Ibrahim..kerana...kerana..apa? Anwar ada punya banyak kepentingan disini, sebab..apa? sebabnya ialah Anwar telah dilantik sebagai Pengerusi Komoniti Pembangunan di Bank Dunia dan IMF pada tahun 1998 oleh James Wolfensohn (President Bank Dunia) dan Michel Camdessus (Pengarah IMF) siapa Wolfensohn? siapa Candessus? ~~ anda klik disini--> http://www.anwaraidc.com/?p=1612

Bermula dengan Abdul Rahman Al Kawakibi, menulis dan terus menulis untuk menjatuhkan Khalifa Uthmaniyah, kerajaan Islam terakhir Turki. Dengan bantuan Eropah dan Yahudi akhirnya, usaha Al Kawakibi berjaya. Tembelang Khalifa Uthmaniyah, muncul lah PRESIDEN DEMOKRASI, Mustafa Kamal Atatuk. Sistem raja-raja dihapuskan, Islam agama rasmi Turki digugurkan. Lambang lambang Islam Turki, termasuk azan, masjid, tudung satu persatu dihapuskan.

Anwar Ibrahim hari ini dengan bangganya memuji usaha Al Kawakibi, dia anti sistem khalifa, dan dia juga memuji Mustafa Kamal Atatuk, semasa ceramah-ceramahnya di Amerika Syarikat. Sekiranya Al Kawakibi berjaya meruntuhkan Khalifa Uthmaniyah dengan tulisan-tulisan, Anwar Ibrahim pula sedang berusaha meruntuhkan status quoagama dan negara dengan tulisan-tulisan serta retorik pidatinya.

Sekiranya benar, kita sayangkan agama dan negara, marilah kita gembeling tenaga disini, menyebarkan tulisan-tulisan untuk menghalang kemunculan Mustafa Kamal Atatuk di Malaysia..!!


PENGAKUAN YUSMADI: ANWAR BUDAK YAHUDI, PAUL WOLFOWITZ

Berikut pengakuan daripada Mohd Yusmadi Yusoff, pegawai khas Anwar Ibrahim di Amerika Syarikat berkenaan dengan peranan Anwar Ibrahim sebagai budak kepada yahudi yang menjadi atkitek perang ke atas Iraq, Paul Wolfowitz. Ketika Yusmadi menulis rencana ini, dia adalah bekas Fellow di Hubert H. Humphrey, Woshington D.C. (sekarang dia merupakan Ahli Parlimen PKR di Balik Pulau, Pulau Pinang), manakala Anwar Ibrahim pula merupakan pensyarah pelawat di Universiti Georgetown, Amerika Syarikat.

GAMBAR BAWAH: 28 February 2005 Anwar mengadakan pertemuan dengan Wolfowitz di Pentegon, Virginia. Turut mengiring Anwar ialah Khalid Jaafar dan Azmin AliAnwar Ibrahim dan simbol FREEDOM!!!

Masyarakat kaum Luth sekarang sudah established di Barat, dan amat menyerlah di IRAEL!!!! Mereka anjurkan pelbagai aktiviti, termasuk perarakan besar2an yang dipanggil "PRIDE". Mereka akan kibarkan bendera jalur pelangi. Warna biru muda mcam bendera PKR yang biasa kita lihar.

LAMBANG DUA BULAN SABIT: ADALAH LAMBANG "BISEXUL atau "BI"

Selama ini kita mungkin tidak sedar yang Anwar telah memperalatkan untuk memperjuangkan hak-hak kaum Nabi Luth, sehingga sanggup menubuhkan satu parti politik yang menggunakan lambang-lambang Kaum Nabi Luth. Kalau nak tengok warna biru muda yang sama dengan warna bendera PKR , sila lihat gay parade ini didalam video. Anda akan lihat warna biru muda yang exactly sama dengan warna bendera PKR

UNTUK LAMBANG DUA BULAN SABIT YANG JADI LAMBANG BISEXUAL SILA LIHAT VIDEO.

Masha'Allah ramai kita tidak pernah terfikir pasal benda-benda tidak senonoh kaum Nabi Luth. Kita fikir benda ini hanya terdapat pada zaman Nabi Luth, tetapi sebenarnya ianya sudah amat berluasa di seluruh dunia sehingga Anwar Ibrahim sanggup perjuangkannya. Mana video nya? untuk lihat berbagai-bagai video tersebut klik link dibawah ini --> http://www.anwaraidc.com/?p=1232


Di sebalik tabir isu APCO dan Anwar

Memang pada hakikatnya Anwar bercakap panjang di Parlimen. Semua daki APCO Anwar sentan dan buka. Memang Anwar jarang mengambil sikap entiti 'milik Yahudi dan Amerika' Kalau dahulu, apabila saja Tun Mahathir di lebel sebagai 'anti Semitic' (anti Yahudi) Anwar telah mengarahkan lebih banyak lawatan dilakukan ke Amerika oleh Pejabat Perdana Menteri. Sementara Tun dihenyak, kanan dan kiri dengan label anti Yahudi, Anwar sibuk berada di Amerika dan kononnya 'memihak' kepada Yahudi dan Amerika.

