Sunday 13 January 2013

TERBAIK...!!! UMNO SALAH SEBAB TAK BETULKAN SOLAT 4 KIBLAT....!!!


1, Akhirnya, blogger Pakatan TIPU Rakyat yang ternama iaitu Ameno World mengakui wujud SOLAT BANYAK KIBLAT. 

2. Saya percaya blogger AmenoWorld tak sanggup jadi MUNAFIK sepertimana sebahagian besar pengunjung yang menulis di blog saya tentang solat 4 kiblat ini. Saya terima kritikan dan maki hamun dengan hati terbuka kerana apabila manusia ini menampakkan diri & pemikiran mereka seperi KELDAI & LEMBU, maafkan mereka dan kita doakan mereka kembali ke pangkal jalan.

3. Malangnya, tipikal Pakatan TIPU Rakyat seperti AmenoWorld tetap menyalahkan UMNO yang takde kene mengena dengan #KL112. Depa solat sampai 4 Kiblat pon salah UMNOIni lah punca masalah pemikiran dan kepala otak mereka yang sanggup melacurkan Islam, menjual kalimah Allah demi undi & politik, mendoakan kemusnahan umat Islam demi undi & politik dan banyak lagi.

APABILA JACKIE CHAN KATA AS NEGARA PALING KORUP....!!!

Bintang veteran Hong Kong, Jackie Chan mengeluarkan kenyataan berbaur provokasi apabila sekali lagi menggelar Amerika Syarikat (AS) sebagai negara yang paling korup di dunia.
Chan yang mengeluarkan kenyataan kontroversi itu pada saluran Phoenix TV, bulan lalu menyatakan pendapat yang sama buat kali kedua kepada seorang penulis blog di negara itu.
"Apabila bercakap mengenai korupsi di seluruh dunia ini, adakah amalan itu berlaku AS? Jawapannya, negara itu yang paling korup!"
"Dari mana puncanya kerosakan di dunia ini? AS yang memulakannya," katanya sambil memberikan isyarat merujuk kepada krisis kewangan global yang sedang berlaku.

INILAH YANG PR MAHUKAN......Selesai sudah himpunan rakyat di Stadium Merdeka. Beberapa peristiwa penting disejarahkan pada perhimpunan hari ini (12.1.2013). Pertamanya laungan Merdeka Rakyat yang diketuai oleh Dato' Seri Anwar Ibrahim sebanyak 7 kali dan diikuti dengan ikrar yang dibaca oleh Saifuddin Nasution dengan diakhiri bacaan doa oleh Tok Guru Nik Aziz Nik Mat, Menteri Besar Kelantan..

Kebijaksaan orang ramai menjayakan perhimpunan hari ini adalah jelas, rakyat memang mahu keamanan dan kedamaian berlaku dan mengambarkan kejayaan PR mendisplinkan pengikutnya serta sebagai latihan supaya keamanan dan kedamaian yang berlaku hari ini dapat diterjemahkan apabila berlakunya pertukaran kerajaan selepas PRU13 ini.

Terbukti kekecohan yang berlaku semasa peristiwa dalam perhimpunan yang lalu bukan dimulakan oleh rakyat tapi ada provokasi dari pihak-pihak tertentu, dan terbukti pihak PR sentiasa memathui dan berkerjasama dengan pihak berkuasa dalam menjayakan satu satu perhimpunan, hari ini telah terbukti kebenaran dipihak PR.


Lokasi gambar yang dupaparkan ini menunjukkan disekitar Stadium Merdeka. Tepuk dada tanya selera.


( VIDEO ) FARID KAMIL BENGANG ISU ISTERI DITAHAN DI AUSTRALIA

.


Farid Kamil menyifatkan laporan sebuah akhbar baru-baru ini yang menyebut Diana Danielle kononnya ditahan di lapangan terbang Sydney, kerana usia kandungan melebihi had di’benarkan, seolah-olah cuba mereka cerita untuk mengaibkan dirinya.
Pada Jumaat lalu, akhbar berkenaan menulis penafian Farid Kamil mengenai dakwaan terhadap isterinya itu.

Semalam, melalui sebuah video terbitan MIG online, Farid Kamil tampil memberikan penjelasan yang beliau diajukan soalan yang sedikit lain daripada apa yang di’laporkan dalam artikel tersebut.

ORANG PAS SUDAH MURTAD BENARKAN BIBLE GUNA KALIMAH ALLAH

NOOH GADUT

JOHOR BAHRU - Penasihat Majlis Agama Islam Johor, Datuk Nooh Gadut berkata, mereka yang membenarkan penyelewengan penggunaan kalimah ALLAH boleh jadi murtad dan perlu bertaubat dengan segera.

Menurutnya, kalimah ALLAH adalah hak mutlak agama Islam serta mereka yang mengucap dua kalimah syahadah iaitu kalimah penyaksian, sumpah setia dan akujanji terhadap keEsaan ALLAH S.W.T.
"Apabila sesuatu hukum telah tercatat di dalam al-Quran dan Hadis, selain ijmak ulama, maka ia tiada kompromi.