Sunday 8 February 2015

SISTEM TUJAHAN AUTOMATIK TIDAK BERFUNGSI : PESAWAT AIRASIA X D7172 KL KE JEDDAH BERPUSING 5 JAM DI RUANG UDARA SELAT MELAKA


Kecoh hari ini apabila sebuah pesawat AirAsia X D7172 dari Kuala Lumpur ke Jeddah terpaksa mendarat semula di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) kerana menghadapi masalah teknikal.

TALI GANTUNG SADDAM HUSSEIN BERNILAI LEBIH RM21 JUTA

Dr Mowaffak menunjukkan tali gantung Saddam Hussein yang kini diletakkan pada patung gangsa bekas pemimpin Iraq itu.

LONDON : Ia hanya seutas tali, tetapi tetap menjadi rebutan walaupun nilainya mencecah puluhan juta.

MEDIA PRIMA : INDIVIDU HINA POLIS BUKAN KAKITANGANNYA

LANS KOPERAL GILA SEKS, ROGOL DAN LIWAT PELAJAR KOLEJ


Petaling Jaya: Seorang anggota polis berpangkat lans koperal dihadapkan ke Mahkamah Sesyen dan Mahkamah Majistret di sini, semalam atas pertuduhan merogol, melakukan seks luar tabii dan mengugut seorang pelajar kolej berusia 19 tahun, minggu lalu.

GURU INDIA KENA TAMPAR DENGAN WANITA CINA, ALASAN CUBIT ANAK LELAKINYA...NIBONG TEBAL – Seorang guru sekolah vernakular, L. Vanitha berusia 37 tahun di Sungai Bakap dekat sini berada dalam keadaan trauma selepas dia ditampar di pipi sebelah kiri oleh ibu salah seorang pelajarnya.

ANAK BUNUH IBU DENGAN BATANG CANGKUL

Di rumah inilah lokasi pembunuhan ibu oleh anaknya yang dikatakan mengalami gangguan mental, Batu 8  Jalan Gambang, Kuantan.

KUANTAN: Seorang anak dipercayai memukul ibunya hingga mati dengan batang cangkul di rumah mereka di Batu 8, Jalan Kuantan-Gambang, di sini semalam.

BUDAK TAHUN 1 TIADA DUIT POKET, POW RAKAN SEKELAS ???


Pesanan seorang bapa Tahun 1 di sebuah Sekolah Kebangsaan menjadi perhatian ramai di laman sosial Facebook. Bapa berkenaan menulis pesanan di status miliknya yang ditujukan kepada seorang lagi bapa pelajar di sekolah yang sama.

WANITA DIBELASAH 'TEMAN LELAKI', WAJAH SEBENAR TIDAK SAMA DI FACEBOOK


Seorang lelaki di China menghabiskan ribuan ringgit untuk bertemu teman wanita online-nya, hanya untuk mengetahui rupa wanita itu tidak pun serupa.