Wednesday 30 January 2013

PANASZZZ !!! SKANDAL SEKS YB AULONG (DAP) ...MALATOP!!!Berdasarkan salinan surat di atas, ADUN DAP Aulong, YB Yew Tian Hoe atau lebih dikenali sebagai YB Capik dikatakan mempunyai hubungan sulit dengan pembantu peribadinya sehingga dikatakan pembantu peribadinya yang hanya dinamakan sebagai Puan Lilian telah menjadi perempuan simpanannya.

Surat seperti di atas telah diedarkan secara meluas kepada penduduk-penduduk di Taiping secara pos terutama kepada kaum Cina. 

Setakat rencana ini ditulis, tiada laporan polis dibuat dan YB Yew masih lagi belum mengakui atau menafikan kebenaran surat berkenaan. 

Jangan selepas ini UMNO pula dipersalahkan seperti biasa sebagai pihak yang mengedarkan surat berkenaan.

Lagi.. BACA SINI

BERMULANYA PEMECATAN.......


SHAHNON AHMAD ! Cikgu Non 

PAS seharusnya memperbaiki dan memperbetulkan iktikad perjuangan dan meneliti kembali kerjasama di atara parti berkenaan dengan DAP dan PKR memandangkan dewasa ini, halatuju perjuangan mereka untuk menegakkan dan memperjuangkan Islam sudah jauh tersasar. Apatah lagi dua tokoh utama PAS mula mengkritik secara terbuka kepimpinan parti berkenaan. Yang pertama adalah Timbalan Mursyidul Am PAS, Datuk Professor Dr Harun Din dan seorang lagi Sasterawan Negara yang juga ahli PAS seumur hidup, Professor Emeritus Datuk Dr Shahnon Ahmad.

BACA ARTIKEL INI.....DAN ANDA AKAN TAHU BILA PARLIMEN AKAN DIBUBARKAN......Apabila berhadapan dengan isu politik, saya kadang2 teringat lirik lagu nyanyian R Azmi: "Cakap salah tak cakap salah, jadi semua serba salah".

Ada masa teringat pula kisah nasihat Lokman Hakim, seorang bijaksana zaman silam kepada anaknya mengenai tabiat manusia yang suka cari salah orang lain.

( VIDEO ) TERGEMPAR !!! AHLI PAS SEUMUR HIDUP KATA, JANGAN UNDI PAS PRU 13
Apa nak di kata lagi, apabila Ahli PAS seumur hidup pun sudah mengesa pengundi jangan mengundi PAS di PRU 13 ini kerana parti PAS kini sudah tidak releven lagi dalam perjuangan Islam.

Kepada yang benar-benar memperjuangkan Islam di dalam PAS, pastinya akan menyedari akan perubahan hala tuju PAS dalam politik setelah bersama-sama parti DAP dan PKR.

PAS kini di lihat, tidak ubah seperti satu parti pencacai yang menjilat segala kekotoran yang di tinggalkan DAP dan PKR demi kerana keuntungan politik.

SELANJUTNYA.... DI SINI

HANYA PAS PERJUANGKAN ISLAM DI MALAYSIA...??? .. ISLAM APA YG PAS PERJUANGKAN...???

PROJEK IC DI SABAH....???


HIASAN


YAB Dato’ Sri Najib Tun Razak, menunjukkan sifat kenegaraannya yang tersendiri, apabila meluluskan penubuhan Suruhanjaya DiRaja mengenai Kad Pengenalan (RCI) di Sabah. Tatkala pihak pembangkang, diketuai Anwar Ibrahim dan sekutu-kutunya bertepuk sakan kononnya DS Najib tidak akan berani menubuhkan RCI Sabah, mereka tiba-tiba terkejut apabila sebaliknya berlaku.  Anwar terkejut dengan Keterbukaan, Keberanian dan Kesungguhan DS Najib ini.

PENASIHAT EKONOMI BANK ISLAM SAMA GAY DENGAN PENASIHAT EKONOMI NEGERI SELANGOR....???

azrulazwar


Si penasihat ekonomi Bank Islam ini rupa-rupanya mempunyai kaitan dan hubungan yang rapat dengan kepimpinan PKR.  

Beliau kini sedang menghadapi penggantungan kerja oleh Bank Islam kerana melanggar dasar dalaman bank tersebut. 

Dan dengan yakin, Azrul Azwar Ahmad Tajudin mengatakan bahawa PR akan memenangi PRU13 nanti. 

Ini bermakna dia bercakap bagi pihak PR amnya dan PKR khasnya.