Wednesday 21 December 2011

MUSLIMAT PAS YANG PANAS...!!!!!

PANAS. Muslimat PAS Minta Dirogol?


Kempen yang dijalankan oleh Kerajaan PAS Kelantan.
Kempen nampak cantik. Malah Nik Aziz sendiri pernah mengeluarkan kenyataan kontroversi berhubung dengan kempen yang dianjurkan oleh PAS ini. Nik Aziz kata, orang yang buka aurat boleh diROGOL!


Apakah tujuan kempen ini? Adakah ianya betul-betul untuk berdakwah atau hanya retorik politik untuk menunjukkan PAS lebih Islam dari orang lain.

Cuba perhatikan gambar ini.


Gambar ini pernah dikeluarkan oleh MyMassa suatu ketika dulu (http://mymassa.blogspot.com/2011/12/nik-aziz-bacul-pas-kelantan-hanya.html).

Apa ertinya kempen jaga aurat jika Kerajaan PAS sendiri yang menganjurkan program berbogel seumpama ini.
Menurut sebuah blog pembangkang, kempen jaga aurat ini bernilai RM70 juta. Satu perbelanjaan yang sangat besar tetapi GAGAL!

Kerajaan Kelantan (PAS) yang telah membelanjakan sebanyak RM70 juta adalah satu usaha yang tepat dilakukan. Biarpun nilainya tinggi tetapi pulangannya adalah untuk dunia dan akhirat. Agak jarang dilihat mana negeri yang berusaha menjayakan kempen ini selain negeri Kelantan.
http://sujudterakhir.blogspot.com/2008/02/rm-70-juta-kempen-tutup-aurat.html

Itu jika kita lihat di negeri Kelantan. Bag
aimana dengan impak kempen jaga aurat ini kepada muslimat PAS.
Cuba kita lihat anak TIMBALAN PRESIDEN PAS, Mat Sabu. Adakah anak perempuannya menutup aurat seperti dalam kempen Jaga Aurat?Itu anak kepada pemimpin, bagaimana dengan pemimpin muslimat sendiri?

Dah jadi wakil rakyat, Dr. Halimah malu nak pakai tudung labuh.
Jelas Nik Aziz telah gagal mendakwah dan mentarbiah ahli dan pemimpin muslimat sendiri.
Sebab itulah kempen yang bernilai RM70 juta ini gagal.

*Kalau ikut Nik Aziz, yang tak tutup aurat ini boleh dirogol. Agak-agak pembaca, berselera ke mereka dengan anak Mat Sabu dan muslimat PAS?

CREDIT TO MyMassa

SLOGAN 'FREEDOM' ILLUMINATI SENJATA BARU TUMBANGKAN KERAJAAN BN - CHAPTER III (FINALE)

WAWANCARA LENGKAP AIDC BERSAMA 
PROF. MADYA DR. SULAIMAN NOORDIN
BAHAGIAN III (AKHIR)

PENDAHULUAN :

Pendekatan Revolusi Rakyat adalah MENGGUNA slogan ‘hak asasi manusia’ untuk menimbulkan huru hara, menggoncang kestabilan negara, merosakkan ekonominya dan menjatuhkan penguasa yang ada. Ia dibantu oleh satu operasi sulit CIA dari luar negara.
Programnya berbentuk provokasi. Ia bertentangan dengan sistem nilai masyarakat tempatan. Misalnya seperti perhimpunan haram BERSIH 2.0 dan pesta tahunan LGBT (Lesbian, Gay, Biseksual dan Transgender). Ia diperkenalkan untuk merosakkan agama pemuda-pemudi dan budaya tradisi tempatan. Menggantikannya dengan budaya kaum Nabi Luth a.s.
Apabila agama dan ekonomi rosak, dan akhlak pun rosak, negara menjadi tidak stabil. Kumpulan ‘Banksters’ antarabangsa (pemilik bank yang bersifat gangsters) tidak berminat adanya pemerintahan yang mantap dan berpengalaman. Mereka mahukan golongan yang BARU, muda, tanpa pengalaman khasnya yang ada perhubungan dengan mereka.
Revolusi Keganasan Warna Unggu (Tunisia), Keganasan Safron (Burma), Keganasan Merah (Thailand), hendak ditaja ke dalam Malaysia melalui pertubuhan Ikhwan Muslimun dari Mesir dan ejen-ejen CIA.
Di Kuala Lumpur penganut revolusi GANAS ini memilih BAJU KUNING (Malaysia).
Kesemuanya mengguna slogan Freemason yang sama ‘FREEDOM’ dan ‘HAK ASASI MANUSIA.’
Sepatutnya kita dapat pelajaran daripada apa yang sedang berlaku di MESIR, LIBYA, Syria, Burma dan Thailand. Rakyat mereka teraniaya, dizalimi, ramai yang terbunuh.
Negara menjadi lebih miskin, kehidupan menjadi lebih susah. Penganguran menjadi lebih bertambah.
Banksters antarabangsa memperalatkan tokoh-tokoh tempatan untuk melaksanakan operasi New World Order (NWO).

