Monday 8 April 2013

PRU 13 : SAHIH PAPAGOMO VS ANWAR IBRAHIM DI PERMATANG PAUH


Kumpulan Nadi Rakyat yang dipengerusikan oleh Saudara MOHAMAD RAFI AWANG KECIL, bersama lebih 7 ribu ahlinya berserta blogger pro-BN dari seluruh pelosok tanahair BERSEDIA membantu blogger kontroversi PAPAGOMO di dalam kempennya untuk menentang KETUA PEMBANGKANG, DS Anwar Ibrahim di kerusi Parlimen Permatang Pauh.

( VIDEO ) : NIK NAZMI MAIN PUNGKOQ....????PASTINYA PUAK-PUAK PR TEGAR SAMPAI MAMPOS PUN TAKKAN PERCAYA DENGAN VIDEO TERSEBUT.

Mereka tetap kata video tersebut adalah FITNAH UMNO.... KONSPIRASI PRU UMNO .....

TETAPI tahukan puak-puak PR bahawa video tersebut adalah rakaman semasa mesyuarat tertutup untuk membincangkan isu jambatan besi di Petaling Jaya yang dihadiri oleh wakil ahli-ahli Parlimen, wakil pemaju PJCC, wakil konsesi lebuhraya NPE dan ahli majlis MBPJ. 

KOMPLOT PENIPUAN CALON BEHRANG.... MASING-MASING BERANG...!!!

Mej lawan Brigadier Jeneral (ehhh..dah kena tarik balik laaaaa)

MPN PKR Perak yang dipengerusikan oleh Dr Muhammad Nur Manuty serta dibantu oleh Timbalan Pengerusi YB Dr Lee Boon Chye dan Pengerusi JPRN Perak Tn Hj Ismail serta pegawai di Pejabat DSAI Tn Hj Rahman Yaakob gagal di dalam cubaan mereka agar DSAI mengistiharkan Dato Abd Hadi bin Abd Khatab (akan disebut sebagai Panglima Songlap selepas ini) sebagai calon ADUN Behrang di Ceramah Umum DSAI di Behrang Ulu pada 22 Mac 2013 yang lalu apabila DSAI dapat menghidu bahawa masalah calon & perbincangan dengan Ketua Cabang PKR Tanjong Malim masih belum selesai.

DOKUMEN PEMBANGKANG RANCANG BAWA PENGUNDI HANTU DARI SIAM DIDEDAHKAN...!!!

Rakan blogger, Unspinners (http://theunspinners.blogspot.com/2012/07/penipuan-pilihanraya-guna-rakyat-asing.html) telah mendedahkan perkara ini dah lama dah. Namun tiada satu pun kenyataan pemimpin pembangkang menafikan dokumen ini.

LAHAD DATU : LELAKI WARGA ASING BERSAMA DOKUMEN KESULTANAN SULU DITANGKAP


Lahad Datu, 7 April - Polis menahan dua lelaki mengikut Akta Kesalahan Keselamatan (Langkah-Langkah Khas) 2012 (Sosma) dalam satu operasi di Tanjung Baru, Pulau Bumbum, Semporna awal pagi ini (semalam).

Pesuruhjaya Polis Sabah Datuk Hamza Taib berkata suspek berumur lingkungan 50-an dan disahkan bukan warga tempatan.