Saturday 5 September 2015

KOMEN CHEF WAN TENTANG FESYEN BAJU TAK BOLEH BLAAA..... !!!


4 Komen ‘Pecah Perut’ Chef Wan Tentang Design Baju Di Fashion Show Ini Buat Anda Menangis!
Mungkin ada sesuatu yang tak kena kot kat design baju tu kot buat Chef Wan komen macam tu sekali. Kalau la designer tu baca komen Chef Wan, mesti sentap habis kan? Haha!

ADAKAH TUN M IRIHATI TERHADAP NAJIB ???


1. Pada masa ini, selain pemimpin pembangkang, juga pemimpin veteran yang diketuai Mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohammad melakukan berbagai cara bagi mendesak DS Najib Razak meletakkan jawatan.

SIAPAKAH DR. MIKE YANG MENJADI KEGILAAN WANITA DI SELURUH DUNIA TERMASUK MALAYSIA


Semalam kecoh apabila seorang lelaki yang bernama Dr Mike mendapat perhatian seluruh orang di dunia, lagi-lagi pada kaum perempuan. Berdasarkan pemerhatian kami, ramai wanita di Malaysia yang tertarik dengan ketampanan dan ke-sado-an lelaki yang berasal dari New York.

NGERI : PELUMBA BASIKAL PELAPIS NEGARA KRITIKAL DIGILIS VAN PENGIRING


KAJANG: Pelumba basikal pelapis kebangsaan, Nor Roziyanti Md Radhi dilaporkan dalam keadaan kritikal selepas terbabit kemalangan ketika sesi latihan, hari ini.

SKMM TAHAN PEMILIK LAMAN WEB JUAL ANIMASI LUCAH MUSLIMAH

2

KUALA LUMPUR: Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) menahan pemilik laman sesawang ********.com (dirahsiakan) yang menjual animasi muslimah berunsur lucah di Subang Jaya, awal pagi Khamis.