Monday 11 November 2013

DIALOG CINTA NAJLA UNTUK PRESIDEN MORSI DALAM PENJARA

Dr . Najla Mahmud baru saja melawat suaminya, Presiden Muhammad Mursi di Penjara Burj Arab Alexandria pada hari Khamis (7 /11). Najla tidak dapat menutupi kebahagiaannya apabila dibenarkan untuk bertemu suaminya kali pertama sejak rampasan kuasa 3 Julai lalu. Pertemuan itu seperti hadiah tahun baru hijriyah.Dr. Najla Mahmud

KOMEN YUKTES VIJAY, SHAHRIZAT TARIK BALIK SAMAN


shahrizat telah tarik balik kes saman dgn tuntutan ganti rugi 100 juta...kes saman ini difailkan terhadap rafizi dan zuraida disebabkan kontrovesi NFC...shahrizat dibenarkan tarik balik kes tanpa syarat...bermakna kedua-dua pihak tidak perlu bayar kos...

SENJATA BUNUH PEGAWAI AMBANK DITEMUI, RAKAN PEMBUNUH DIBURU POLIS

SEORANG pegawai polis membawa senjata 'pump gun' yang digunakan suspek dalam kejadian rompakan dan pembunuhan seorang pegawai operasi AmBank, Norzita Abu Talib selepas ditemui di dalam longkang di Jalan Subang Persiaran Penaga, kira-kira 500 meter dari lokasi kejadian di Subang Jaya, hari ini. - UTUSAN

KUALA LUMPUR 11 Nov.- Polis menemui senjata yang digunakan suspek dalam kejadian rompakan dan pembunuhan seorang pegawai operasi AmBank, Norzita Abu Talib, di Subang Jaya pada 23 Oktober lalu.

AHLI PERLIMEN KUALA TERENGGANU PERLEKEH PM

Ahli Parlimen Kuala Terengganu Dato’ Raja Kamarul Bahrin Shah mempersoalkan usaha kerajaan Umno dan Barisan Nasional (BN), kononnya kerajaan mahu memperkasakan ekonomi bumiputera.
Menurutnya, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak pada Majlis Pemerkasa Ekonomi Bumiputera di Dewan Agong Tuanku Canselor, Universiti Teknologi MARA, Shah Alam pada 14 September lalu mengumumkan lima strategi utama untuk memperkasakan ekonomi Melayu dan Bumiputera.
Dato’ Raja Kamarul Bahrin Shah Persoal ‘Cakap Tak Serupa Bikin’ Kerajaan Umno-BN - Terbakor

PATUNG WANITA ALAT MELAMPIAS NAFSU PEKERJA WARGA ASING

1
Permaisuri : Sekumpulan lelaki warga asing dipercayai menjadikan alat boneka seks sebagai pemuas nafsu serakah susulan penemuan pelbagai alat perangsang seks dan anak patung menyerupai wanita dalam serbuan Jabatan Imigresen Terengganu di sebuah rumah kongsi di Kampung Telaga Putat, di sini, kelmarin.

GANJARAN LUMAYAN UNTUK 5 HACKERS PALING DIKEHENDAKI FBI


Biro Penyiasatan Persekutuan Amerika (FBI) telah menawarkan sebanyak USD100,000 (RM317,750) kepada mana-mana pihak yang dapat memberikan maklumat mengenai lima penggodam yang paling dikehendaki oleh lembaga penyiasatan tersebut. 

HANEZ SURAYA BEDAH HIDUNG UNTUK CANTIK .. ???


Di awal kemunculannya, penampilan Hanez Suraya tidak begitu menyerlah. Namun semakin lama, wajahnya tampak semakin jelita sehingga timbul khabar angin yang dia telah menjalani pembedahan plastik pada bahagian hidung di sebuah pusat kecantikan di Bali, Indonesia.

( FOTO & VIDEO ) : DENDAM PENANGKAPAN IMAM SYIAH PUNCA KETUA PENGARAH PENGUATKUASA JAIP DIBUNUH ...???Hanya genap sebulan kes bunuh Norazita Abu Talib yang berkhidmat di Ambak sebagai pegawai operasi bank, rakyat Malaysia dikejutkan lagi dengan pembunuhan Ahmad Rafli Abdul Malek, Ketua Penolong Pengarah Penguatkuasa Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) pada petang Ahad. Ianya berlaku serentak dengan penangkapan pembunuh Norazita.