Ikutilah wawancara bahagian akhir bersama Dr Sulaiman Noordin, Kajang, 22 November, yang akan boleh memberikan sedikit sebanyak manfaat kepada pembaca di laman ini.
AIDC : Kenapa pendokong Hak Asasi selalu berselindung di sebalik pesta tahunan LGBT, Seksualiti Merdeka ataupun demonstrasi jalanan Bersih 2.0 sebagai modus operandi mereka ?
Dr Sulaiman : Sememanglah mereka membuat demonstrasi jalanan untuk menunjukkan sifat keangkuhan dan keberanian mereka.
Pesta LGBT adalah suatu jenis propaganda. Yang penting kekuatan mereka atau yang menaja mereka adalah daripada ‘The BANKSTERS’.
Demonstrasi jalanan adalah satu cara komunis Marxisme (adik kepada Zionisme) untuk melakukan huru-hara bagi menjatuhkan KERAJAAN yang sah.
Keganasan di kota Paris pada REVOLUSI KOMUNIS (1789) bermula dengan demonstrasi. Semasa demonstrasi, pihak yang merancang memasukkan ejen-ejennya untuk menembak pasukan polis.
Apabila pihak polis membalas tembakan, polis dituduh sebagai yang memulakan tembakan.
Media massa BANKSTERS akan memihak kepada penganas. Mereka diberi liputan yang luas. Pihak rusuhan penganas sememangnya bergantung kepada kekuatan THE BANKSTERS penyamun besar dunia.
Apabila terjadi kematian pihak POLIS dituduh zalim. Jadi, itulah yang mereka inginkan berlaku. Mereka MELAKUKAN provokasi terlebih dahulu.
Jadi Islam mengharamkan berakhlak sedemikian rupa. Demonstrasi aman atau ganas, keduanya sama.
Dalam ilmu tauhid golongan penentang ini dinamakan ‘AL-KHAWARIJ’.
Demonstrasi aman boleh menjadi demonstrasi ganas. Pengikut-pengikut demonstrasi sukar dikenali dan dikawal. Ada yang Syiah, ada yang ejen komunis, ada yang pencuri, ada yang pengganas.
Kalau bermula dengan demonstrasi HARAM, semua yang menyusulnya akan menjadi HARAM.
Dalam Islam tidak ada istilah demonstrasi aman. Istilah ini datang daripada seorang tokoh HINDU bernama Mahatma Gandhi.
Dalam Islam istilahnya KHAWARIJ fikriyah iaitu penentang secara pemikiran. Ia diharamkan kerana semua keganasan bermula dengan pemikiran. Dalam kaedah fiqah namanya ‘menutup pintu kerosakan’.
Lagi pun kita dilarang meniru cara orang musyrik. Apa yang dibina atas fasiq, ia akan menghasilkan hasil yang fasiq.
Segala wasilah atau perbuatan yang menuju kepada yang haram, MAKA perbuatan itu sendiri menjadi haram.
Jadi, MODUS OPERANDI mereka adalah untuk mewujudkan huru-hara dan menentang undang-undang yang ada.
Di San Francisco ada pesta tahunan HOMO seksualiti. Iaitu pesta KAUM LUTH. Pesta itu sendiri merupakan satu propaganda untuk menyemarakkan kelakuan HOMO, kelakuan LUAR TABIE MANUSIA.
Ia adalah satu operasi New World Order untuk memporak perandakan agama dari langit yang berpandu kepada kitab al-Quran, Injil (Nasara) atau Taurah (Yahudi).
Jadi, ia adalah satu cara untuh meruntuhkan akhlak, budaya tempatan dan agama. Ia ditaja oleh ‘THE BANKSTERS ANTARABANGSA’ yang beragama Occult (sihir) mentuhankan syaitan Lucifer.
Jadi, pesta dan demonstrasi jalanan adalah wasilah iaitu operasi atau perbuatan yang menuju kepada menghuru-harakan negara.
Benarkah pendokong Hak Asasi Manusia akhirnya akan memilih pendekatan Revolusi Rakyat sebagai pilihan terakhir mereka ?
Itu semua tujuan bukan pilihan. Tujuan MEREKA adalah untuk mengadakan REVOLUSI KEGANASAN.
Tujuan ?
Ya tujuan..bukannya pilihan. Mereka tidak mahu adanya ketenteraman dalam negara. Mereka hendak menghuru-harakan negara.
Pertama, kalau pun demonstrasi itu aman. Itu TAKTIK untuk melunturkan PENGUASA. Tersebut dalam buku ‘Protocols of the Learned Elders of ZIONIS’ (Protokol Pendita Yahudi Zionis):
‘KEBEBASAN, PERSAMAAN, PERSAUDARAAN adalah semuanya idea yang kosong. Ia digunakan hanya untuk menaikkan semangat’.
Selagi kerajaan tidak ditukar BANKSTERS ITU TIDAK AKAN BERHENTI.
Mereka mahukan kerajaan yang saling mengganti setiap empat atau lima tahun supaya negara sentiasa dalam keadaan TIDAK stabil. BANKSTERS mahukan huru-hara. Mereka berselindung di belakang perkataan DEMOKRASI.
Menurut Protokol satu para 17;
“Kerajaan yang stabil hanya wujud jika kuasa mutlak terletak di tangan seorang individu yang bertangung jawab’. ‘Tanpa mempunyai kuasa yang mutlak itu tidak akan wujud TAMADUN-TAMADUN YANG ADA PADA MASA SILAM.”
Bermakna menurut sejarah, setiap tamadun besar yang lepas wujud disebabkan ia dipandu oleh ketua yang mempunyai kuasa mutlak.
Menurut PROTOKOL ZIONIS tersebut, perkataan DEMOKRASI bermakna pemerintahan yang dipandu oleh ‘THE MOB’ atau ‘THE CROWD’ atau ‘GOLONGAN MAJORITI’.
Golongan ini tidak berpandukan atas sebarang nilai. Golong ‘Mob’ ini adalah golongan brutal, ganas dansavage.
Mereka itu boleh jadi dari golongan peminum arak, liberalisme seks, pemain judi dan pelbagai jenis orang rosak, ‘MOB’ itu sebenarnya tidak akan berkebolehan untuk mengguna ‘kebebasan’ yang diberikan kepadanya!
Inilah yang diinginkan oleh ‘BANKSTERS ZIONIS’.
Sistem demokrasi termasuk dalam ‘psychology warfare’ iaitu peperangan minda. Perkataan ‘liberty’ adalah satu idea sahaja. Ia tidak wujud dalam alam nyata.
Tujuan mereka adalah untuk menukar nilai masyarakat supaya keadaan huru-hara berlaku.
George Soros pula memainkan kadar pertukaran wang asing untuk menjatuhkan ekonomi sesebuah negara.
Pada tahun 1997, Soros telah menyerang ekonomi negara-negara di Asia Tenggara. Malaysia terselamat dari cengkamman ALONG DUNIA bernama IMF.
Tapi Soros mencari jalan lain. Dia sekarang ini menyokong PARTI KEADILAN. Maka PKR ini adalah terang-terangan MENJADI ejen SOROS.
Soros hendak merosakkan akhlak pemuda-pemudi di Malaysia melalui program ‘Seksualiti Merdeka’ mengguna ejen yang kedua iaitu AMBIGA.
Apa yang terjadi di Amerika Syarikat (AS) hari ini patut juga kita ambil tahu. Apa yang terjadi di sana adalah perlaksanaan program AD-DAJJAL yang sama. Hanya di sana adalah lebih jelas, lebih brutal. DAN DI PERINGKAT YANG KEHUJUNGAN!
Kita sepatutnya peka dalam masalah ini. Kerana apa yang terjadi di Amerika akan mempunyai impak atau akibat yang sangat buruk kepada negara asing. Khasnya negara Islam yang mempunyai TELAGA MINYAK.
Jangan lupa minyak adalah seperti emas. Malah ia lebih berguna daripada emas. Maka kalau di rumah kita ada satu tan emas, sudah tentu ada PENYANGAK GANGSTERS yang sangat mahu curi emas itu. Jadi kita perlu siap sedia menapis serangan yang akan datang.
Negara lain sudah diserang atas alasan ‘HAK ASASI MANUSIA’. Ejen-ejen mereka sedang bergerak. Rakyat Malaysia harus diperkenalkan bahaya ejen-ejen mereka ini di Malaysia sebelum nasi menjadi bubur.
Negara AMERIKA sengaja disempitkan dengan membebankannya dengan hutang 60 TRILION! Ya 60 TRILION US dolar menurut laman web www.NIA (national inflation assosiation America).
Budaya mereka sudah menjadi budaya ROJAK. Agamanya berteraskan agama akal dan sensation. Agama Kristian sudah menjadi RED KRISTIAN (Baca Kristian Komunis Zionis).
Agama Yahudi lama sudah menjadi RED YAHUDI (Baca Yahudi Baru Zionis).
Orang Islam tidak ketinggalan dalam mengikut mereka. Ramai sudah menjadi RED MUSLIMS (Baca Muslim Komunis). Istilah dalam ilmu tauhidnya adalah mereka dipanggil SEBAGAI golonggan ‘KHAWARIJ’.
Orang Hindu pun sudah menjadi RED HINDU (Baca TAMIL TIGERS iaitu TAMIL KOMUNIS).
Demikianlah hasilnya akibat propaganda yang datang bertubi-tubi setiap hari daripada media massa Zionis. Media mereka menggambarkan Revolusi yang brutal dan ganas sebagai perbuatan yang positif. Yang baik dan yang selamat digambarkan sebagai kuno dan negatif. Allah mustaan.
Akidah Banksters adalah: ‘Yang berhak hidup adalah yang terkuat’. ‘Kekuatan menentukan kebenaran’. Manusia biasa dilabelkan sebagai the human pests (serangga yang perlu dihapuskan). Itulah satu wajah yang tertutup daripada pengetahuan orang ramai.
Mengapakah negara Libya diserang ?
Berkenaan Presiden al-Gaddafi ini, saya nak cerita sedikit. Mengikut saluran berita alternatif iaitu www.Libya_whatreallyhappened.com, Presiden al-Gaddafi adalah ketua yang paling baik di benua Afrika.
Darjat kehidupan ‘standard of living’ di Libya adalah yang paling tinggi di Afrika.
Yang kedua, Presiden al-Gaddafi telah membuat perjanjian, setiap rakyat di Libya akan diberi rumah. Sehingga itu terlaksana, ibunya sendiri TIDAK akan diberi rumah. Maka ibunya baru diberi rumah selepas semua rakyat diberi rumah. Dan setiap rumah diberi elektrik percuma.
Pemuda yang baru kahwin diberi 5,000 ribu dollar. Adakah perkara seperti ini berlaku di negara lain?
Sesiapa rakyat yang membeli motokar diberi subsidi. Kalau motokar itu berharga 20,000RM, kerajaan Libya akan memberi subsidi 10,000RM.
Siapa yang meminjam wang daripada bank, bank tidak AKAN MENGGENAKAN RIBA ATASNYA. Tidak ada negara lain yang buat seperti itu melainkan di Arab Saudi.
Menurut perhitungan BANKSTERS ANTARABANGSA amalan tanpa riba akan menjejas keuntungan mereka. Sistem sosialis humanisme digalakkan tetapi urusan bank ribawi jangan sekali-sekali diusik. Bank ribawi adalah ciptaan dan tajaan datuk nenek BANKSTERS semenjak tamadun BABYLON lagi.
Kita jangan lupa, Kolonel al-Gaddafi adalah yang melakukan keganasan menghapuskan kerajaan beraja di Libya pada masa 40 tahun dahulu. Tapi sekarang, dia pula menjadi raja nasionalis tempatan. Dia melanggar program NWO.
Pada bulan Februari tahun 2011, pada permulaan tahun ini, Presiden al-Gaddafi mengisytiharkan bahawa minyak Libya hanya akan dijual dengan pertukaran emas Dinar.
Jadi, pertukaran ini dianggap sebagai satu tamparan hebat kepada THE BANKSTERS.
Maka pada bulan Februari, NATO MENDARATKAN pasukannya di daerah Benghazi untuk memulakan rusuhan dengan melepaskan 214 orang tahanan al-Qaeda yang dipenjarakan di Benghazi.
Tidak ada revolusi popular di Libya. Kerana tidak ada sebab mereka tidak setuju dengan pemerintahan al-Gaddafi. Kalau al-Gadaffi dituduh menyimpan 9 bilion di London, tapi rakyatnya sudah menjadi selesa.
Beliau juga membuat projek mega bernilai 33 billion, menyalurkan air ke padang pasir. Projek ini akan menyalurkan air kepada 70 peratus penduduk Libya. Tidak pernah berlaku dalam sejarah dunia, projek saluran air sebesar 33 billion ini.
Ia adalah satu kejayaan yang sangat besar. Satu projek yang popular yang membina!
Kenapa pendokong Hak Asasi Manusia ini sering berselindung di sebalik perkataan rakyat ?
Yang sebenarnya, rakyat tidak mahu projek BANKSTERS ANTARABANGSA INI. Mereka adalah lintah darat yang paling ganas. Along yang paling rakus. Pembunuh yang paling kejam.
Jika rakyat dunia tahu rancangan ad-Dajjal itu, tentulah mereka tidak akan bersetuju dengan mengadakan Pertubuhan UN, WHO, IMF, WORLD COURT seperti mana yang ada sekarang.
Pertubuhan tersebut adalah pertubuhan topeng BANKSTERS. Apabila berlaku serangan jenayah ke atas Iraq dan Libya semua pertubuhan ini buat diam sahaja.
Yang ajaibnya mereka ini juga menaja HAK ASASI DI MESIR, DI SYRIA, DI YEMAN, DI THAILAND, DI BURMA DAN DI MALAYSIA.
Mereka menggunakan NAMA ‘rakyat’ sebagai perisai. Yang anehnya pertubuhan AL-IKHWAN AL- MUSLIMUN di Mesir membantu kerja-kerja jahat BANKSTERS INI.
Kalaulah rakyat Mesir, tahu siapa di belakang al-Ikhwan ini tentu sekali ketua-ketua al-Ikhwan akan kena gantung.
Di Libya, pertubuhan al-Qaeda digunakan oleh CIA untuk menjatuhkan Kerajaan al Gaddafi. Apabila Presiden Libya menyerah diri, dia diseksa dahulu sebelum dibunuh!