Dalam banyak pertemuan kecil diluar negara, Anwar mengambil kesempatan menyerang Tun Mahathir sebagai 'diktator jelik' yang membenci Yahudi. Dalam masa yang sama, dirinya yang pada ketika itu hampir-hampir jadi Perdana Menteri digambarkan sebagai seorang 'modernis' y
ang sederhana. Intelektual yang tulus budi bicara. Seorang pemikir yang bersikap 'ekstrim' malah cuba mengerakkan apa yang dipanggil sebagai modern convevencia. Wujudnya persahabatan antara tamadun /agama didunia. Anwar banyak menggunakan lobbyist group di Amerika dalam meletakkan dirinya sebagai calon 'Perdana Menteri' yang amat polished dan bersedia mengambil tampok kuasa.

Anwar hanya menggunakan Parlimen sebagai medan untuk menyerang APCO, sedangkan dipejabatnya sendir sibuk 'faks' banyak surat penjelasan mengenai serangan Anwar ini. Anwar menjelaskan bahawa serangan ini terpaksa dilakukan kerana tidak ada jalan lain untuk mencari kelemahan Najib. APCO dan 1Malaysia = 1Israel ini adalah jalan mudah untuk menarik perhatian pengundi Melayu/Islam di Malaysia. Seorang staff pejabat Anwar sendiri memaklumkan dia sibuk menyediakan banyak 'international letters' untuk menjelaskan serangan Anwar terhadap APCO.

Anwar sebenarnya sedang tersepit dengan agenda politiknya sendiri. Sementara Anwar mahu menunjulkan diri sebagai 'wira' Negara, kerana mendedahkan penglibatan APCO banyak funder Anwar yang nak tarik semula bantuan. Ini yang buat Anwar tersepit. http://www.anwaraidc.com/?p=1240


Anwar Mengaku Bersahabat Dengan Yahudi 

Setelah bermacam pendedahan dibuat oleh pelbagai pihak tentang kaitan Anwar Ibrahim dengan golongan Yahudi di peringkat antarabangsa, akhirnya bekas Timbalan Perdana Menteri Malaysia tersebut mengaku dirinya tidak dapat dipisahkan dengan Yahudi. "TIDAK ADA ANTI YAHUDI" demikian jawapan tegas Anwar di lobi Parlimen apa bila pihak media bertanya sama ada beliau seorang yang anti Yahudi apa bila memarahi kerajaan melantik APCO Worldwide sebagai perunding komunikasi.

Dalam soal ini kita cukup hormat kepada pendirian Anwar yang berani berterus terang. Dan beliau juga tahu nyawanya tidak akan selamat jika diketahui sebagai anti Yahudi. Sudah pasti kenyataan tersebut akan dihantar ke pada semua pemimpin di Eropah, benua Amerika mahu pun disekitar Asia dengan pantas sekali' seterusnya disini :


Godfather Anwar: Dulu Paul Wolfiwitz, sekarang Al Gore

Wartawan barat dari     Executive Interlligence Review (EIR), Michale Billington dalam tulisannya bertajuk "Gore's Racist Assault Against Malaysia" (2008) sudah menulis bahawa Anwar Ibrahim adalah 'aset yang dikongsi bersama' oleh dua orang Zionis Amerika Syarikat iaitu Paul Wolfowitz dan Al gore.

Anwar bergilir-gilir bertuankan gotfather Zionis ini mengikut suasana politik Amerika Syarikat. Siapa yang lebih berkuasa, maka tokoh Zionis itu akan dihampiri. Manakala kedua-dua Zionis ini saling bergilir-gilir berkongsi aset meraka (Anwar Ibrahim) asalkan aset itu bersedia melaksanakan misi mereka.

Hanya satu lagi peluang untuk Anwar menghampiri White House iaitu dengan cara menjadi 'budak Al gore' yang sekrang ini menjadi Penasihat Presiden Obama. Anwar mempunyai sebab untuk menghampiri Al Gore semula kerana mereka berdua mempunyai sejarah hubungan yang intim sejak tahun penghujung tahun 1998


APAKAH KOMPLOT JAHAT ANWAR-ALGORE KALI INI ?

Kalau dulu wartawan barat mengambarkan Anwar berkomplot dengan Paul Wolfowitz, ketika tokoh Zionis Amerika Syarikat masih berkuasa. ANWAR DIGAMBARKAN OLEH WARTAWAN BARAT "PISAU WOLFOWITZ DI ASIA".Wartawan barat sendiri mendedahkan FFF adalah yayasan hantu yang pro-Israel bertujuan untuk membekalkan senjata kepada kumpulan Fatah (pro Israel) agar berperang dengan kumpulan hamas di Palestin seterusnya
 

PEMIMPIN-PEMIMPIN KANAN PKR ADALAH TALI BARUT YAHUDI

Sanator Ezam Mohd Nor tidak terkejut jika sekiranya operasi BERSIH, pada 9 Julai lalu dibiayai oleh rangkaian George Soros kerana Ketua PKR dengan penyangak mata wang Yahudi itu sudah menjadi pengetahuan umum. "Ejen Soros di Malaysia adalah Elizabeth Wong, dulu sebagai aktivis NGO hak asasi, sekarang sudah menjadi exco Kerajaan Negeri PKR Selangor, jadi tidak hairan jika pegawai Soros bebas datang ke Malaysia". Difahamkan Elizabeth Wong merupakan "rakan sepasukan" Tian Chua yang kedua-duanya orang perantaraan Soros di Malaysia dan dalam masa yang sama Tian Chua adalah Naib Presiden PKR merangkap Ahli Jawatankuasa Publisiti BERSIH.

