Saturday 14 February 2015

PENGIKUT PAS UGUT BUNUH, DOKTOR PAKAR BEDAH BUAT REPOT POLIS


Akibat dari salah faham status update seorang doktor pakar perubatan, Dr Abdul Rahman Abdul Kadir, beliau diugut bunuh oleh pengikut PAS yang berang.

SEORANG MAUT, 7 CEDERA KEMALANGAN AMBULANS DAN KERETA

Ketua Ketenteraman Awam dan Trafik Daerah Ipoh DSP Wan Shaharuddin Wan Omar berkata dalam kejadian 7 petang itu, ambulans yang dinaiki enam penumpang bertembung dengan sebuah kereta jenis Honda Accord.

IPOH :  Seorang wanita maut manakala tujuh lagi cedera dalam kemalangan membabitkan sebuah ambulans Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dengan sebuah kereta di lampu isyarat simpang empat Bukit Kledang, Jalan Ipoh-Lumut, di sini, petang Jumaat.

MAUT KEMALANGAN BALIK ZIARAH JENAZAH NIK AZIZ


BACHOK 14 Feb - Tiga sekeluarga maut dalam satu kemalangan ketika pulang selepas menziarahi jenazah bekas Menteri Besar Kelantan, Allahyarham Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat petang semalam.

BERITA HARIAN BUAT LAPORAN POLIS ARTIKEL GUNAKAN NAMA YANG SAMA


KUALA LUMPUR: Akhbar Berita Harian (BH) membuat laporan polis susulan penyiaran satu artikel bertajuk "Wajarkah Nik Aziz dikebumikan di tanah perkuburan Islam? - Zainuddin Maidin oleh sebuah laman web menggunakan nama yang sama dengan BH, www.berita-harian.net, hari ini.

PKR PULAU PINANG TIDAK PERNAH BERSEDIA UNTUK PRK PERMATANG PAUH


GEORGETOWN 13 Feb - PKR Pulau pinang hari ini mengaku parti itu tidak pernah bersedia untuk pilihan raya kecil (PRK) Parlimen Permatang Pauh kerana menjangkakan Datuk Seri Anwar Ibrahim akan bebas daripada sabitan kesalahan meliwat.

PEMERGIAN ALEX KOMANG MENGEJUTKAN U-WEI SAARIKUALA LUMPUR 14 Feb - Pengarah flem U-Wei Hj Saari mengakui dirinya berat untuk menceritakan perasaannya tentang pemergian pelakon terkenal Indonesia, Alex Komang.