Di manakah hak asasi manusia di bawah Declaration of Human Rights itu. Tentera NATO daripada Perancis, England dan Amerika digunakan oleh BANKSTERS.
Jadi, rakyatlah yang menjadi mangsa kepada slogan ‘Hak asasi Manusia’. Sebenarnya tidak ada Pakatan Rakyat. Yang ada adalah pakatan GANGSTERS DAN PAKATAN PENIPU RAKYAT.
Rakyat menjadi mangsa. Maksudnya menggunakan slogan rakyat itu untuk menarik sokongan rakyat ?
Ya. Akhirnya rakyat menjadi mangsa kepada penipuan global ini.
Peperangan saudara berlaku di Iraq, di Mesir, di Yeman, di-Bahrin, di Thailand, di Burma atas nama hak asasi rakyat. Cerita ini memilukan hati kita. Kita perlu sebarkan maklumat yang betul ini.
Itu yang Dr sebut sebelum ini, mereka menggunakan slogan yang baik-baik atau positif untuk melindungi kejahatan yang mereka lakukan ?
Ya. Slogan itu menjadi perisai untuk mereka. Seperti orang Syiah mengguna slogan ‘CINTA KEPADA AHLI BAIT’, tapi mereka melaknatkan Abu Bakar, Umar dan Siti Aisah r.a. yang disayangi oleh Nabi.
Kenapakah Datuk Ambiga Sreenevasan menganjurkan Bersih 2.0, tapi dalam masa yang sama menaungi Lesbian, Gay, Biseksual, Transgender (LGBT) di Malaysia ?
Yang sebenarnya slogan hak asasi, fahaman Humanisme, liberalisme, seks bebas adalah adik beradik. Agama Allah diperangi. Nilai akhlak diporak perandakan. Pembohongan adalah gaya hidup mereka.
Homoseksual, Lesbian, Gay termasuk dalam rancangan menggurangkan populasi dunia. Juga ia merosakkan agama tempatan.
Beberapa pengkaji di Barat telah mendedahkan bahawa penyakit AIDS adalah berasal daripada virus AIDS yang dicipta di makmal. AIDS selalunya menyerang orang HOMO, lesbian dan pelaku seks bebas.
Jadi, LGBT adalah sebahagian daripada rancangan untuk mengurangkan populasi dunia.
Kalaulah rakyat Malaysia tahu berkenaan rancangan banksters ini, sudah pasti Ambiga akan DIKUTUK SEBAGAI EJEN PENGKHIANAT NEGARA, BANGSA DAN AGAMA.
Adakah bermaksud, gerak kerja Ambiga bukan sekadar untuk pilihan raya tapi menuntut hak semua kaum gender tanpa mengira orientasi seks. Kerana itulah diadakan BERSIH 2.0 ?
Ini satu kesempatan untuk rakyat sedar kerana individu yang sama membuka pintu kepada homoseksualiti.
Jadi pemuda Islam dan PAS sepatutnya tidak menyokong orang ini? Mereka pergi masjid, tetapi menjadi penyokong orang anti-agama. Kenapa ? Allahu mustaan.
Kenapa mencari dosa dan musibah. Dalam ilmu tauhid, orang yang menyokong seperti Ambiga termasuk dalam golongan AL-KHAWARIJ.
Rasulullah s.a.w MENSIFATKAN KAUM INI SEBAGAI:
‘Kaum yang membaca Quran, tetapi tidak melebihi daripada kerongkong mereka. Mereka keluar daripada Islam seperti keluarnya anak panah daripada busarnya. Mereka ini memerangi orang Islam. Dana berbaik dengan orang menyembah berhala’.
Dan Rasulullah s.a.w berkata: ‘Kalau aku jumpa mereka, aku pasti akan membunuh mereka’.
Maknanya syariat Islam menghukum mereka supaya dibunuh.
Andai kata hudud diamalkan di Malaysia, SI KHAWARIJ ini menjadi calon utama untuk dibunuh!
Ramai yang membaca al-Quran. Tetapi bahayanya adalah jika mereka berpandu kepada tafsir yang ditulis dalam kitab tafsir ‘FI ZILAL AL- QURAN’.
Kitab ini dicetak dan disebarkan oleh pertubuhan YADIM di Kuala Lumpur. Sangat banyak masjid dan surau yang membeli kitab ini. Tafsir dalam kitab ini mempunyai kesalahan yang kritikal bukan kecil.
Di beberapa tempat dalam kitab tafsir ini menggambarkan masyarakat dan kerajaan di semua negara Islam sebagai masyarakat atau kerajaan JAHILIYAH.
Bermaksud masyarakat sudah meninggalkan Islam. Penyeru azan pada waktu solat pun dikafirkan oleh penulis kitab ‘Tafsir Fi Zilal Al- Quran’ jika masyarakat tidak menghukum dengan syariat.
Orang awam yang membaca tafsir al- Quran ini, boleh terjebak dalam fahaman menentang penguasa. Pembacanya akan terpengaruh untuk menjadi penyokong kumpulan KHAWARIJ. Sewajarnya YADIM BERTANGUNGJAWAB UNTUK MENARIK BALIK KITAB INI.
Kesian orang awam yang belum faham. Ad-Din Nasihah, Ad-Din Nasihah.
Sejauh manakah perjuangan Hak Asasi Manusia bercanggah dengan Islam ?
Sangat bercanggah kerana sumber ‘Hak Asasi Manusia’ ini, adalah daripada orang yang menaja akidah Humanisme.
Khususnya, pemikiran ini sama saja dengan pemikiran sosialisme Marxisme. Mereka menganggap bahawa agama adalah candu masyarakat.
Agama kononnya menyekat pembangunan negara. Tapi mereka pun mempunyai agama. Namanya Humanisme. Agama itu serupa dengan agama Marxisme. Ia bersifat brutal, ganas, pembohong dan pembunuh.
Jadi, agenda BANKSTERS ITU ADALAH untuk memurtadkan penduduk dunia, baik Kristian, baik Singh, Hindu ataupun Budha. Saluran utama mereka menaja konsep Humanisme dan Marxisme itu adalah melalui PENDIDIKAN DI IPT SECARA GLOBAL.
Agama tersebut berselindung di belakang nama-nama indah seperti sains sosial, sains masyarakat, sains politik, sains kemanusiaan, sains psikologi, sains ekonomi, sains biologi, sains ekologi, CIVIL LAW dan CRIMINAL LAW.
Tafsir dan penjelasan DIBUKUTEKSNYA adalah daripada tokoh-tokoh berakidah Humanisme atau Sosialisme-Marxsisme. Agama wahyu diperangi secara direct atau didiamkan.
Konsep evolusi manusia dikedepankan. Nilai berubah menurut keadaan dan tempat. Sifat-sifat ganjil dan ekstrim diketengahkan. Bilangan majoriti (THE MOB) AKAN MENENTUKAN UNDANG-UNDANG. Bilangan majoriti itu boleh juga daripada kaum GAY ATAU KAUM KAKI BOTOL atau campuran pelbagai jenis manusia.
Sains sosial ini adalah pseudo sains (sains tiruan). Bukti dan dalil-dalilnya didapati daripada polls taking. Subjek-subjek ditanya soalan dan jawapannya dirakamkan. Daripada jawapan-jawapan itu mereka buat kesimpulan.
Jadi jawapan berkenaan boleh berubah mengikut masa, tempat, kaum, golongan, umur dan pelbagai fakta yang lain. Ia bukannya sains pasti yang tidak berubah mengikut tempat atau kaum.
Setiap tahun hampir setengah penuntut menggambil SAINS PSEUDO ini.
Kalau katakan setiap universiti ambil 5000 pelajar, hampir 2500 pelajar akan mengambil sains psedo itu. Ia dinamakan sains pseudo kerana asas sains itu tidak tepat.
Sains ini menganggap bahawa manusia berevolusi daripada haiwan yang mempunyai sel yang simpel. Evolusi mengambil bilion tahun untuk sel itu menjadi monyet, orang gua, selepas itu jadi orang bandar.
Jadi, konsep nilai pun berganjak. Nabi Adam as. dianggap sebagai cerita yang tidak boleh dipercayai. Yang sebenarnya mereka menaja satu kisah ISRAILIYAT (cerita orang pembohong) yang menyamar sebagai sains!
Para ahli sains yang inginkan hadiah NOBEL wajib percaya cerita ‘sains’ itu.
Memetik ayat-ayat al-Quran atau kitab Injil akan membuatnya jadi orang bukan saintifik.
Pelajar-pelajar yang melalui pendidikan tersebut akan terkeliru, imannya pun jadi longgar. Ada yang meninggalkan agamanya secara total. Baik orang Islam, orang Kristian, Yahudi, Jepun. Rusia, Cina atau Hindu. Tak kiralah di mana mereka dapat pendidikan itu. Ia sama saja di seluruh dunia!
Jadi, agama mereka digantikan dengan agama HUMANISME, ATAU AGAMA MARXISME. Setiap negara meniru dan mengikut negara lain. Sebabnya UNTUK MENDAPAT PENGIKTIRAFAN ANTARABANGSA.
Siapakah menjadi hakim di sini? Apakah asas-asas pegangan mereka?
Soalan-soalan seperti ini menjadi TABO. Dari sudut keselamatan negara, seolah-olah pendidikan sekian rupa membawa ke jurang gaung yang dalam. Sukar sekali untuk keluar daripadanya. Hampir semua negara secara global melaksanakan pendidikan yang hampir serupa. Ia membawa padah dan kacau bilau dalam negara.
Pemikir-pemikir di Amerika sudah lama menerangkan perkara ini. Tetapi tidak berjaya untuk menukar keadaan sehingga hari ini.
JADI KALAU HENDAK TAHU APA NATIJAH ‘PENDIDIKAN MODEN’ INI, LIHAT APA YANG SEDANG BERLAKU DI AMERIKA DAN DI BRITAIN SEKARANG. Lihat laporan-laporan di laman www.infowars.com/www. prisonplanet.com/www.Landdestroyer.com.
Apa sebenarnya yang berlaku di Libya, adalah satu pelajaran yang sangat baik kepada orang Islam dan bukan orang Islam, lihat laman www. Libya_whatreallyhappended.com.
Dalam Islam pun ada golongan agama berciri Humanisme, namanya Syiah ar Rafidhah / Syiah Imamiyah, Syiah Fatimiyah dan agama Wahdatul Wujud.
Dalam kitab kuning yang dipelajari di pondok-pondok di Patani, di Aceh dan di Kelantan terdapat ajaran SUFI martabat tujuh wahdatul wujud. Mereka ini lebih senang dipengaruhi oleh ajaran revolusi Syiah.
Keselamatan negara kita sedang diancam daripada pelbagai sudut. Negara kita telah menikmati keadaan aman hampir selama 50 tahun!.
Satu nikmat yang tidak didapati di Indonesia, di Filipina, di Thailand, di Pakistan, di Mesir, di Syria.
Oleh sebab itu, Malaysia telah mencapai kemajuan melebihi negara Islam yang lain. Sehingga ramai (ribuan) berebut-rebut hendak datang ke Malaysia!
Lihatlah apa yang terjadi di Bangkok, apa yang terjadi di Indonesia, apa yang terjadi di Mesir dan baru-baru ini apa yang terjadi di Libya.
Jangan tinggalkan apa yang ada untuk merebut impian yang dibayangkan oleh Banksters.
Jangan terikut dengan ideologi yang dibawa oleh BAJU KUNING. Itulah angkatan Revolusi Merah Komunis dalam pakej yang terbaru.
Sama saja maksudnya ?
Sama saja maksudnya.
Dalam huraian Dr yang dulu, Dr mengatakan, perjuangan ‘people power’ atau perjuangan rakyat ini sebenarnya bukan sahaja di Malaysia, bahkan berlaku di Thailand, Filipina, bahkan berlaku di dunia. Maksudnya satu grand design yang sama.
Apa yang berlaku di negara jiran dan di Timur Tengah perlu diteliti baik-baik.
Di Amerika, di New York sekarang pasukan pakaian FRU di sana seperti pakaian ‘space man’ (Orang angkasa). Rejim Amerika sekarang sedang menyiapkan kem tahanan yang boleh memuatkan ribuan banduan di beberapa tempat.
Dalam masa yang terdekat akan berlaku sesuatu yang menakutkan rakyat Amerika. Suasananya seperti Militari Pentagon sedang bersedia untuk mengambil alih kuasa!
Kalau bandingkan polis di Malaysia semasa BERSIH 2.0, maknanya jauh ?
Lebih jauh bezanya. Polis dan FRU di sini semacam ‘malaikat’ jika dibandingkan dengan FRU di Amerika Syarikat. Di Amerika pakaian mereka semacam robot.
Bukalah laman www.infowars.com atau www.prisonplanet.com. Di situ dapat pelajaran yang banyak.
Kita bukan pro parti mana-mana. Yang sebenarnya kita pro-keadilan.
Berlakulah adil dan bersaksi dengan keadilan menurut lunas Syariat. Jadi, itu saja kita nak sampaikan sebagai suatu yang diwajibkan oleh Syariat.
Keamanan dalam negara yang kita cintai ini perlu dipelihara baik-baik. Ameen.
Kata-kata terakhir..
Jihad yang paling utama pada masa ini bagi pemuda-pemudi adalah meningkatkan ilmunya dalam ilmu agama dan Tauhid yang betul.
Para Rasul ditugaskan untuk membetulkan individu-individu, baik dari kalangan rakyat atau penguasa. Bukan untuk menjatuhkan penguasa baik atau zalim.
Nabi Muhammad tidak ditugaskan untuk menukar sistem pemerintahan yang ada di Mekkah al Mukarramah. Nabi s.a.w. bermula dengan menyeru untuk memurnikan tauhid kaumnya. Dan menjauhkan syirik. Firman Allah s.w.t.:
‘Dan sesungguhnya kami telah mengutus rasul pada setiap umat ; “Sembahlah Allah sahaja dan jauhilah Thaghut”. (Surah An-Nahl, 36)
Semua Nabi membawa mesej yang sama untuk memurnikan Tauhid. Tiada Tuhan yang berhak disembah melainkan Allah.
Humanisme mentuhankan hawa nafsu!. Ia membawa kepada penyakit jiwa, penyakit badan, penyakit akhlak dan penyakit masyarakat.
LIHAT PIRAMID PADA LAMBANG FREEMSON (ILLUMINATI)
 Wallahu'alam......


