Saturday 25 October 2014

KOMEN CELUPAR ROZITA CHE WAN DI SAAT SARAT MENGANDUNG HAMPIR BERSALIN !!!


Percaya atau tidak, isu mengenai Rozita Che Wan bakal ditaja KPJ untuk kos rawatan bersalinnya masih lagi jadi story paling panas minggu ini.
Macam biasalah. Ada yang menyokong dan ada juga yang menyelar tindakan hospital swasta berkenaan sekaligus menyatakan bahawa ramai lagi orang yang lebih memerlukan bantuan sedemikian rupa.

MAHASISWA UM TUNTUT JAMINAN KESELAMATAN DARI PDRM ANGKARA PMUM ANJUR PROGRAM ANWAR !!!


PANTAI DALAM – Penggerak Mahasiswa dan Sekretariat Presiden-Presiden Kolej Kediaman Universiti Malaya (UM), hari ini, menghantar memorandum kepada Polis Di-Raja Malaysia (PDRM) menuntut jaminan keselamatan dan keamanan kepada mahasiswa kampus sepanjang program Pidato Umum Dato’ Seri Anwar Ibrahim “40 Tahun Dari UM ke Penjara” yang akan berlangsung Isnin ini.

ISTERI PERTAMA USTAZ AZHAR IDRUS MERINTIH PASAL VIDEO SEKS SUAMINYA ???


Sejak penyebaran gambar-gambar printscreen yang dikatakan diambil dari rakaman video perlakuan seks seorang lelaki yang mirip penceramah terkenal, ramai peminat-peminat penceramah berkenaan mengambil sikap berdiam diri dan tak memberikan respon kritikal.

SI LEMBIK PENGANJUR TOUCH A DOG TINGGALKAN MAJLIS MOHON MAAF


Sidang media berhubung program yang mencetuskan kontroversi 'I Want To Touch A Dog' sedikit 'tergantung' apabila penganjurnya, Syed Azmi Alhabshi bertindak meninggalkan majlis kerana beliau dikatakan menerima ugutan bunuh.

FOTO TERLAMPAU ZAIRIL DAN DYANA SOFYA DISEBARKAN OLEH DAHLIA ???


Dalam perkembangan terbaru, maklumat mendedahkan bahawa orang yang memuatnaikkan gambar-gambar tersebut adalah isteri Zairil Christopher Lim sendiri,Dahlia.  Dahlia dikatakan telah lama mengesyaki Zairil Christopher Lim curang dan main kayu tiga dengan Dyana Sofya.  Gangguan daripada Dahlia, menyebabkan Lim Guan Eng meminta jasa baik bapanya, Lim Kit Siang untuk menjauhkan Dyana Sofya daripada Zairil Christopher Lim.