Pegawai Soros itu bernama 'Maureen Aung-Thin' gambar dibawah ini, sentiasa berulang alik ke Malaysia. Selanjutnya sila klik link ini

BAPAK SEGALA YAHUDI DI MALAYSIA..!!

Sekarang apa puak-puak PR nak spin? ni dia bapak segala yahudi di Malaysia. Anwar Ibrahim disenaraikan International Crisis Group (ICG) sebagai salah seorang penyokong usaha mengiktiraf Israel sebagai sebuah Negara Yang Sah sebagai jalan penyelesaian untuk menamatkan konflik Israel / Palestin di Timur Tengah. Menurut kenyataan media ICG bertarikh 4 October 2006, cara penyelesaian terbaik untuk menyelesaikan krisis Irael / Palestin dengan mengikuti resolusi yang telah diputuskan oleh UN Security Council resolutions 242 (1967) & 338 (1973), the camp David peace accords (1978), the Clinton Parameters (2000), the Arab League Initiative (2002), dan the Roadmap (2003), the Quartet (UN,US,EU and Rusia) yang bermatlamat mengiktiraf sebua Negara Israel yang sah serta diiktiraf oleh seluruh dunia, termasuk dunia Islam.

Anwar Ibrahim yang merupakan salah seorang anggota ICG mengakui membincangkan krisis Israel / Palestin itu dalam mesyuarat  ICG yang kali pertama dihadirinya di Vancouver, Kanada, pada 23 Mac-24 Mac 2007. seterusnya klik disiniVIDEO DI MANA PKR DAPAT DANA :


SURAT PKR MINTAK DANA PILIHANRAYA DARI YAHUDI :


TERJEMAHAN SURAT KE BAHASA MELAYU :

June 18, 2007

Carl Gershman
President, National Endowment for Democracy
1025 F Street NW, Suite 800
Washington DC 20004

Tuan,

Terima kasih di atas jemputan untuk mengambil bahagian sempena Upacara Peringatan Ucapan Westminster di Perpustakaan Kongres. Tahniah di atas kejayaan mengumpulkan panel pakar yang terkemuka dan menganjurkan satu majlis jemputan yang menarik sokongan daripada beberapa penggubal undang-undang terkemuka Kongres dan Senat.

Majlis ini berlangsung tepat dengan waktunya, apabila wacana agenda pro demokrasi amat memerlukan seberapa banyak sokongan yang mampu diberikan. Saya menyanjung penuh pencapaian tuan di NED serta dedikasi yang ditunjukkan terhadap tugas penting ini, dan saya sentiasa mengharapkan supaya kerjasama kita diteruskan.

Saya ingin mengulangi betapa pentingnya sokongan NED terhadap cadangan menubuhkan Pusat Integriti Pilihan Raya Malaysia (MCIE) bagi membawa masuk satu pasukan pemerhati pilihan raya antarabangsa ke Malaysia.

Daripada apa yang dapat dilihat Malaysia kini sampai ke persimpangan di mana seluruh rakyat telah melahirkan keinginan untuk dilakukan reformasi. Bagaimana pun, hasrat ini menghadapi tentangan daripada ahli politik yang akan melakukan apa saja untuk melemahkan keyakinan terhadap kedaulatan undang-undang bagi meneruskan status quo yang tidak popular dan tidak adil.

Pusat MCIE ini akan memainkan peranan utama dalam memudahkan peralihan kepada sistem berkenaan selain memastikan kemunculan ruang demokratik yang adil di Malaysia.

Dengan pilihan raya umum dijangka berlangsung dalam hanya beberapa bulan lagi, bantuan pilihan raya amat kritikal dan perlu disegerakan. Mengambil iktibar daripada pilihan raya yang diadakan pada akhir April, di mana terdapat bukti-bukti penting berhubung amalan penipuan yang sengaja diketepikan oleh jawatankuasa Pilihan Raya, kita perlu menubuhkan insititusi-institusi yang akan membekalkan penyeliaan dan kebertanggungjawaban kepada proses pilihan raya.

MCEI merupakan satu langkah perlu ke arah ini dan saya menggesa tuan menimbangkan impak positif kepada NED menerusi sokongan mampat bagi mempertingkatkan ruang demokratik di negara saya.

Terima kasih di atas perhatian tuan terhadap perkara ini dan jangan teragak-agak untuk menghubungi saya sekiranya ada kemusykilan.

Yang Ikhlas,

Anwar Ibrahim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SEBAHAGIAN GAMBAR- GAMBAR MENARIK BERKAITAN ANWAR IBRAHIM