SLOGAN 'FREEDOM' ILLUMINATI SENJATA BARU TUMBANGKAN KERAJAAN BN - CHAPTER II

WAWANCARA LENGKAP AIDC BERSAMA 
PROF. MADYA DR. SULAIMAN NOORDIN
BAHAGIAN II


PENDAHULUAN :


Hak Asasi Manusia dan demokrasi berakar-umbi daripada Humanisme iaitu satu fahaman yang menganggap manusia adalah pusat segala-galanya dan manusia itu adalah Tuhan yang Maha Agong.

Slogan-slogan itu diciptai oleh pemilik bank antarabangsa sebagai senjata politik untuk mencapai matlamat New World Order (NWO).
“Apabila mereka berakidah ‘Humanisme’, mereka kata, Tuhan tidak ada, yang penting ‘demokrasi’. Sistem yang berteraskan atas sistem bank ribawi, bursa saham menyerupai ‘kasino global’. Ia seakan-akan menjadi enjin untuk pembangunan negara. Enjin ini boleh jadi sakit, boleh meletup seperti yang sedang berlaku sekarang di Eropah dan di Amerika. Cuma kali ini mungkin natijahnya akan melahirkan pentadbir ekonomi dunia yang centralised“.
“Jadi, demokrasi yang berakar umbi kepada sistem bank ribawi ini membolehkan negara besar yang kaya menindas negara miskin melalui sistem bank ribawi. Contoh yang ketara ialah pertubuhan IMF. Pemiliknya seperti George Soros mencari peluang untuk memainkan sistem kewangan negara yang tidak mengawal sistem kewangannya dengan baik.
Sistem bank ribawi ini akan membawa kewujudan jurang perbezaan yang semakin besar antara kelas kaya dan kelas yang tidak berada. Orang kaya bertambah kaya dan orang miskin semakin miskin. Inilah punca masalah yang sebenar yang perlu dibetulkan bukan menukar pemerintah. Yang lebih dahsyat lagi ialah penyusunan semula dalam rancangan ‘NWO’ Zionis. Mereka ingin menghapuskan kelas pertengahan!
“Supaya ada tiga golongan kelas sahaja seperti dalam negara Komunis iaitu ‘Pemerintah’(Banksters), ‘pekerja’ dan ‘tentera’. Itulah maksud sebenar Orde Baru Dunia. Nama ringkasnya NWO yang ditulis dalam rancangan ‘Protokol’ mereka pada tahun 1776 di Bavaria, Germany.
Ikutilah wawancara AIDC bersama Dr Sulaiman Noordin, 22 November untuk memahami persoalan ini.
AIDC :Adakah Islam Liberal atau Pluralisme Agama yang terjadi di dunia Islam hari ini juga warisan grand design 200 tahun dahulu ?
Dr Sulaiman : Sememangnya. Bermula dengan pluralisme dan liberalisme, ia ada kaitan dengan agama Humanisme ini. Kaitan rapat seperti adik-beradik.
Bertrand Russell dialah tokoh yang memperjuangkan liberalisme di Eropah.

Bertrand Russell
Dalam kerja meliberalkan agama Kristian di Eropah umpamanya, masalah perceraian diliberalkan sedikit, zina itu disyorkan liberalkan sedikit, kelakuan homoseksual itu disyorkan olehnya diterima secara liberal dengan hati terbuka.
Jadi, Bertrand Russell menafsir nilai etika baik atau buruk berdasarkan kepada akalnya. Wahyu tak boleh dipakai pada zaman moden.
Oleh kerana itu, dalam masalah pluralisme, dia menggambarkan bahawa semua agama itu adalah sama saja.
Humanisme menganggap agama adalah seperti cerita dongeng. Para Rasul adalah orang cerdik. Mereka adalah cendiakawan yang bermaksud mengatur masyarakatnya supaya jadi baik.
Jadi, yang sebenarnya, golongan Humanisme digunakan oleh si pemilik banksters untuk memukau rakyat dengan mengguna istilah-istilah ‘liberal’, ‘pluralisme’ dan ‘keadilan’. Yang penting niat banksters itu adalah untuk memporak-perandakan masyarakat supaya keadaan ‘chaos’ iaitu huru-hara terjadi.
Bagi tujuan ‘chaos’ ini, mula-mula mereka merosakkan nilai agamanya. Supaya masyarakat itu menjadi masyarakat ‘barbaric’ (tanpa peradaban).
Dalam keadaan ‘chaos’, huru-hara ini mereka ambil kesempatan mengadakan orde baru mereka. Iaitu dalam ‘chaos’ yang mereka rancang, mereka membentuk satu orde baru dan satu agama baru dunia.
Meruntuhkan orde yang lama, dan menggantikannya dengan orde yang ‘baru’.
Bagaimana slogan liberty, equality dan fraternity berkaitan dengan Hak Asasi Manusia ?
Sememanglah dalam slogan Hak Asasi Manusia ini ada cantuman tiga perkataan iaitu liberty, equality, fraternity.
Ia berasal dari slogan Freemason. Pertubuhan ini bergerak maju dari kota Illuminis (kota yang bercahaya) iaitu kota Paris ‘al-Munawarrah!’. Slogan itu disebut dalam protokol (di bahagian satu) Zionis.
Dalam protokol satu ini prinsip akidahnya adalah ‘might is right’. Apa makna itu ? Iaitu ‘yang benar adalah kekuatan’. Apa makna hak berpihak kepada kekuatan ?
Inilah yang diungkapkan oleh Chairman Moa Tse Tung..

