Saturday 18 October 2014

(FOTO) GEMPAR ! RAKYAT HAKIM NEGARA... 7 JUTA HADIR !!!!

PELAJAR PEREMPUAN POLITEKNIK IBRAHIM SULTAN JURUSAN DIPLOMA REKAAN FESYEN DICULIK


JOHOR BAHARU, 18 Okt – Pentadbiran Politeknik Ibrahim Sultan (PIS), Pasir Gudang mengesahkan seorang penuntut wanita telah diculik beberapa individu tidak dikenali di hadapan kediamannya di Taman Scientex di sini malam Jumaat.

HISHAMUDDIN NAFI TERBABIT KONTRAK LABEL KESELAMATAN UNTUK MINUMAN KERAS MILIK ADIKNYA ???


Menteri Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin, hari ini (kelmarin), menafikan pembabitan beliau dengan penganugerahan kontrak membekalkan Label Keselamatan (security-Labeliing) oleh Jabatan Kastam Di Raja Malaysia kepada syarikat Lembah Sari Sdn Bhd.

AWAS ! SMS BR1M PALSU !!!


PUCHONG – Penerima Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) diminta tidak terpedaya dengan individu yang menghubungi mereka bagi menawarkan langganan insurans BR1M (I-BR1M).

ANIFAH AMAN AKAN LETAK JAWATAN ???


SPEKULASI berkaitan Musa bermula sebelum beliau dilantik sebagai Ketua Menteri. Pada suatu masa, sebelum Datuk Seri Dr Mahathir Mohammad (kini Tun) sebagai Perdana Menteri menamakan Musa sebagai pengganti kepada Tan Sri Chong Kah Kiat, terdapat gerakan daripada pemimpin kanan Sabah khasnya daripada Umno, sehingga berlaku satu kesepakatan antara tiga kumpulan, "sesiapa sahaja diantara mereka" yang dipilih sebagai Ketua Menteri akan disokong, kecuali Musa.