Wednesday 29 January 2014

ADAKAH ANDA MENYUKAI SEORANG PUTAR BELIT YANG GILA KUASA..... BERNAMA ANWAR IBRAHIM ...???


KELAPARAN KERANA KEMISKINAN..... BUDAK LELAKI 8 TAHUN MENYUSU DENGAN IBU ANJING


Kejadian ini berlaku di sebuah daerah di utara Bangladesh dikenali sebagai Gaibandha. Budak lelaki yang bernama Shakil Ahmed yang kini berumur 8 tahun berasal dari sebuah keluarga miskin. 

FAEKAH BELASAH ANWAR ...???


PKR bukanlah perjuangan demi rakyat, sebaliknya hanyalah perjuangan 'Demi Anwar'. Sekarang sudah terbukti dengan jelas! 

ZAMIR JUARA MASTERCHEF MALAYSIA ALL STARS

zamir juara masterchef allstars

MENEPATI RAMALAN ADMIN......Jutaan tahniah diucapkan kepada Zamir yang telah dinobatkan sebagai juara Masterchef Malaysia All Stars selepas menewaskan Celina Khor di dalam episod akhir rancangan ini yang telah ditayangkan semalam.

DITANGKAP KHALWAT DENGAN 5 LELAKI, 2 BERADIK TIDAK PERNAH SERIK.... DITANGKAP KHALWAT LAGI... !!!


KUALA TERENGGANU - Tidak pernah serik! Dua beradik yang sebelum ini pernah ditangkap berkhalwat bersama lima lelaki di dalam sebuah bilik hotel sekali lagi dicekup penguat kuasa selepas didapati tinggal sebumbung dengan seorang peniaga, kelmarin.

SERANGAN JANTUNG....DOLLAH SALLEH SELAMAT JALANI PEMBEDAHAN


Jurulatih PDRM dan bekas pemain kebangsaan, Dollah Salleh dikejarkan ke Pusat Perubatan Ara Damansara selepas mendapat serangan jantung pada petang semalam dan terpaksa menjalani pembedahan jantung.

CIKGU 'SINGA' - PUKUL, CUBIT LENGAN SAMPAI LEBAM DAN HENTAK KEPALA BUDAK OKU

WAN Nur Dania menunjukkan kesan lebam pada lengan kiri
Shah Alam : “Kepala saya dihentak kuat lebih empat kali ke meja selain dicubit dan dipukul hingga lebam di lengan,” Kata pelajar cacat penglihatan, Wan Nur Dania Wan Rohaizit, 10, didakwa menjadi mangsa dera seorang guru di Sekolah kebangsaan Seksyen 20, di sini, Khamis lalu.

'SULTAN MELAKA' MAHU PENGUNDI PILIH ANWAR IBRAHIM !!!!

ANWAR LAHIR DI CHEROK TOK KUN... TIDAK LAYAK JADI MB SELANGOR ...???


15 orang MB Selangor yang terdahulu semuanya anak negeri Selangor. Bermula dari Datuk Hamzah Abdullah pada Jun 147 sehinggalah pada Khalid Ibrahim, semuanya anak Selangor. Mengikut Undang-Undang Tubuh Kerajaan Negeri Selangor 1959, Anwar Ibrahim layak menjadi MB.