Moa Tse Tung
Ia berdasarkan Teori Evolusi Darwin. Teori itu kata, manusia berevolusi daripada monyet. Monyet jadi orang hutan, lepas itu dia jadi orang gua. Lama kelamaan dia jadi orang bandar. Dalam perjuangan hidup, manusia yang berhak hidup adalah yang terkuat. Kononnya manusia hidup seperti pertarungan haiwan dalam hutan rimba.
Jadi, dalam teori politik protokol Zionis, yang ‘benar’ adalah terletak kepada orang yang menang. Tak kira bermoral, beretika atau tidak, dia dah menang. Tak kiralah bagaimana cara dia menang.
Itulah yang dikatakan oleh Chairman Moa Tse Tung: ‘Saya tahu hanya ada satu kebenaran. Kebenaran itu terletak di depan lubang senapang aku’.
Jadi, inilah ajaran slogan liberty dan equality berdasarkan kepada akidah, might is right. Yang berkuasa itulah kebenaran.
Apa sebenarnya maksud liberty, equality dan fraternity ini ?
Ia bermaksud manusia sendiri memberi tafsir kepada takrif ‘keadilan’.
Semua ketua Komunis seperti Stalin, Moa Tse Tung, Ho Chi Minh sebenarnya adalah orang proksi iaitu mereka adalah orang gurkha sahaja.
Pengurus sebenar tersorok di belakang tabir. Menyokong orang proksi di depan dengan wang, makanan, bahan letupan, peluru, alat perang, kereta kebal dan sebagainya.
Semua mereka dibantu oleh pemilik ‘banksters’ yang berada di belakang tabir. Dan orang-orang ini menipu rakyat. Meraih sokongan rakyat dengan slogan-slogan yang enak didengar seperti menegakkan keadilan, menentang kezaliman. Tetapi di belakangnya? Iblis menggerakkan bidak-bidak di papan catur.
Apabila Moa Tse Tung, Stalin dan Ho Chi Minh memegang kuasa, siapa menentang mereka tidak akan mempunyai hak asasi. Hak asasi lesap jadi wap.
Semua penentang dilenyapkan. Diseksa atau ditembak tanpa pengadilan di mahkamah. Berpuluhan juta mati terkorban di Siberia, Rusia dan China.
Para penyelidik menganggarkan, tidak kurang daripada 60 juta dibunuh oleh parti komunis Moa Tse Tung.
Serupa juga di Vietnam, Ho Chi Minh yang disokong oleh pemilik bank antarabangsa, tidak kurang daripada 4 juta penentang dibunuh.
Jadi, mereka ini adalah ‘mass murderer’ iaitu pembunuh bilangan besar. Jadi, penggerak komunis inilah yang melaungkan keadilan di rata-rata dunia.
Kalau mereka menguasai sesuatu negara, rakyatnya terpaksa lari. Sebab itulah, kita lihat fenomena ‘the boat people’ (orang sampan). Pelarian naik sampan sampai ke Australia, sampai ke New Guinea, sampai ke Malaysia.
Inilah rupanya ‘keadilan’ yang mereka taja.
Adakah slogan ‘justice’(keadilan) juga termasuk dalam slogan Hak Asasi Manusia ?
Yalah, slogan sebagai senjata politik. Slogan manis untuk meraih simpati…untuk menyorokkan tujuan mereka. Mereka mahu memerintah secara diktator mengguna bendera ‘justice’ keadilan!
Akhirnya rakyat yang kononnya hendak menegakkan keadilan tertipu.
Datuk Ambiga Sreenevasan sokong Seksualiti Merdeka berpegang kepada Hak Asasi Manusia ?
Ya, sememangnya kerana orang yang laungkan itu berniat menggunanya sebagai senjata politik. Jadi, dari sudut mana dia ambil.. Daripada sudut apa ? Dari sudut politik.
Kita lihat orang itu orang politik. Dan kita lihat, dia juga yang menentang Islam habis-habisan dalam kes Lina Joy. Menentang Hakim Mahkamah Tinggi. Tuan Hakim yang sudah membuat keputusan pun, dia berani menentang atas dasar ‘Hak Asasi’ kaum ekstrem. Dia pada hakikatnya menentang dasar Perlembagaan Negara!
Ini satu tanda yang tidak baik.
Adakah semua yang diceritakan ini ada kaitan dengan New World Order (NWO)?
Sangat-sangat berkaitan dengan The New World Order atau Orde Baru Dunia yang diimpikan oleh pemilik-pemilik bank antarabangsa, berjumlah lebih kurang 12 keluarga. Keluarga terkaya yang mengikut ajaran Illuminati Zionis yang tertulis dalam rancangan ‘Protokol’ mereka.
Semua buktinya ternyata iaitu apa yang terjadi di depan mata kita sungguh pun ia ditulis 200 tahun dahulu!.
Dalam buku “The New Barbarians The Diabolical Plot For an Imminent Totalitarian World Government Exposed!” (Barbarian Baru. Rancangan Penipuan Bagi Mengadakan Kerajaan Kuku Besi Dunia Dalam Masa Terdekat Didedahkan):
Terdapat, tujuan pertama agenda mereka yang dapat dipastikan adalah seperti mana tersebut dalam buku-buku lain seperti, ‘Pawns in the Game’ oleh W.G.Carr (1957), ‘The New International Jew’ oleh Gordon Mohr (1967), ‘Proofs of a Conspiracy’ oleh John Robinson (1798), ‘Adam Weishaupt a Human Devil’ oleh G.B. Wimrod dan lain-lain adalah untuk menghapuskan semua agama kerana agama mempunyai nilai benteng yang kuat untuk menjaga kestabilan sesuatu masyarakat.
Sudah beribu-ribu tahun sebelum ini, agama telah berfungsi untuk menstabilkan masyarakat.
Tujuan yang kedua, menghapuskan kerajaan-kerajaan nasionalisme tempatan yang sah mereka tidak bersifat international kononnya.
Yang ketiga, menggantikannya dengan satu Orde Baru Dunia yang kononnya bersifat antarabangsa.
Apakah Orde Baru Dunia ini? Apa yang baru? Apa yang orde? Betulkah yang berorde adalah yang baru ?
Yang penting, pusat pentadbiran NWO ini dicadangkan ditempatkan di Israel. Di mana akan diwujudkan Parlimen Dunia, di Baitulmaqdis. Masjid Aqsa akan dirobohkan, Bangunan kuil Raja Solomon dirancang dibina semula di situ dalam masa terdekat.
Yang keempat, dunia akan ditadbir oleh pemilik banksters yang berideologi ajaran kitab Talmud Pharisees Zionis yang mentuhankan syaitan Lucifier yang kononnya membawa cahaya bagi dunia yang gelap. Sebenarnya ia adalah satu agama yang bersifat racis perkauman yang paling ekstrem, perosak nilai murni, menuduh para Rasul a.s. sebagai penzina dan pembohong, menyuruh penggikutnya bersumpah di awal tahun untuk bercakap bohong, memusuhi dan membenci kaum yang selain dari golongan mereka.
Lihat apa mereka buat di Palestin. Lihat apa mereka buat di dalam negara komunis. Lihat apa yang terjadi kepada akhlak pemuda pemudi di seluruh dunia. Lihat apa yang terjadi kepada sistem kewangan dunia. Lihat apa yang terjadi kepada negara Amerika sekarang. Lihat apa yang terjadi pada abad 19 dan abad 20.
Ia telah menjadi abad yang dipenuhi dengan revolusi dan peperangan dunia. Lihat bagaimana mereka merobohkan menara berkembar WTC pada 911 menggunakan bahan letupan canggih membunuh hampir 3000 manusia di depan mata dunia, selepas itu membuat laporan rasmi setahun selapas kejadian menyatakan tidak ada sebarang bahan letupan digunakan.
Lihat bagaimana mereka menceroboh Iraq, Afghanistan, Libya terang-terang melanggar undang-undang pertubuhan United Nations. Bacalah dengan sendiri petikan kitabnya di buku ‘Sejarah Pemikiran 1’ di Pusat Pengajian Umum, UKM.
Yang kelima, pendidikan seks yang dilaung-laungkan sekarang ini adalah alat untuk mengawal dunia. Ia juga akan menjurus ke arah menggalakkan homoseksualiti.
Yang keenam, pengguguran bayi. Dalam buku ‘The New Barbarians’, seorang penceramah yang mengetahui rahsia dari dalam, melaporkan pengguguran bayi akan diberi subsidi. Pengguguran digalakkan sebagai satu rancangan untuk mengurangkan populasi dunia.
Jadi, homoseksualiti dan liberal seks digalakkan bagi membantu menggurangkan populasi dunia sambil meruntuhkan akhlak dan institusi kekeluargaan.
Yang Ketujuh, peranan institusi kekeluargaan akan dikecilkan. Pihak negara akan mengambil peranan keluarga. Persis semacam sistem komune komunis.
Yang kelapan, harga perkhidmatan perubatan akan dinaikkan sepertimana yang terjadi di Amerika Syarikat (AS). Ia dijadikan mahal sehingga orang miskin tidak mampu. Tujuannya apa ? Untuk memudahkan lebih ramai yang mati. Ia termasuk dalam rancangan untuk mengurangkan populasi dunia.
Yang kesembilan, rancangan untuk kawalan ketat bagi perubatan. Rawatan herba akan disekat, tidak dibolehkan, dikatakan ia mengandungi racun. Perubatan dadah bukan beracun. Pada hal yang sebenar sebaliknya, perubatan dadahlah yang mengandungi racun dan toksin. Tib Nabawi adalah perubatan herba. Semua tamadun sebelum ini mengamalkan perubatan herba.
Yang kesepuluh, penyakit baru akan dicipta seperti AIDS. AIDS ini dicipta dalam makmal dan ujikaji telah dibuat ke atas dua negara di Afrika. Dari sanalah merebaknya AIDS.
Satu negara di utara Afrika telah dapat menangkap jururawat Perancis yang menyuntik dengan suntikan mengandungi virus AIDS! Setelah disiasat WHO terpaksa mengakui bahawa vaksin berkenaan ‘tercemar’ secara kebetulan!
Yang kesebelas, ini penting. Memendamkan cara terbaik pemuliharaan bagi penyakit kanser.
Iaitu sudah ada teknologi baru yang boleh mengawal penyakit kanser. Mereka sengaja memendamkannya bagi rancangan mengurangkan populasi dunia. Ramai yang pasti tidak percaya kerana mereka diserang dengan misinformation bertubi–tubi sejak menjadi baligh.
