Thursday 20 February 2014

KETUA CAWANGAN DAP MAUT DITEMBAK LELAKI TIDAK DIKENALI DI DEPAN RUMAH


Manjung : Seorang ketua cawangan DAP mati selepas ditembak lelaki tidak dikenali di hadapan rumahnya di kampung Jering Ayer Tawar, di sini.

BEKAS KETUA AJARAN SESAT TERKAYA DI MALAYSIA PENGASAS PUSAT TAHFIZ PERKUDAKAN KANAK-KANAK !!!


FACEBOOK AKAN BELI WHATSAPP RM62.7 BILION


San Francisco : Facebook Inc akan membeli sistem pesanan ringkas WhatsApp, bernilai AS$19 (RM62.7) bilion dalam bentuk tunai dan saham yang bakal meletakkan rangkaian sosial terbesar di dunia itu lebih dekat dengan pengguna.

DATUK LOKMAN MELETAK JAWATAN KALI KE-2 TIMBALAN KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF PROTON

alt

KUJALA LUMPUR 20 Feb - Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Proton, Datuk Lokman Ibrahim telah meletakkan jawatannya untuk kali ke-2 setelah kali pertama dilakukannya pada 2013.

PENDAPATAN KASAR MENINGKAT TAPI MAS RUGI RM1.174 BILION


SYARIKAT penerbangan Malaysia Airlines (MAS) mencatatkan kerugian RM1.174 bilion sepanjang tahun lalu, iaitu hampir tiga kali ganda lebih tinggi berbanding kerugian RM433 juta dicatatkannya pada 2012.

PRODUK DOUBLE STEMCELL MENIPU PELANGGAN ???


Semakin ramai orang mempromosikan produk Double Stemcell di Facebook, blog, Twitter dan dimana-mana saja asalkan bisnes berkembang maju dan poket penuh. Tidak salah, tetapi keraguan mula timbul apabila produk Double Stemcell didapati tidak memiliki sijil halal yang sah dari JAKIM hasil pendedahan oleh wartawan TV3, Mazidul.

SEJAK BERGELAR DATUK, JAMAL ABDILLAH DEDAH DIGODA RAMAI WANITA METERIALISTIK..... LANGSUNG TAK ADA PERASAAN PADA NAS ADILA !!!


SHAH ALAM : Datuk Jamal Abdillah mendedahkan beliau telah didekati ramai wanita sejak dikurniakan pingat kebesaran, Darjah Indera Mahkota Pahang (DIMP) yang membawa gelaran Datuk pada Oktober 2013.