Sunday 2 March 2014

ISTERI KEKASIH HANEZ SURAYA LUAH PERASAAN.... HANEZ MOHON MAAF .... MUDAHNYA !!!!!

hanez suraya liyana manan

IKUTI LUAHAN HATI isteri 'R' ( Liyana Manan)  mengenai pergolakan rumahtangganya yang dikatakan berpunca dari kehadiran Hanez Suraya seperti yang disiarkan menerusi BiPop...

Selama hari ini, saya mendiamkan diri dan memendam rasa biarpun mengetahui suami menjalin hubungan cinta dengan Hanez. Saya tidak terfikir untuk menganggu Hanez, apatah lagi menyerangnya. Apa saja kenyataan dikeluarkan Hanez, saya baca dan pendam saja dalam hati.

JAMBATAN SULTAN ABDUL HALIM MU'ADZAM SHAH SESAK TERUK ???


Beberapa orang kawan memberitahu, kesesakan teruk berlaku bermula petang tadi hingga malam di jalan menghampiri Jambatan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (Jambatan Kedua Pulau Pinang) sebelah Batu Kawan.  Keadaan itu mungkin disebabkan orang ramai mengambil peluang cuti hujung minggu ingin merasai pengalaman awal naik jambatan baru secara percuma. DS Najib telah mengumumkan tol percuma selama sebulan.

DATUK HUAN BELASAH DAP KAW-KAW !!!


Terbaik kenyataan dari Datuk Huan yang menyelar kebidapan puak DAP yang semakin ganas tanpa bertamadun langsung. Asalkan puak DAP memang biadap yang mana mereka tidak akan perdulikan apa jua yang mereka lakukan hanya memenuhi nafsu jahat.

PKR AKUI MUSUH ANWAR ADA DALAM PKR ???

abdullah-sani

Ahli Majlis Pimpinan Pusat (MPP) PKR, Abdullah Sani Abdul Hamid (gambar) mengalu-alukan kesediaan Tan Sri Khalid Ibrahim bertanding dalam pemilihan parti itu merebut jawatan Timbalan Presiden.

WARDINA SAFFIYAH ANAK DERHAKA.... ???


DIKHABRKAN.... Wardina adalah anak yang derhaka pada ibu bapanya ketika belasan lalu lari dari rumah menjadi artis dan pelakun serta menjalani khidupan yang liar.