Jadi, dalam propaganda untuk menyekat penyakit kanser, beberapa yayasan cancer sebenarnya menjadi pertubuhan bukan untuk menyekat penyakit kanser.
Yang keduabelas, kawalan saluran maklumat dikawal dengan ketat. Umpamanya sudah ada teknologi untuk mencipta motokar yang kurang mencemar udara mengguna bateri yang tahan lama, tetapi dipendamkan. Sebabnya perniagaan minyak akan terjejas.
Sememangnya saluran maklumat di Amerika Syarikat dikawal. Terdapat 90 peratus dari syarikat media massa terbesar dimiliki oleh pemilik banksters antarabangsa.
Yang ketigabelas, menggalakkan salah guna dadah. Dadah yang menjadi masalah di seluruh dunia termasuk di Amerika Syarikat sebenarnya sebahagian daripada aktiviti perniagaan rahsia CIA.
CIA ?
Ya CIA… CIA mempunyai cawangan kawalan dadah. Yang menjadi realiti ia menjadi penaja dadah yang besar di dunia.
Ini didedahkan oleh beberapa bekas ejen CIA dan pegawai militari Amerika. CIA mengguna diplomatic immunity (kekebalan diplomatik) membuat kerja haram.
Ratusan tan marijuana daripada Columbia Latin Amerika, Afghanistan, Cina dan Laos diimport masuk ke Amerika dan ke negeri lain. Kalaulah CIA tidak terlibat kerja menyekat perniagaan dadah lebih senang. Bukankah NSA boleh melihat dari Satelit perjalanan dadah ini dari ladang-ladang poppy dan kokain di Colombia atau di Afghanistan ke negara lain?
China pun mengeksport dadah marijuana dengan jumlah yang besar. Rancangan komunis tetap berjalan senyap-senyap untuk mendadahkan negara-negara jiran.
Itulah sebahagian rancangan sulit NWO yang bertujuan merosakkan akhlak pemuda-pemudi di seluruh dunia.
Siapakah dalang di sebalik slogan Hak Asasi Manusia ?
Dalangnya adalah pemilik bank antarabangsa. Di Amerika, para penyelidik yang faham tentang perkara ini mengguna ungkapan, ‘banksters’ iaitu pemilik bank yang jadi ‘gangsters’. Mereka bekerja siang dan malam tidak berhenti-henti menggalakkan pergaduhan dan peperangan.
Alexander James dalam bukunya: ‘The Hidden History of Money and Feudal Order Usury Secrets’ mendedahkan kerja-kerja jenayah mereka ini.
Bukunya boleh dimuat turun sebagai e-book. Beliau mendedahkan cara dan modus operandi terroris yang rakus ini di rata-rata dunia. Jadi bacalah buku seperti ini supaya kita tidak menjadi lidah penyabung propaganda mereka.
Jadi siapa mereka ? Buku ini, mengatakan lebih kurang 12 keluarga pemilik bank seperti keluarga Rothschild di Paris dan London, keluarga Morgan dan Stanley, keluarga Warburgs, keluarga Rockefellers, Goldman Sachs di Hambug, Lazards Israel Moses, Loebs Kuh dan Lehman di N.York dan JP. Morgan.
Dan bank mereka adalah Goldman Sachs, Kuhn Loeb, Morgan Guaranty, Lehman Brothers, Lazard Freres, Dillon Read, Chase Manhattan, Bank of Amerika dan Citigroup.
Federal Reserve Bank of Amerika adalah kepunyaan pemilik-pemilik bank berkenaan. Wang jadi bahan perniagaan seperti emas. Wang kertas dengan kuasa undang-undang bernilai semacam emas. Dari segi agama dan akal yang waras semua ini kerja-kerja haram dan satu jenayah besar.Tetapi dunia secara global tanpa kecuali terpaksa ikut masuk dalam sistem itu.
Orang kaya seperti Jacob Schiff, Warburg, Rockfeller dan lain-lain telah membantu Revolusi Bolshevik komunis di Russia. Pada masa yang sama mereka memiliki saham terbesar dalam Bank England, Bank Perancis dan Bank ‘negara’ yang lain di Eropah.
Mereka juga terlibat membantu Hitler menjadi diktator. Yang penting akidah Hitler didapati hampir sama dengan akidah ‘Illuminis’. Sudut ini sangat penting diselidiki.
Mereka yang terjebak dalam golongan Jihadi, Khawarij, ‘Hak Asasi’ ataupun mereka dalam kumpulan ‘think tanks’ dan pasukan ‘anti-terroris’ perlu tahu rancangan terroris yang terbesar ini.
Kajian seperti terdapat dalam buku Alexander James itu boleh menyenangkan memahami modus operandi NWO yang kita terpaksa berdepan dengannya sekarang mahu atau tidak mahu.
Dr. pernah sebut tentang Fabians Society, boleh jelaskan ?
Fabians ini adalah rancangan lama. Fabians Society ini wujud di England tetapi sekarang ini ditukar namanya Council of Foreign Relations (CFR).
Jadi, itulah Fabians?
Ya itulah Fabians yang mengguna nama baru. Setiap jawatan penting seperti Presiden, Setiausaha Negara atau Director CIA hampir semuanya adalah daripada ahli CFR. Ahli yang dipilih boleh jadi Presiden, boleh jadi Setiausaha Negara atau Director CIA dan sebagainya.
Dalam buku ini ‘Sejarah Pemikiran 1’ yang diterbitkan 15 tahun dahulu, pertubuhan Fabians, CFR adalah tangan yang tersembunyi di belakang kerajaan Amerika. Matlamat CFR tidak bertukar tetapi parti pemerintah bertukar.
Kadang-kadang parti politik Republikan menang, kadang-kadang parti Demokrat menang. Tapi yang menerajui jawatan tinggi orangnya selalu datang daripada ahli CFR.
Di belakang CFR ini adalah syarikat bank-bank raksasa dunia. Jadi bank ini yang menghulurkan wang dalam pilihan raya kepada kedua-dua pihak. Parti mana yang menang tidak menjadi masalah. Mereka bertaruh kedua-dua pihak.
Ramai rakyat Amerika sudah faham tentang perkara ini dan mereka giat membangkitkan kawan-kawan lain yang masih terlena dengan pornografi, artis-artis, nyanyi-nyanyian dan permainan bola sepak.
Apa yang terjadi di Amerika kini ramai yang berjihad untuk mendedahkan tipu muslihat NWO ini. Kita boleh buka laman web: www.infowars.com. atau www.prisonplanet.com berkenaan kerja-kerja jenayah yang dibuat oleh pertubuhan Fabians atau CFR itu.
Kenapakah pejuang Hak Asasi selalu merujuk kepada The Universal Declaration of the Human Rights di Paris tahun 1948 ?
Declaration of Human Rights adalah Deklarasi Hak Asasi Manusia yang timbul daripada kepercayaan ideologi Humanisme iaitu timbul daripada kota Paris yang memberi cahaya kepada kegelapan yang dialami pada zaman gelap di Eropah.
Paris adalah kota pertama yang menaja Revolusi Komunis Karl Marx, di belakangnya pertubuhan Freemason dan ibu pejabatnya juga di situ pada tahun 1789.
Freemason ini melahirkan ideologi komunisme terroris yang sangat ganas.
Alger Hiss adalah penulis perlembagaan United Nations. Dia ini telah didedahkan oleh satu jawatan kuasa kongres Amerika diketuai oleh Senator Joseph Mc Carthy (1948) untuk menyelidik ‘Un-American Activities’.
Lima puluh tujuh pegawai didapati mempunyai pertalian dengan Komunis di dalam ‘State Department’ (Jabatan Negara) termasuk Alger Hiss.
Alger Hiss dibicarakan dalam mahkamah. Dan keputusan mahkamah menyebut Hiss adalah ejen komunis dan dia ini convicted of perjury (dihukum saksi pembohong).
Kisah ini diceritakan dalam buku ‘Pawns in the Game’ oleh William Guy Carr.
Jadi, United Nations ini yang melaungkan Hak Asasi Manusia adalah satu rancangan orang penipu.
Oleh itu, tidak hairanlah PBB tidak membantah pasukan NATO menceroboh Libya dengan terang-terang dan PBB tidak ‘berupaya’ menyekat penindasan hak orang Palestin selama lima puluh tahun lamanya.
Dua tiga hari lepas United Nations merayakan United Nation’s Day. Penceramah mereka promote ‘Hak Asasi Manusia’! Ada yang masih mahu ditipu.
Dalam slogan ‘Hak Asasi ini’ terselit dalamnya ideologi ‘Humanisme’ menentang ‘hukum-hakam Allah’ yang dituduh zalim kepada hak asasi kebebasan wanita dan hak asasi ‘full expression’(bebas bertindak menurut nafsu) bagi individu.
Seorang Presiden Humanisme di Boston, AS berkata, “Adakah ahli humanisme percaya kepada Tuhan Yang Maha Esa?”. Dia menjawab, “Sememangnya kita percaya Tuhan Yang Agung. Dia adalah manusia. Humanis tidak tahu ada yang lebih Agung daripada dirinya.”
Ia berdasarkan kepada Teori Evolusi Darwin.
Satu susunan ekonomi bercorak ‘komunis’ giat dirancang di belakang slogan orde baru dunia ini.
Kenapa di Malaysia, tokoh dan NGO Hak Asasi Manusia sering dikaitkan dengan George Soros danNational Endowment for Democracy (NED) ?
Penglibatan Soros dan NED telah didedahkan pada tahun 1980-an di AS, di mana seorang bekas ejen CIA, Phil Agee telah menulis satu buku ‘Inside the Company’.
Di dalam buku itu, Agee mendedahkan bagaimana dia sebagai ejen CIA yang menyalurkan wang kepada pihak-pihak pembangkang di negara-negara membangun khasnya di Latin Amerika, Timur Tengah, Filipina dan lain-lain untuk memandu proses demokrasi, yang menang hendaklah mengikut kemahuan BankstersAntarabangsa.
Dia (Agee) mendedahkan perkara ini secara berani. Selepas itu, Kongres membuat satu undang-undang supaya bekas-bekas ejen CIA tidak dibenarkan mendedah rahsia-rahsia CIA.

