Tuesday 24 September 2013

TIBA-TIBA BINI MAT YO JADI SUPER POPULAR.... BOLASEPAK POSISI APA...??? DENGAR CITER HEBAT SEPAKANNYA..!!!!


Hari ini, media sosial meletop dengan cerita bini Mat Yo (Nor Shahrul Idlan Talaha), pemain bolasepak Johor berasal dari Terengganu, memaki hamun dan tendang safeguard Skypark di tempat parking Airport....

MUKHRIZ PALING BERKREDIBILITI


Pencalonan Datuk Mukhriz Mahathir dilihat sebagai individu yang paling berkredibilti untuk memegang salah satu daripada tiga tampuk kepimpinan bagi jawatan Naib Presiden UMNO pada pemilihan kali ini. 

PAS ITU KOMUNIS....!!!!!!!!!!!


Diatas ni petikan dari laman portal The Malaysia Insider mengenai kenyataan seorang pemimpin PAS berkaitan dengan isu 'Abu Mayat Chin Peng'..... 

PAS sokong KOMUNIS...!!! 

Dah jadi abu baru beriya2 nak bawak masuk.... kenapa semasa hayatnya PAS tak beriya2 ajak Chin Peng masuk Islam...???

(FOTO 18 SX) : GAMBAR DAN BERITA INI TIDAK BENAR - PDRM

PEMIMPIN PAS KEDAH ZIARAH 'BANGKAI' CHIN PENG DI BANGKOK..!!!


Hangpa kenai ka sapa tuh...???

Itulah dia....pemimpin PAS Kedah, Fadzil Baharom berada di WAT THAT TONG di Bangkok sedang bersalam dengan adik ipar Chin Peng. Kehadiran beliau sebagai mewakili parti PAS dalam memberi penghormatan keatas mayat Chin Peng... 

WAWA ZAINAL LAHIRKAN ANAK AERIL ZAFREL

Aeril Zafrel & Wawa Zainal Nafi Sudah Bernikah, Sorok Anak - Terbakor

GOSSIP terkini dunia artis tempatan sebagaimana laporan Kosmo! Hari ini menyebut bahawa sebuah stesen radio swasta hujung minggu lalu telah mengeluarkan satu gossip kononnya seorang pelakon wanita yang telah lama senyap dari dunia hiburan kini sudah melahirkan anak dan sedang berpantang.

MUFTI KELANTAN SINDIR MAT SABU....???Semalam, mufti Kelantan berkata bahawa, tindakan pihak-pihak tertentu yang berhasrat membawa abu mayat bekas pemimpin pengganas komunis, Chin Peng, pulang ke negara ini adalah sebagai tindakan tidak wajar.

PENJARA SEUMUR HIDUP UNTUK BEKAS PEMIMPIN KOMUNIS CHINA


BEIJING - CHINA. Bekas pemimpin Parti Komunis di Chongqing, Bo Xilai dijatuhi hukuman penjara seumur hidup oleh mahkamah tinggi, semalam.

BUDAK PEREMPUAN 13 TAHUN MENIPU DEMI KEMARUK SEKS...!!!


Kuala Kubu Bharu - Gara-gara kemaruk seks, seorang pelajar 13 tahun sanggup menipu ahli keluarganya dengan alasan mahu bermalam di rumah rakan, sebaliknya dia menuju ke sebuah surau menanti lapan lelaki untuk menidurinya.

GADIS TUNISIA JIHAD SEKS KE SYRIA....???


Tunisia – Beberapa gadis Tunisia yang telah pergi ke Syria untuk melaksanakan “seksual jihad” ada yang telah kembali ke rumah dalam keadaan hamil, Menteri Dalam Negeri Tunisia Lotfi Bin Jeddo berkata dipetik oleh Al Arabiya.

HALIZA MISBUN : ANTARA CINTA DAN HARTA....

haliza

'I really honestly love this man so much'....... MAU X CINTA SAMPAI KE TULANG SUM-SUM.... KONDO 2 JUTA maaaa...!!!