Sunday 15 March 2015

AWAS ! MILO PALSU DI PASARAN !!!


Awas dan Hati-hati semua. Kepada semua pengguna, sila periksa dengan teliti dan hati - hati ketika membeli MILO kerana sudah wujud produk milo PALSU di pasaran. Satu video telah menjadi Viral di media sosial yang mana video tersebut menunjukkan proses pembungkusan minuman MILO yang agak mengejutkan.

GEMPAR ! BUAYA GERGASI DI PADANG GOLF !


Tallahassee, AS : Pengunjung sebuah kelab golf di sini dinasihatkan supaya lebih berhati-hati kelmarin selepas gambar seekor buaya besar sedang berjemur di padang golf berkenaan menjadi viral di laman sosial Facebook.

AWAS ! MINUMAN COKLAT PALSU TIDAK UBAH SEPERTI JENAMA TERKENAL BERLELUASA DI PASARAN


Nilai : Pada mata kasar, ia tidak ubah seperti produk minuman coklat jenama terkenal, namun risikan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) Negeri Sembilan mendapati produk itu sebenarnya palsu.

SUAMI ISTERI MAUT, BAYI PARAH, KEMALANGAN DI LPT


Sepasang suami isteri maut manakala bayinya parah selepas kereta yang mereka naiki terbabas di Kilometer 210 Lebuhraya Pantai Timur (LPT) menghala ke Kuala Lumpur, dekat Gambang, kira-kira jam 2.30 petang tadi.

LIMA '15 : (FOTO) PESAWAT JUPITER TERHEMPAS KETIKA LATIHAN AEROBATIK


LANGKAWI: Dua pesawat Jupiter Aerobatic Team, Angkatan Udara Tentera Nasional Indonesia (AU-TNI) terhempas ketika melakukan latihan aerobatik sempena LIMA '15 di Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri (MIEC) di sini, sebentar tadi. 

CUBAAN 'MALUKAN' TUN M DI KONVENSYEN UMNO KEDAH ???


‎ALOR SETAR - Jika PAS kini terkenal dengan kewujudan puak yang dikenali sebagai "jebon‎", UMNO Kedah hari ini dikejutkan dengan puak yang hampir serupa yang dikenali sebagai "jemuan" yang cuba melakukan sabotaj terhadap Konvensyen UMNO Negeri Kedah.

HUKUMAN DARI IBU YANG TAK TAU MALU !!!


Seorang kanak-kanak dipaksa mengemis dalam keadaan berbogel di jalan raya di sini, semalam oleh ibunya sebagai cara untuk menghukumnya.