George Soros
Satu organisasi Soros bernama Open Society Institute (OSI) telah menyumbang wang kepada NED.
Bermakna, ada NGO di negara asing yang dibantu oleh NED.

NED ini adalah topeng CIA. CIA bermain di belakang tabir.
George Soros ini yang menyebabkan kemelut kewangan negara kita pada tahun 1997/1998. Dialah yang memainkan sistem kewangan negara Malaysia, negara Thailand, Indonesia dan Filipina pun turut mengalami nasib yang sama.
Alhamdulillah PM kita, Tun Dr. Mahathir bijak bertindak untuk mengatasi permainan Soros. Tindakan Dr Mahathir menyelamatkan negara kita dari cengkaman maut IMF. Negara lain seperti Thailand dan Indonesia tidak selamat. Hingga hari ini mereka memikul beban hutang asli dicampur dengan riba. Selain itu dikenakan syarat-syarat yang boleh melemahkan lagi negara berkenaan.
NED menyalurkan dana kepada BERSIH dan NGO lain dan juga Malaysiakini.com ratusan ribu pada tahun 2001 dan pada tahun 2002. Maklumat ini dilaporkan dalam laporan tahunannya. CIA hendak menjahanamkan Malaysia.
NGO di AS (operasi topeng CIA) berpropaganda bahawa mereka mahu menembusi media massa negara-negara membangun yang didakwa dikongkong.
Apa kaitan Hak Asasi Manusia dengan demokrasi ?
Hak Asasi Manusia dan demokrasi adalah berakar-umbi kepada Humanisme. Menurut mereka Tuhan tidak ada, yang penting demokrasi. Amalan bank ribawi dianggap sebagai enjin untuk pembangunan.
Jadi, demokrasi mesti membawa kepada sistem bank ribawi. Pemilik banksters menindas negara miskin melalui sistem ribawi dan juga menindas negara-negara Eropah dan England sendiri. Malah negara yang paling malang adalah Amerika. Rakyatnya dewasa ini terpaksa memikul hutang tidak kurang dari 30 trilion US Dollar.
IMF adalah ‘along’ terbesar antarabangsa. Along ini kalau diberi peluang akan mengenakan cengkaman maut kapada mangsanya.
Semua agama langit mengharamkan riba. Riba ini alat syaitan untuk menindas manusia atau negara yang mengalami kekurangan wang. Dahlah miskin dibebankan pula dengan riba. Riba diibaratkan seperti ‘alat’ untuk mencuri tenaga orang lain.
Tugas utama negara sepatutnya menjauhkan diri dari amalan ribawi ini. Ia adalah punca kepada masalah kemiskinan dan penindasan.
Banksters ini pandai. Mereka mewujudkan satu manifesto komunis kononnya untuk menghapuskan kelas. Melaungkan slogan keadilan, freedom. Tetapi dialah penindas yang terbesar.
Bukti yang nyata menunjukkan bahawa Karl Marx (guru komunis) bersekongkol dengan banksters adalah Marx dan pengikutnya telah sengaja meninggalkan secara total dalam ajaran-ajarannya masalah penciptaan wang oleh bank persendirian, riba dan urusan kewangan.
Di ibu kota Rusia di alamat No. 1, Medan Merdeka Moscow terdapat satu bangunan besar, bangunan Bank Amerika terkaya, dibina di situ.
Setiap tahun apabila ada hari perayaan kebangsaan, Presiden negara komunis, panglima-panglimanya dan ahli-ahli tertinggi komunis mengadakan majlis makan minum di dalam bank tersebut. Kalaulah komunis anti-banksters, mereka tidak akan masuk kedalam bangunan itu pada hari perayaan utama mereka!
Gerakan Revolusi Komunis-Sosialis Sedunia tidak menentang sistem bank ribawi atau pemilik bankstersantarabangsa. Yang mereka menentang pemodal tempatan bertujuan menghapuskan pemodal tempatan, kelas pertengahan.
Masyarakat yang mereka ingini bersifat tiga lapisan sahaja tanpa kelas pertengahan. Iaitu banksters sebagai diktator, pekerja dan tentera. Itulah namanya NWO.
Sistem demokrasi yang mereka inginkan perlu memberi ruang bagi banksters memain peranan besar dalam negara yang membangun.
Modus operandinya adalah merosakan akhlak dan merosakkan sistem kewangan. Cara merosakan akhlak tidak payah kita ulas, semua orang tahu. Cara merosakkan sistem kewangan pun ramai sudah tahu. Cuma sekarang banksters membuat provokasi melalui slogan hak asasi manusia.
Slogan ini menjerat ramai pemuda-pemudi yang dalam kekeliruan.
Mereka inginkan suasana huru-hara dan ketegangan, dalam keadaan huru-hara, mereka mengambil peluang menjadi penyelamat.
Protokol no. 1 di para enam sangat menarik sekali jika dibaca:
Kebebasan politik adalah hanya dalam alam pemikiran sahaja bukan dalam alam kenyataan. Ia digunakan untuk memusnahkan parti lawan yang memerintah. Pekerjaan itu menjadi lebih mudah jika parti yang berkuasa dijangkiti dengan pemikiran ‘kebebasan’ dan ‘liberalisme’. Oleh kerana idea itulah parti pemerintah sanggup menyerahkan sedikit kuasanya. Masa itulah parti pembangkang ambil peluang.”
Di Singapura kerajaan yang memerintah tidak memberi peluang untuk parti pembangkang mendapat pertolongan dari luar negeri dalam bentuk wang atau cara lain bagi tujuan politik. Ia disekat dan dikenakan syarat.
Negara lain tidak berhak masuk campur dalam hal ehwal negara tempatan atas sebarang sebab pun. Tiada siapa yang melantik NGO di Amerika menjadi polis antarabangsa.
Kita sering difahamkan demokrasi hanya dikaitkan dengan pilihan raya yang adil dan bebas dalam konteks Malaysia ini. Benarkah fahaman itu kerana maksud demokrasi yang difahami Barat lebih luas termasuk freedom of religion dan freedom of conscience yakni kebebasan beragama. Adakah dengan memilih demokrasi ini seperti memilih bebas beragama ?
Betul. Sememangnya bertujuan begitu. Amerika kononnya mempraktikkan demokrasi, tetapi demokrasi yang dipandu oleh CFR di belakang tabir. Dan Banksters di sana menguasai kedua-dua ‘kuda’ dalam perlumbaan. Satu Demokrat dan satu lagi Republikan. Yang mana menang tak kiralah.
Jadi, yang penting sistem kewangan dan sistem media massa AS sudah dalam tangan mereka. Media massa kepunyaan banksters bebas untuk ‘mendakwah’. Lihat dakwah mereka dalam filem-filem Hollywood. Mereka mempopularkan idea kebebasan ‘expression’, kebebasan seks, mempromosi homoseksual, lesbian, mempromosi hisap rokok dan minuman keras.
Misinformation dan propaganda datang bertubi-tubi untuk menyuci otak sehingga rakyat Amerika dikatakan menjadi zombies.
Di San Francisco wujud gereja homoseks. Ada paderi yang mengkahwinkan pasangan homo.
Setiap bakal Presiden Amerika, sering ditanya terlebih dahulu: ‘Tuan sokong homoseksual ?’ Jawapan politiknya; ‘Ya, kami sokong’. Tuan sokong lesbian? ‘Ya kami sokong’. Tuan sokong Israel ? Jawapannya: ‘Kami berjanji memperjuangkan cita-cita dan harapan negara Israel’.
Jika bakal Presiden tidak menjawab dengan apa yang disukai, harapannya menjadi Presiden menjadi tipis. Itulah pendirian Presiden AS sekarang.
Itulah apa yang terjadi kepada negara yang ada ‘statue of liberty’ di New York harbor. Liberty dan kebebasan bagi banksters membasuh otak rakyat supaya menjadi zombies.
Di sana ada satu cara untuk memilih Presiden Amerika melalui cara ‘box hitam’(black box).
Ramai rakyat AS yang tidak bersetuju cara pemilihan Presiden mereka mengguna peti hitam itu.
Misalnya, kalau si pengundi ingin memilih Mr.Bush, si pengundi menekan butang bertanda Mr. Bush. Jika si pengundi memilih Mr. Gore, dia menekan butang bertanda Mr. Gore. Yang memproses jumlah bilangan undi menghitung siapa menang siapa kalah adalah melalui program dalam peti hitam itu.
Mr. Bush telah menang sungguhpun dia tidak popular. Apabila disiasat didapati syarikat yang mengendalikan peti hitam, program komputer dan menghitung bilangan undi adalah syarikat kepunyaan sepupu kepada Mr. Bush.
Bermakna ada kes ‘conflict of interest’. Mereka sudah file kes untuk masuk ke mahkamah untuk pengadilan. Tetapi apa yang terjadi, belum sempat mahkamah membicarakan kes, terjadi peristiwa 911.
Juga dengan adanya ‘akta patriotik’ yang diluluskan sebulan selepas kejadian 911, timbul ancaman dari pejabat Presiden ‘Either you are with us or you are with the terroris.’ (Sama ada kamu bersama dengan kita atau kamu bersama dengan terroris).
Siapa yang menggatakan Mr. Bush telah merancang 911 dia boleh dituduh sebagai terroris. Siapa yang tidak menyokong Mr. Bush sebagai Presiden boleh dituduh sebagai terroris. Maka kes pengadilan pilihan raya itu terus menjadi senyap. Maka Mr. Bush berasa lebih selamat selepas 911.
Seharusnya Mr.Soros menyelesaikan masalah pilihan raya Presiden Bush yang tidak adil itu dalam negaranya. Iaitu kes tidak ada ‘transparensi’.
Dewasa ini, ramai para intelek AS menggerakkan program untuk kesedaran rakyat. Mereka meminta supaya undang-undang Amerika harus kembali mengikuti perlembagaan Amerika. Kini kebebasan individu disekat dengan akta ‘patriotik’ yang sebenarnya menyelisih pelembagaan yang memberi ‘freedom of expression and free speech’.
Sebenarnya tidak ada kebebasan bersuara di AS kerana media massa dikawal dan dimiliki oleh pemilikbanksters.
Hampir 90 peratus alat-alat media massa AS dimiliki atau dikawal oleh famili yang terkaya itu.
Jadi yang bebas bersuara adalah pemilik bank antarabangsa dan agen-agennya. Suara rakyat dan suara para intelek yang sebenar disekat. Apa yang terjadi sekarang bilangan mereka yang tidak bercaya kepada media massa perdana bertambah lebih banyak. Ramai mencari saluran berita alternative.
Terwujud peperangan minda dari sudut maklumat di Amerika sehingga Mrs. Hilary Clinton terpaksa berkata:We are loosing the information war. Kita telah kalah dalam peperangan maklumat.
Setiap malam www.prisonplanet.com. memberi laporan berita terkini bagi dalam dan luar negara AS. Yang menjadi sangat menarik kita dapat melihat dengan ketara penyelewengan berita dan maklumat dilakukan oleh media massa perdana AS khasnya berkenaan aktiviti CIA, NATO, WHO, IMF dan pemilik banksters yang bersungguh-sungguh melaksanakan program memperluaskan ‘Empayar Zionis ad-Dajjal’ di seluruh dunia.
Di negara luar Amerika menaja pilihan raya bersih. Melaungkan demokrasi dan kebebasan. Di belakang tabir mereka sedang menyediakan untuk kita semua suatu penjara yang terbesar.
Kalau berpegang kepada konsep demokrasi cara Barat tadi, bermakna boleh mempraktikkan kebebasan ?
Barat ada cara mereka, negeri kita ada cara kita. Dalam agama Kristian, Yahudi dan Islam terdapat undang-undang syariat. Semua mengharamkan seks bebas, zina, homoseks, lesbian dan bank ribawi.
Yang terjadi di AS apabila golongan Fabians, CFR dan Pentagon dapat menguasai pucuk pimpinan, mereka membuat berpuluhan ‘presidential executive order’ untuk mengenepikan hak asasi rakyat termaktub dalam perlembagaan AS.
Jadi, kita dalam konteks Malaysia, kita tidak patut membenarkan Mr. Soros atau agen-agen mereka masuk campur dalam hal kita. NGO yang ada perhubungan dengan kuasa luar patut disekat dengan undang baru.
Mereka sebenarnya ingin membuat paradigma baru dalam nilai dan budaya tempatan. Budaya samseng, budaya revolusi, budaya ganas.
Rakyat perlu berwaspada supaya negeri kita tidak menjadi huru-hara dan menjadi musnah seperti berlaku di Iraq, Afghanistan, Mesir, Libya dan sekarang di Syria. Rakyat digalakkan untuk memberontak. Yang terjadi rakyatlah menjadi mangsa. Kehidupan menjadi lebih rumit.
Banksters seperti Soros berasa lebih selesa.
Adakah gelombang revolusi di Timur Tengah juga berkait dengan Hak Asasi Manusia ?
Gelombang revolusi yang dicipta di Timur Tengah oleh banksters antarabangsa, dinamakan ‘the spring revolution’. Yang sebenarnya ia bukan revolusi tetapi pencerobohan hak asasi rakyat Mesir, rakyat Libya dan rakyat Syria oleh CIA. Mosad dan M15 mengguna taktik tekanan dari atas dan tekanan dari bawah seperti alat kancing.
Pencerobohan ini mengecewakan rakyat Mesir, Libya dan Syria. Ramai terkorban mati tetapi ekonomi tidak akan dapat dipulih seperti keadaan zaman Presiden Mubarak dan zaman Presiden al-Gaddafi.
Kerana negara menjadi tidak stabil pemodal sudah memindahkan wang mereka ke tempat lain. Rakyat pasti akan menjadi lebih susah. Wang pelabur susah hendak kembali semula ke Mesir. Pengangguran pasti akan bertambah. Harga barang pasti akan naik. Rakyat lagi menjadi marah. NATO pula menyerang dan menceroboh negara Libya. Ramai rakyat terkorban.
NATO mengguna cluster bomb di kawasan perumahan. Sepatutnya mereka ini diadili sebagai penjenayah peperangan. Di Afghanistan dan di Iraq beribu-ribu rakyat terkorban. Tidak ada ‘spring revolution’. Yang ada adalah pencerobohan dan penjajahan oleh banksters ad-Dajjal.

