Sunday 21 July 2013

HATTAN DIJANGKA NIKAH SEMULA BEKAS ISTERI 15 RAMADHAN INI

image

TIDAK ada siapa yang dapat meneka apa yang bersarang di hati penyanyi kesayangan ramai ini. Apa yang berlaku selama ini memang sukar dijangka apatah lagi melibatkan soal hati dan perasaan.

SHAM KAMIKAZE DIBELASAH PEMINAT DI FACEBOOK..???

MALANG menimpa nasib Sham Kamikaze apabila beliau telah dihentam kerana slot ceramahnya di TV Al-Hijrah yang dilihat langsung tidak sependapat dengan pandangan pendengar.

PERTUNANGAN PUTUS KERANA KEHADIRAN ASHRAF MUSLIM

Melalui rancangan Melodi TV3, bekas tunang Wan Sakinah Ahmad Saburi, 29, yang tidak dinamakan telah muncul menerangkan tentang pertunangannya dengan wanita itu yang sebelum ini terputus gara-gara Ashraf Muslim, 32, menjalinkan hubungan dengannya.

SELEPAS BERPOLIGAMI, ASHRAF ABSENT FORUM 'BICARA CINTA'


Sejak berita perkahwinan kedua Ashraf Muslim diketahui umum, ramai media memburu segala berita tentang beliau. Terkini gambar perkahwinan keduanya dengan Sakinah mulai tersebar di media dan web.

MISS MALAYSIA WORLD 2013 : PENGANJUR BATALKAN PENYERTAAN GADIS ISLAM

PARA peserta akhir Miss Malaysia World 2013 termasuk empat peserta beragama Islam yang diperkenalkan oleh penganjur dalam satu majlis di Kuala Lumpur baru-baru. Bagaimanapun penyertaan empat gadis Islam berkenaan digugurkan hari ini.


KUALA LUMPUR 20 Julai - Penganjur Pertandingan Miss Malaysia World 2013 membatalkan penyertaan empat gadis Islam yang terpilih antara 20 finalis pertandingan yang akan berlangsung di sebuah hotel di ibu negara pada 2 Ogos ini.


Penganjur, Datuk Anna Lim memaklumkan bahawa beliau membuat keputusan itu kerana akur dengan kenyataan Mufti Wilayah Persekutuan, Datuk Wan Zahidi Wan Teh yang menyatakan haram bagi wanita Islam menyertai pertandingan ratu cantik.

Empat gadis tersebut ialah Kathrina Ridzuan, 23; Miera Sheikh, 19; Wafa Johanna de Korte, 19, dan Sara Amelia Muhamad Bernard, 20. - UTUSAN ONLINE

KEMPEN MENGHINA ISLAM SEMAKIN GIAT DI LUAR NEGARA.....!!!


Seorang ahli politik Belgium telah menaikkan kemarahan seluruh umat Islam di dunia selepas melancarkan kempen "Women Against Islamization" dengan poster anaknya, 
An-Sofie Dewinter memakai burka dengan bikini.

AWAS !!! SEMUT GIAT PERHATIKAN AKTIVITI PENGAMAL MEDIA SOSIAL !!!

SocialMedia

Fikir habis-habis sebelum keluarkan komen sensitif mengenai kaum, agama dan kedudukan raja pada laman media sosial kerana anda sedang diperhati.
Menamakan diri mereka sebagai SEMUT – ‘Sensible and Ethical Malaysians United Troopers’ (tentera siber yang beretika), kumpulan sukarelawan ini memantau laman media sosial bagi mengesan kenyataan yang boleh menjejaskan keharmonian masyarakat.

CALON PAS PRK DUN KUALA BESUT TIDAK DIRESTUI KELUARGA....???
VIDEO PENDEDAHAN KELUARGA CALON PAS PRK KUALA BESUT

Malang kepada PAS Terengganu, Che Long menjadi kaya raya kerana bantuan kerajaan negeri sewaktu PAS perintah Terenganu, tapi Husam yang di puja bukan Hj. Hadi.

Apakah Che Long selepas ini akan kembali kepada UMNO?

SELEPAS CINA, KINI INDIA PULAK HINA ISLAM...!!!


EEKOR LAGI, KALI INI MACHA,YANG PERLU DITANGKAP KERANA MENGHINA ISLAM!!!.

Gobi Krishnan a/l Saranggabani, 37, merupakan Presiden Pertubuhan Kebajikan dan Hak Rakyat (POWER). 

Alamatnnya adalah No.260-0, 2nd Floor, Bt 2 1/2 Jalan Ipoh, Sentul.

Noo. Telefonnya pula adalah 012 2146409.