Thursday 15 May 2014

FEAR FACTOR MALAYSIA - PESERTA RELA MAKAN BANGKAI KAMBING DEMI HADIAH RM200 RIBU ???!!!MAKAN bangkai binatang? Serius, ia bukan sahaja jijik, tetapi juga sensitif daripada sudut agama. Kalau benar sekalipun untuk bertanding, apakah memakan bangkai binatang itu sesuatu yang boleh dihalalkan? Itu pertanyaan banyak pihak hasil penelitian Hits sejak beberapa hari lalu. Justeru, adegan memakan bangkai kambing dalam pertandingan akhir Fear Factor Malaysia musim kedua yang melabuhkan tirainya Ahad lalu mendapat kritikan hebat daripada masyarakat Malaysia.

( FOTO ) - PERODUA VIVA 'MENABRAK' PESAWAT MAS !!!


INSIDEN terkini di lapangan terbang (tidak dinyatakan di lapangan terbang mana), sebuah pesawat MAS telah dilanggar oleh sebuah kereta Perodua Viva.

DYANA SOFYA MASUK DAP DEMI PERJUANGKAN 'NAFSU BESAR' LIM KIT SIANG ???!!!Jangan nak perasan bahawa aku nak mempromosikan calon Melayu dari DAP untuk PRK Teluk Intan! Sekadar ingin memberi sedikit maklumat betapa tidak wajar apabila Melayu menyokong DAP, lebih-lebih lagi menjadi calon WAKIL RAKYAT DAP !!!

PAS TIDAK PERNAH PUJUK, DAKWA AHMAD SAID BERBOHONG


Bekas Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said mendakwa beliau bertanggungjawab menghalang lebih ramai wakil rakyat Umno keluar parti ketika krisis politik di negeri tersebut memuncak sejak dua hari lalu.

AL-FATIHAH - 'KAU PERGI JUA' ADAM AHMAD KEMBALI KE RAHMATULLAH


Penyanyi dan komposer yang pernah menempa nama dalam era 80-an, Adam Ahmad, 50, meninggal dunia di Hospital Ampang akibat komplikasi pelbagai penyakit pada 12 tengah malam tadi (semalam).