ICG Tajaan Soros : Dari kiri, Shlomo Ben-Ami, Stanley Fischer, Shimon Peres dan Mohamed ElBaradei.

Pada 10 Mac, saya dapat download dokumen ini daripada www.prisonplanet.com. Ia mengatakan bahawa, El Baradei ini adalah daripada anggota ICG (International Crisis Group), di belakangnya adalah Soros.

El Baradei ini adalah orang Soros. Soros adalah pemodal antarabangsa. Ini adalah satu penipuan besar yang akan merugikan rakyat Mesir.
Sememangnya rakyat Mesir rugi. Rakyat mengharapkan penukaran yang baik tapi apa yang terjadi adalah operasi penjajahan Mesir oleh banksters.
Dalam pusingan kedua kerajaan baru El Baradei ini mengharamkan demonstrasi, slogan keadilan, kebebasan dan persamaan jadi wap. Siapa menunjuk perasaan ditangkap.
Di Iraq seratus ribu golongan Sunni Muslim telah dibunuh oleh orang Syiah, ulama Syiah telah berfatwa bahawa golongan Sunni najis, darah mereka halal. Di Afghanistan pun berlaku pembunuhan setiap hari. Tidak ada spring revolution. Yang ada a ‘bloody mess’.
Daripada www.Libya_whatreallyhappened.com ada maklumat yang sangat menarik. Rupanya Presiden Muammar al-Gaddafi telah membuat pengisytiharan pada Januari 2011, bahawa Libya hanya menerima dinar emas apabila menjual minyak Libya. US Dollar atau matawang Euro tidak diterima.
Pengisytiharan ini sangat mengecewakan banksters antarabangsa. Justeru pada bulan Februari tentera NATO dari tiga negara Perancis, British dan Amerika mendarat di Banghazi di Timur Libya. Banghazi adalah sarang al-Qaeda. Ramai golongan al-Qaeda yang kembali ke Libya dari Afghanistan dan Iraq dipenjarakan di Banghazi.
Yang menjadi pelik, apabila NATO mencoroboh masuk Libya, mereka membebaskan dua ratus empat belas orang al-Qaeda termasuk Abdel Hakim as-Sidi dan Abdel Hakim Belhaj .
Kedua orang ini adalah kawan baik Osama bin Laden. Abdel Hakim As-Sidi telah ditangkap di Malaysia dan dihantar balik ke Libya. Apabila Tripoli jatuh ke NATO, NATO melantik Belhaj dan As-Sidi menjadi ketua pasukan militari sementara di Tripoli.
CIA telah menuduh al-Qaeda sebagai pertubuhan teroris yang hijack kapal terbang jet pada 911. Tetapi di Libya, CIA dan al-Qaeda jadi kawan.
Yang lagi menyedihkan ialah apabila Presiden al-Gaddafi menyerah diri dia tidak diberi hak yang terkandung dalam undang-undang Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu sebagai orang tawanan perang. Dia dibunuh di depan kamera secara zalim.
Pertubuhan NATO telah melakukan satu jenayah peperangan.
Apabila Setiausaha Negara AS, Mrs. Hillary Clinton mendengar berita bahawa Presiden al-Gaddafi sudah dibunuh, apa dia kata, “We came, we saw he died.” Iaitu, “Kita masuk, kita lihat, dia sudah mati”. Sambil Hillary Clinton gelak ketawa. Kelakuan ini dirakam di depan kamera. Yang sepatutnya dia menyangkal pembunuhan itu. Dan berasa kesal Presiden al-Gaddafi dibunuh.
Setiausaha Negara mempengerusi pertubuhan National Security Agencies (NSA). Suatu agency security yang paling besar di dunia.
Amerika terang-terang memerangi Hak Asasi Negara Libya dan Hak Asasi Rakyatnya. 
THE PYRAMID OF SATAN