Sunday 20 April 2014

MELIWAT ITU HARAM PUN ANWAR SELAMBER BUAT....APATAH LAGI TUNDUK HORMAT DI DEPAN MAYAT KARPAL !!!!!!


AGAK-AGAK gambar di atas tu ori ke edit ? Boleh nampak tak siapa yang sedang tunduk hormat di hadapan mayat Karpal Singh tu.....?

TAHUKAN ANDA .....bagi umat Islam perkara ini diharamkan dan perlu dielakkan seperti termaktub di dalam Surah At-Taubah ayat 84:

PERARAKAN 'MERAIKAN' KEMATIAN KARPAL !!!


Hari ini berlangsungnya sesi penghormatan terakhir buat Karpal Singh yang tidak sempat meraikan ulangtahun kelahirannya  yang ke 74 tahun pada 28 Jun ini. Terbunuh dalam satu kemalangan jalanraya awal pagi Khamis di Lebuhraya Utara-Selatan hala Utara berhampiran Gua Tempurung, perarakan besar-besaran mayatnya  telah singgah di 4 lokasi yang sinonim dengan dirinya. Baca di sini..

PEMANDU LORI POSITIF DADAH, PEMANDU ALPHARD .....????


Pemandu lori yang terlibat dalam kemalangan mengorbankan Ahli Parlimen Bukit Gelugor, Karpal Singh awal pagi tadi dipercayai di bawah pengaruh dadah.

Memetik laporan Astro Awani, Ketua Polis Daerah Kampar, Superintendan Ng Kong Soon berkata, siasatan awal polis menerusi saringan ujian air kencing kepada pemandu lori tersebut mendapati terdapat kesan-kesan dadah jenis ganja.

TERIMA BR1M DAN JADI AHLI UMNO PUNCA 10 SEKELUARGA DIHALAU DARI RUMAH PUSAKA ???!!!


Apakah jenis manusia yang sanggup menjadikan politik lebih penting dan utama berbanding hubungan persaudaraan?

Satu keluarga 10 beranak di Kampung Changgung, terrpaksa pasrah kepada takdir apabila diusir dari rumah milik saudara sendiri hanya kerana perbezaan fahaman politik.